Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva největší a nejhrůznější predátoři se střetávají v akci bitvě plné jedu z jejich zubů. Gigantický hroznýš se dostane na svobodu a FBI musí vypustit stejně velkého škrtiče, aby ho sledoval a chytil. Navíc se skupina bohatých lovců hledajících nebezpečí a zábavu pokouší hroznýše získat pro sebe! (oficiální text distributora)

Recenze (56)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $1,2milióna║ wau, riadny béčkový úlet, ktorý urobili tvorcovia aspoň celkom "slušne" zábavný, keď už nič iné ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Stále dokola a dokola opakuju, že nesnáším hady. Ještěže mám tak vnímavé a soucitné kamarády a nepouštějí mi filmy o nich ;o)) [6. PFF Čakovická Be(´)čka] ()

tron 

všechny recenze uživatele

„... Ale mohli by sme do kanalizácie vpustiť iného hada a ten ho zožerie.“ Príšerne béčkarsky zvrhnutá blbosť i pre tých z vás, ktorí milujú ALIGÁTORA, KRITEROV 4, CHVENIE a CH.U.D. Odpudivo televízne triky a absurdný scenár plný nelogiky (na gigantických hadov v kanalizácii nasadíte štyroch vojakov) od úplného zatratenia á la KRYSY ÚTOČIA a DUCH PODZEMIA ho zachraňuje zmysel pre humor (reportér všade vidiaci teroristov) a sympatické herecké obsadenie. Viac na mojom ex-blogu: http://ivokucera.blog.sme.sk/c/171208/Boa-verzus-pyton-40.html ()

Jossie 

všechny recenze uživatele

Já jsem se docela bavila, na ústřední dvojku se dalo docela koukat (a to je v tomhle typu filmů docela zázrak) a navíc abych celou dobu fandila jednomu z hadů, to bych od sebe opravdu nečekala. ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Hady hady dohromady, jedny jedný bloncky vnady... No tak co toto teda je? :-o . . . Sssssnad bizarní béčko vs. potroublá pitomost - nebo že by bezduchost vs. parodie - či dokonce nakonec blbost vs. pičovina... (?!?) . . . Dosti do hadů ;-)... A, B, i C je asi správně. A když tak jen tak ještě tedy blondýna vs. pošuk... I když zpočátku se film rozjíždí (obsahem ale i formou) jako docela zábavně svižná béčková parodie s jakýmsi genrovým mixem nadsázky a semtam i podařenou suchou hláškou, postupem času se rychle promění v neskutečně topornou snahu o akci a křečovitě skončí jako nějaký ten v hadí polévce vyvařený slizajs blivajs páně Ssssimandla čí kýho hada... :-( . . . Doktorka Blondeena Blonckovská má sice nepochybně rozkošnou pus(sy)inku i sladká kukadla a háďátka jsou správně plastelínová a mají směšná kukadla, leč ve výsledku se pak všechny postavy chovají (než skonají) neskonale imbecilně a hromada laciných a ne zcela povedených >speciálních< efektů se kupí v neschopnosti tvůrců to celé včas stopnout, do mrtě sestříhat a v prozření za neustálého míchání to i s hady bez hádání vylít do hajzlu... Tenhle kousek je prostě ryzí >odpadoffka< a nezachrání to ani asi nejpovedenější (i na film tohoto ražení vskutku pikantně ujetá ;-) scénka s hadím jazykem v kundičce na zadním sedadle auta se miliskující slečny (s do obrazu vloženým dramatickým podtitulkem "4 miles outside Philadelphia"! :--) poté, co plíživec sežral jejího milého a tato samozřejmě (!) nic netuše (!!) se i nadále oddává (!!!) dosud nepoznané slasti (8-P), aby nakonec i ona sama skončila jako sousto... ;-) Hu!!! . . . Co dodat? Tož tak teda ajta krajta a hroznejše slizejše... :o))) - - - - - (Poprvé viděno 7.9.2008 na dvd, komentář sssssde jako čtrnáctý - 7.9.2008) ()

BadoXXII odpad!

všechny recenze uživatele

Angel Boris je pekná a ak by ju snímala kamera častejšie (nahú), tak sa to hádam vyškriabe aj na jednu hviezdičku. Ale takto? ech ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Priserne cgi triky, ktore vas donutia zamysliet sa nad tym, ako uzasne vyzarali efekty v hororovych filmoch zo 70-80 rokov. Par prijemne absurdnych scen potesi, ale nic to nezmeni na tom, ze je to cistokrvna sracka. (2.5/10) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

No boa! Boa jeho to bola ale blbosť. A python to má taký lákavý názov a sľubný obal. "Boa vs. Python" - súboj megaplazov. Bohatý gangster nechá z Ázie do USA nelegálne dopraviť gigantického dvadsať päť metrového hada, aby naňho mohol usporiadať lov. Ten však počas transportu na území Spojených štátov unikne. Ihneď začne zabíjať ničnetušiacich ľudí v okolí Philadelphie. FBI sa rozhodne, že ho zlikviduje pomocou iného obrovského hada. Vypustia teda z prísne tajného laboratória ďalšieho nebezpečného plaza. No úplna blbosť. Druhý krát by som si tento film nepozrel ani za boa. * ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

samozřejmě naprostá slátanina, z níž stojí za zmínku snad jen plakát (značně zavádějící, jelikož vlastně nic z toho, co je na něm, ve filmu prakticky nenajdete), ambiciózní slizounek reportér, strategické popelářské oranžové vesty lovců na maskáčích a dotkorčiny blonďaté implantáty za deset mega... odplaz se, kdo můžeš! 20%. [6. PFF Čakovická Be(´)čka] ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Lepší než Python 1 a 2. Už kvůlI Jaime Bergman,ta je má druhá nejoblíbenější Playmates,ale ne jako herečka. Film je dost zábavný a dva hadi proti sobě byl vcelku slušně využit. Tedy na dnešní dobu plnou kravin se tnehle film může zařadit mezi ty lepší,ikdyž tyhle nedostanou nadprůměrné hodnocení nad 70 procent a drží se v šedém rámku. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jedná se v pořadí již o druhé volné pokračování o obrovském geneticky upraveném hadovi. Po propadáku druhého dílu, byli všichni zvědaví, jak si povede tento snímek. No musím říct, že až na zajímavé obsazení jsme se dočkali dalšího zpackaného filmu. Ani tentokrát se scénáristi nevyvarovali množství chyb, které nám tak opět nabídly „hrůzostrašnou“ podívanou při které zůstává rozum stát. Opět budeme ubíjeni množstvím nesmyslných dialogů a trapných hlášek, které nás měly za úkol pobavit. Jediné větší pozitivum vidím v účasti dvou bývalých Playmates a solidnímu arsenálu zbraní.40% ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Poradím kozaté kundy vynechat a vložit více do filmu a pro 4 díl mám název Režisér vs. Python to budou krvavé jatka. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

V kútiku duše som čakal, že to bude aspoň také ako na plagáte, aj keď neraz nám klamali, ale v tomto som vždy akosi naivný. ()

curunir 

všechny recenze uživatele

Boa verzus pytón je zvláštny prípad. Keď som ich videl prvý krát, myslel som si, že sa dívam na asi najhorší film, aký som kedy videl, dokonca som ho ani nedopozeral (vydržal som sa kochať do prvej reklamy, čiže ani nie polhodiny) a aj keď som milosrdne uvažoval o 1*, dal som nakoniec odpad! Prečo to tak vtedy z môjho pohľadu bolo?: Počítačové triky niekde na úrovni dinosaurov (a to nechcem urážať pravek) a scenár plný demetného humoru (reportér, ktorý vidí za všetkým útok Ál-kájdy). Neskôr som si tento žáner obľúbil a keď film vysielali znova v TV dal som mu druhú šancu. A urobil som dobre. Milovníci podobných "Z" produkcií si prídu na svoje a tí ostatní, ktorí nikdy nepochopia, že forma akou sú tieto diela nakrútené sú len posmešné zámery tvorcov sa predsa nemusia dívať (aspoň nie celý čas). 2* dávam aby som príliš nenadhodnitil, každopádne 40-50% hodnotenie je reálnym a pomerne triezvym ocenením ,,preukazovaných kvalít". (komentár prerobený 22. 1. ´13) ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Čo urobíte, keď chcete zabiť obrieho hada? Pustite na neho takého istého, poprípade väčšieho a najlepšie, keď už bude aj nabúchaný  a budete dúfať, že toho prvého zabije a nezačnú sa v rýchlosti rozmnožovať a tak zostane vlk sýty aj ovca celá. Tak toto bola naozaj totálna zúfala kravina, ktorá sa brala neskutočne vážne a pri takýchto filmoch je to strela do hlúpej kotrby. Táto kategória filmov musí ponúknuť zábavnosť, aj keď ju divák bude hľadať v tej špatnosti alebo nedupanú akciu, aby divák nevnímal aké debiliny sa deju vo filme. A tu nebolo ani jedno a ani druhé. A tak u mna aj keď som človek umiernený a vždy hľadám na filme aj nejaké malé pozitívum, tu som ho nenašiel, tak ledva odo mna získal slabú 1*. ()

Reklama

Reklama