Reklama

Reklama

Policejní akademie 2

  • Česko Policejní akademie 2: Jejich první nasazení (více)
Trailer

Obsahy(1)

Asociální magor a parta jeho recesistických kamarádíčků navlečených v kůži se vydala do ulic, aby pomocí sprejů dodala městu trochu barvy a vyprázdnila kapsy každému, koho potká. Tahle vlna zločinu vás možná dovede k zamyšlení nad tím, kde selhal vzdělávací systém. Ale na druhé straně – vzpomeňte si na Policejní akademii. Když se v Policejní akademii 2: Jejich prvním nasazení s těmihle pitomými punkery střetnou naši čerstvě dostudovaní smolaři v modrém, výsledkem bude nekomplikovaný případ nepřetržité zábavy. Steve Guttenberg, George Gaynes a další postavičky z Policejní akademie nastupují v plném počtu, aby se postavili impozantnímu Bobcatu Goldthwaitovi, kterému byla role šíleného vůdce gangu šitá přímo na míru. Jsou to bouře – bouře smíchu – v ulicích! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Logicky pokracovani prvniho dilu, z kadetu jsou poldove a tak se poprve dostavaj na ulice a hlidaj poradek. Sestava lehce proridla, ale nevadi to, protoze beztak zbyly ty nejvyraznejsi a nejsympatictejsi. Jen skoda, ze Gaynes ma jen par steku. Zaporak tu je hyper urvany hovado Goldthwait a stejne jako v pripade prvniho dilu skvela zabava. ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Dvojka vrhla novo ošatené sily do ulíc, aby vznikol chaos ako sa patrí. Staré známe tváre sú rovnako fungujúce, z tých nových utkvie v pamäti veľký policajt s veľkým psom a samozrejme afektovaný Zed z opačnej strany zákona. Príbehovo natiahnutá omáčka o infiltrácii do podsvetia vsádza na gagy, z ktorých je našťastie stále väčšina vtipná. ()

Reklama

Melies 

všechny recenze uživatele

7 / 10 Vynikajúce pokračovanie klasickej staromódnej komédie, ktoré nám nielenže prináša našu milovanú zostavu, ale aj dve skutočné perly - magora Zeda a poseru Sweetchucka. Keď sa jeden z nich (alebo nebodaj obaja) objavia na scéne, je o zábavu postarané - o tom viac zamrzí, že ďalšie časti (teda okrem trojky) sú stále horšie a horšie... ()

Paan 

všechny recenze uživatele

Bezvýhradně nejkoukatelnější díl celé série. Oproti jiným má několik výhod - Mausera s Proctorem, jsou to rozhodně zábavnější pitomci než Harris, Tackleberryho s Kirklandovou, Vinnieho Schtulmana a Zeda. Zed je zkrátka Zed =) Povinností je samozřejmě původní, starý a jedinečný dabing (platí nejen o dvojce, pochopitelně). ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Dobré pokračování známého filmu, a trošku upravený tým. Poznámka: (Tacleberry) má zde opravdu dobrý scénář. 😄❤️ Chybí zde Kapitán Haris, ale je zde dobrý nástupce. I ten se dostane do úzkých, až začne bojovat s elitním týmem policejní akademie. 😄 Některé scény jsou až šílené. 😄 Dialogy geniální. Herecké obsazení super. Herecké výkony super. Příběh opět dobrý. Poznámka: Narozdíl od prvního dílu, zde je mnohem více akce. Poznámka: Chybí zde některé postavy, ale zase se objeví dočasně jiné. Hvězdiček 3 ()

Galerie (19)

Zajímavosti (15)

Reklama

Reklama