Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva největší a nejhrůznější predátoři se střetávají v akci bitvě plné jedu z jejich zubů. Gigantický hroznýš se dostane na svobodu a FBI musí vypustit stejně velkého škrtiče, aby ho sledoval a chytil. Navíc se skupina bohatých lovců hledajících nebezpečí a zábavu pokouší hroznýše získat pro sebe! (Bontonfilm)

Recenze (56)

tron 

všechny recenze uživatele

„... Ale mohli by sme do kanalizácie vpustiť iného hada a ten ho zožerie.“ Príšerne béčkarsky zvrhnutá blbosť i pre tých z vás, ktorí milujú ALIGÁTORA, KRITEROV 4, CHVENIE a CH.U.D. Odpudivo televízne triky a absurdný scenár plný nelogiky (na gigantických hadov v kanalizácii nasadíte štyroch vojakov) od úplného zatratenia á la KRYSY ÚTOČIA a DUCH PODZEMIA ho zachraňuje zmysel pre humor (reportér všade vidiaci teroristov) a sympatické herecké obsadenie. Viac na mojom ex-blogu: http://ivokucera.blog.sme.sk/c/171208/Boa-verzus-pyton-40.html ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

samozřejmě naprostá slátanina, z níž stojí za zmínku snad jen plakát (značně zavádějící, jelikož vlastně nic z toho, co je na něm, ve filmu prakticky nenajdete), ambiciózní slizounek reportér, strategické popelářské oranžové vesty lovců na maskáčích a dotkorčiny blonďaté implantáty za deset mega... odplaz se, kdo můžeš! 20%. [6. PFF Čakovická Be(´)čka] ()

Reklama

honelnik odpad!

všechny recenze uživatele

Z filmu som síce videl iba 2 minúty ale už mám jasno. Pôvodne som si myslel, že ide o príbeh nejakého mexického vraždiča BOA, ktorý behá v čiernej maske a na počkanie láme srdcia a väzy. Síce som sa mýlil, ale nie som sklamaný. Je tam všetko, hlavný dobrák, ktorého hrá maník, čo vyzerá ako dvojník asistenta kaskadéra Rusella Crowe-a, sex scénu v aute (abosolútne geniálny orálny sex s 30m-ým pytónom), plešatého agenta CIA a geniálny plán ako zastaviť 30metrového pytóna - vypustíme po ňom 40metrového!!!! ()

Filip.S odpad!

všechny recenze uživatele

Sci-Fi Channel sa opäť raz predviedol. Jednu z postáv hrá David Hewlett, ktorý hral architekta Davida Wortha v Kocke (Cube, 1997), alebo Dr Rodney McKaya v spin-offe Stargate - Stargate: Atlantis. Takže všetci priaznivci kvalitného sci-fi ruky preč!!! Inak sa vám môže stať, že pri sledovaní dobrého filmu/seriálu zrazu spoznáte známu tvár z tohto odpadu a celkom si pokazíte zážitok. ()

Pecival odpad!

všechny recenze uživatele

Nebýt nasvalených, ultra macho tvrďáků a relativně hezkých (rámcově odhalených) slečen, posílal bych film do horoucích pekel. Takto mu dám jenom odpad :) Až na pár nesmyslných scén (převážně v začátku), jako je příchod hlavního lovce s kuší a následná spomalovčka celé party tvrdých chlapců, je to bohužel neskutečně nudné a není se ani nad čím pošklebovat. Takže jediným světlým bodem zůstáva hlavní "záporák" mafoš, který si na konci s gustem roztrhne triko, ukáže vypracovaný pekáč buchet a ..... zařve :) ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama