Reklama

Reklama

Chuckyho sémě

  • USA Seed of Chucky (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Nejoblíbenější zabijácká panenka se vrací - Chuckyho odkaz pokračuje v novém členu rodiny! Chucky a jeho vraždící družka Tiffany jsou přivedeni zpět do života svým osiřelým potomkem Glenem. Chycky a jeho nevěsta smetou Tinseltown vichřicí a rozpoutávají nové násilnické akce vražedného řádění! (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (177)

Pirkaf 

všechny recenze uživatele

Docela dlouho mi trvalo, než jsem se k nejnovějšímu pokračování této roztomilé série dostal, ale čekání stálo za to. Od tohoto dílu snad už žádný znalec Chuckyho nemohl očekávat horror a ten se taky nekoná. Ale co už, zábava je to skvělá, hlášky lítají vzduchem, končetiny taky, krev stříká a děti si mají aspoň s čím hrát. A to je nejdůležitější. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo docela husty. Scenaristum uz asi hrablo, takze z pokracovani Chuckyho udelali "rodinny drama" a netroufam si tipovat, co bude priste. Ale kdyz myslim rodinny drama, samozrejme to je hlavne cerna komedie se spoustou hlasek a par dobrejma vrazdama. A do toho vseho se porad resi Tiffany a Chuckyho syn Glen - Glenda. Co se tyce smrti, tak jsou spravne krvavy, ale neni to nic hororovyho, vsechno je totiz podany s humorem. Navic diky delce film nezacne nudit a ty loutky jsou fakt vymakany. A krom toho tu je jeste docela slusnej pribeh, ale vic jak na 3* to nevidim. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

V rámci přehození výhybky do komediální roviny je to přeci jen slabší než předchozí komediálněhorrorový díl. Tohle už je spíše jen komediálně krvavé. Povedených vtípků méně, ale přeci jen jsou (sice trapný, ale vždy mě pobaví Chuckyho zúčtování s Britney Spears). Pochválit je třeba skvělou trikařskou práci, nejen co se pohybu loutek týče, ale i např. některé mordy jsou vizuálně bezchybné. Strašně rád mám úvodní scénu z pohledu vraha, ta mi přijde úplně skvěle natočená. Slabší to je hlavně ve druhé půlce, která docela ztrácí dech a začne hodně pokulhávat. Redman je strašný, ještě štěstí, že tam "nehraje" moc dlouho. S prvními třemi díly série bych to rozhodně nesrovnával, tohle je trochu jiný level, a možná je to dobře, ta komediální rovina tomu dává trošku jiný rozměr (líbí se mi to např. mnohem více než dvojka). Mám ten film docela rád, už i proto, že mám velkou slabost pro jennifer Tilly, ta ženská má strašně krásný.... hlas :-). Jde to, ale dře to (místy). ()

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

Jako horror to nefunguje ani náhodou, ovšem veselohra je to navzdory slabšímu rozjezdu (prvních cca dvacet minut jsem jen nechápavě zírala) zdařilá. Děj je sice poněkud přihlouplý, ale jelikož se nebere moc vážně, ani to nevadí. Povedly se bez trapností, což nebývá v žádném případě pravidlem, i odkazy na jiné filmy (osoby) zvláště Glen/Glenda potěšil. Btw. žádný z předchozích dílů s Chuckym jsem neviděla, ale po Seed of Chucky mám docela chuť tuto situaci změnit. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Horor až tak ne, ale morbidní komedie ano. Chucky je zabiják, který nezná slitování s nikým a ještě u svých mordů dokáže cedit jedovaté hlášky. Nesedělo mně, jak tvůrci nevěděli pořádně rozvinout příběh. Přece jen se neblýskli s něčím, co by obnovilo zájem o vraždící panenku, která ještě nedávno naháněla hrůzu. Zparodovat vše a všechny byl sice dobrý nápad, ale stejně bych viděl raději Chuckyho v pořádně napínavém hororu než v hororové pohádce. Body za technické zpracování, pár skutečně potrefených nápadů a možná se Chucky v budoucnu vrátí pod vedením ostřejšího horrormana, než je Don Mancini. Jenže smůla. Chystaný remake bude režírovat právě on. 60% ()

Galerie (86)

Zajímavosti (17)

  • Jako kaskadéři byli mimo jiné využiti někteří vrcholoví rumunští sportovci. (Profík)
  • Scéna, kdy se Chucky v nemocnici prosekává dveřmi, je odkazem na thriller Osvícení (1980). (ČSFD)
  • Jennifer Tilly chtěla kvůli roli ve filmu zhubnout, ale Don Mancini jí to zakázal, kvůli narážkám na váhu postavy kterou hrála ve scénáři. (Chatterer)

Reklama

Reklama