Reklama

Reklama

Chuckyho sémě

  • USA Seed of Chucky (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Nejoblíbenější zabijácká panenka se vrací - Chuckyho odkaz pokračuje v novém členu rodiny! Chucky a jeho vraždící družka Tiffany jsou přivedeni zpět do života svým osiřelým potomkem Glenem. Chycky a jeho nevěsta smetou Tinseltown vichřicí a rozpoutávají nové násilnické akce vražedného řádění! (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (177)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Mládě Chuckyho a Tiffany už dorostlo do dostatečných let, aby se společně s rodičema věnovalo rodinné živnosti. Ale zrovna Tiffany se chce chovat jako zodpovědná matka a tím pádem přichází rodinná i profesní krize. A protože jde o Chuckyho famílii, bude vše dosti morbidní. Podle mě se to dá směle přirovnat k předchozímu dílu a Mancini začíná tam, kde Yu v předchozím díle skončil. Vtipu to nijak neubralo a navíc je tady kouzelná role Jennifer Tilly, která si tady střihla samu sebe. Komediální a hororová pohoda. 60% ()

MightyHal 

všechny recenze uživatele

Pátý díl není tak špatný jak tvrdí hodnocení na ČSFD, je pravdou že postrádá tu cool atmosféru dílu minulého a i co se týče režii tak je to krok dozadu, ale jinak jsem se bavil. Přijde mi totiž že větší kadence humoru v tomto díle byla přirozená, jelikož už v Bride of Chucky se situace více skláněli k černé komedii, tady to jen Don Mancini dotáhl do absurdně černo-humorného konce a já jsem rád. Spolu s vtípky se zvětšila i kadence góru, kterého je tu ze všech dílů nejvíce a potěšilo useknutí hlavy či rozpárání při večeři, skvěle ten over the top góre sednul k tónu celého filmu a větší Cameo Johna Waterse bylo skvělý. Za zmínku taky stojí výkon Jennifer Tilly, která mě ve své dvojroli skvěle bavila. Takže ve výsledku to bylo fajn a Chucky bavil jako vždy (jen mi přišlo že Dourif tu zněl trochu jinak). Takže jo, za mě fajn zábavná blbost, škoda jen že to nemá takovou tu stylovou devadesátkovou atmošku, ale tak co se dá dělat. ()

Reklama

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Posledný diel z Chuckyho, čo mi z nejakého dôvodu stále unikal. Možno z dobrého dôvodu. Nie som si istý, či odceňujem takýto čiernohumorný prístup, kde síce je aj gore, niektoré trestuhodne CGI, ale utopené v hláškach, narážkach, vtípkoch a cynickom humore. Chucky vyzerá dobre, odsýpa to, je to dobre nakrútené, ale oveľa milší je mi prístup konzervatívnych prvých troch dielov, alebo čiastočná vážnosť dielov ďalších. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Normálně bych se u takovéhlo filmu ani nerozepisoval, prostě bych tam napral neutrální 3* a šel dál, ale tady to dopadlo trochu jinak. Za prvé musím říct, že děj je stupidní a plitký až hanba, ovšem odkazy na hororové klasiky, prvky rodinného dramatu a opravdu ujetý humor mě vážně dostaly. Tohle je přesně typ filmu, který když si pustíte v uzoufání nudném letním odpoledni, tak Vám alespoň trochu zvedne náladu, čímž se vlastně splní jediný účel tohohle projektu. Chuckyho sémě bylo vytvořeno prakticky pro zábavu a proto k němu tak musí člověk (divák) přistupovat, tedy s obrovskou nadsázkou. Když právě na toto přistoupíte, zjistíte, že se jedná o zábavný kousek, pokud ne, pošlete Chuckyho do pekel. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Vo štvrtej časti "Chuckyho nevesta" (Bride of Chucky), ktorá bola natočená v roku 1998, sa Chucky zoznámil so svojou láskou Tiffany Valentine. Padli si do oka a okrem toho, že rozpútali vražedné besnenie, tak sa im podarilo splodiť aj potomka. Ten sa ku Chuckymu a Tiffany pridáva v nasledujúcej (piatej) časti z roku 2004, aby im bol nápomocný pri potlačení ich závislosti na vraždení. Toto pokračovanie Chuckyho príbehu nesie názov "Chuckyho potomstvo" (Seed of Chucky). Je to celé hodne uletené. Crazy horrorová komédia. Aj keď Chucky neustále hádže drsné vtipné hlášky, v zrovnaní s perfektne zábavnou predchádzajúcou časťou je tento titul predsa len o poznanie slabší. ** ()

Galerie (86)

Zajímavosti (17)

  • Scénář byl původně nabídnut studiu Universal v roce 1998, ale to jej zamítlo. Až studio Focus Features (odnož studia Universal) dalo v roce 2003 filmu zelenou. (Chatterer)
  • Chris Sarandon dostal ponuku zopakovať si úlohu detektíva Mike Norrisa z prvej časti. Kvôli pracovnej zaneprázdnenosti odmietol. (beso74)

Reklama

Reklama