Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Wayne Szalinski už zase experimentuje. Ale tentokrát se nepokouší věci zmenšovat, nýbrž zvětšovat. Jak je tomu ale u Wayna běžné, ani nyní jeho vědecké zařízení není absolutně funkčně v pořádku. Nešťastnou náhodou se do Waynových pokusů připlete jeho dvouletý syn Adam. Z počátku nevinně vypadající záblesk, který Adama osvítí, brzy ukáže své důsledky. Náhle se totiž dosud roztomilý a malý Adam začne měnit v obrovské monstrum, jemuž celé Las Vegas připadá poněkud těsné. (HBO Europe)

(více)

Recenze (33)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Je tomu už řada let, co jsem tenhle film viděl. Vlastně by to klidně mohlo být ještě v dětství. A už tenkrát jsem se nasmál. No a ani teď po skoro dvaceti letech tomu nebylo jinak. Televizi jsem zapnul náhodou a nakonec nemůžu říct, že bych se nudil. Ano, je to kravina, ale místy i docela zábavná kravina. Humorově podobná asi jako Kdopak to mluví. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

´´Godzilla!´´ Další pokračování rodiny Szalinski. Kvalita šla mírně dolů, ale pořád dobrá podívaná. ( Hodnocení: 5/10 ) ()

juta 

všechny recenze uživatele

Rodinná komedie, která je také v mnoha ohledech dost praštěná a chvílema dokáže i nudit, ale jako vzpomínka na děství je to dobrá. Také jsem nevěděl, že tohle je pokračování. :-) ()

Němi odpad!

všechny recenze uživatele

Sequel dokonale jednicky neni ani tak spatny film, jako totalne blby. Totalne... Bohuzel snimek ztratil i posledni mozne kouzlo, kdyz misto miniatur zvolil primitivni pocitacove efekty. Des bes. ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Miláčik, zmenšil som deti je klasika, ale toto pokračovanie je už viditeľne slabšie, čo sa týka zábavnosti. Netreba však zabúdať na to, že je tu opäť výborný komik Rick Moranis, ktorý na filme zachránil, čo sa len dalo. Bohužiaľ mám z filmu veľmi zmiešané pocity po všetkých stránkach, na jednu stranu nemôžem povedať, že som sa nudil, no tú hodinku a pol som sa ani veľa nenasmial (skôr vôbec). ()

MM11 

všechny recenze uživatele

"Tak, to první nebylo špatný. A tržby taky dobrý. Fajn, bude dvojka, ale chtělo by to nápad, aspoň něco. Ááá no jistě, prostě se to jen otočí, skvělej mechanismus." To si asi řekli scénáristé filmu "Co je malý, to je hezký" a do distribuce poslali "tohle". Ani ne roční batole velké jako mrakodrap pustoší město. Zní to šíleně? Bohužel i je, před úsvitem digitálního věku šlo ještě relativně snesitelně lidské postavy zmenšit. Ale zvětšit je, to ani náhodou. Ani náhodou... ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Kdo viděl první díl, tak mu radím, ať na tenhle radši ani nekouká ... Docela to kazí dojem. Čekala jsem, že to bude slabší, ale ve skutečnosti je to ještě horší. 2 hvězdy dávám jen z nostalgie. A úplně nesnáším to jejich americký komentování do televize ... 35%. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Disneyho štúdio nemohlo byť ľahostajné nad takmer štvrť miliardovými tržbami prvej časti a tak sa rozhodlo svoje účty opäť o niečo zväčšiť. Aspoň do takých rozmerov, do akých vyrástol náš ,,malý,, Adam Szalinski. Vyšlo to tak na polovicu. Remeselná kvalita šla o niečo dole, scenár zlenivel a herci sa tu len pitvoria. Škoda, 90. roky rodinným snímkam nie vždy priali. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

"Pán brány" Rick Moranis ve svém domě plném svých šílených vynálezů, no spíš úletů, zachraňuje v této komedii pro celou rodinu co se dá. ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Je to proste nadherny, uchvatny intelektualny zazitok plny skrytej symboliky, hlboko filozofickeho podtextua az perfekcionistickeho umeleckeho stvarnenia bizarnosti zivota v nekonecnych kontrastoch jeho krasy a obludnosti. Ludova verzia : Hollywoodsky vyplach . 0 % ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Zatímco první film je velmi příjemná rodinná komedie se zajímavým a dobře využitým nápadem, ten druhý už kromě samotného nápadu nic jiného nemá. Vtipné to není, nudí to, nápad není pořádně využitý, vytratilo se z toho kouzlo prvního dílu a hlavně v hlavní roli je zde snad to nejblbější a nejotravnější děcko, jaké kdy mohlo existovat. Kvůli tomu fakanovi se mi to líbilo ještě míň, ale tak aspoň je tu ten humor relativně nezávadný a k žádnému fekálnímu nedojde. Nicméně vtipné mi to nepřišlo tak jako tak a kromě výše zmíněných kladů mě už žádný další nenapadá. Lepší 1* ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

O něco zábavnější než první díl. Potenciál víc využit, závěrečné rozřešení nosné a John Shea jako padouch supr. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Škoda námetu, ja by som si pozrel radšej ďalší príbeh znovu z makrosveta. Ale budiš, Rick Moranis bol perfektný geniálny blbeček a ťuťo, takže sa na to dobre pozeralo a k tomu Lloyd Bridges, tak fajn priemer. UPDATE po opätovnom zhliadnutí po dlhých rokoch aj s osemročnou dcérkou. Páčilo sa jej to, zasmiali sme sa na eskapádach hlavných hrdinov, čo viac si priať. ()

Reklama

Reklama