Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V New Yorku se náhodně na Štědrý den setkává 5 lidí. Jsou propojeni sérií nevysvětlitelných příhod a s malou vzájemnou pomocí si uvědomují nový smysl svých životů. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

Damiel 

všechny recenze uživatele

71 % - Tak teda nevím, koukám a vidím samé ** - asi jsem viděl jiný film... Předně, jestli někdo srovnává tenhle film s Love Actually, tak porovnává jablka a hrušky. LA je romantická komedie, tohle je komorní melodrama. Jedinou podobnost vidím ve velmi volném prolínání několika minipříběhů a v tom, že český obal DVD je grafickým layoutem skutečně LA podobný. Jinak je Noel úplně jiný - má smutnější a melancholičtější náladu, výborného Robina Williamse (zejména scéna, kdy mu Susan Sarandon nese křížek, mě dostala) a vytkl bych mu snad jen příliš filmově klišovitý "dárek" Penélope Cruz svému filmovému snoubenci. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Krásný film u kterého jsem hodně brečela. Prostě jsem si nemohla pomoct. Ale jinak, po tom co odezněly první pocity, musím uznat že nic moc. Docela trošku nuda, příběhy vůbec nezapadaly a neměly nic společného, slabý scénář, vlastně tu o nic nešlo. Ale za to moje rozbrečení, dávám tři hvězdy, i když by to bylo tak na dvě. ()

Reklama

Matli 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo celkem nudně a o ničem, ale když se člověk seznámí s postavama, tak se na to moc příjemně kouká. Zajímavá a zvláštní romanťárna a to můžu, není to nic co by tu bylo už 100x. Extra hvězdička navíc za výbornýho Robina Williamse a krásnou Penélope (postavička jako víno:-) ). Ani (chudák) Paul Walker nezklamal, bylo zajímavý ho vidět v něčem jiným než v Rychle a zběsile. 67% ()

Lennnnna 

všechny recenze uživatele

Co jiného si pustit v čase předvánočním než vánoční film? Ale no nevím, tenhle je na tu vánoční atmosféru poněkud depresivní. Navíc se tu někdo až příliš okatě snažil stvořit novodobou Lásku Nebeskou, s tím rozdílem, že do filmu nastrkal tunu předojemných scén, které tak ve finále působí absolutně nedojemně a ještě ke všemu dost "lacině". ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Film. To je jediný, co mě k tomuhle napadlo. To znamená průměrnej, suchej, nevýraznej film, kterej jenom tak běžel a já na to koukal, jak člověk, co nemá nic jinýho, co by se mu chtělo dělat. Nezaujalo mě to, i když některý dějový linie byly zajímavější, než ostatní. Trapná byla ta z nemocnice s dcerou chcípající matky a chlápka v komatu ve vedlejším pokoji... ono celkově všechno, kde se objevila Susan Sarandon, mě vubec nebralo. Zajímavější byl žárlivej polda Paul Walker a Peneélope, v návaznosti na bláznivýho dědka Alana Arkina, ale ani to nebylo do nebe chrstající. No su rád, že to skončilo. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Po uvedení v kině byla vydána na 48 hodin zkušební verze DVD. (HappySmile)

Reklama

Reklama