Reklama

Reklama

Pokémon 7 - Osud pokémona Deoxise

  • Japonsko Gekidžóban Pocket Monsters Advanced Generation: Rekkú no hómonša Deoxys (více)

Ash a Pikachu jsou s kamarády na návštěvě města, které právě sužuje zvláštní Pokémon z komety, která dopadla nedaleko... (oficiální text distributora)

Recenze (15)

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Není nad to si ráno pustit televizi a žít život pokémonů, soubojů, bitev a postavit se každý den zlu. Zpátky do reality, nezbláznil jsem se, jen jsem se zkoušel vcítit do lidí, kteří tohle milují. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Sedmý pokemoní film těží z překvapivě propracovaného scénáře, i když vizuální stránka trochu pokulhává a jakoby z oka vypadla seriálu. Jsem vděčný za to, že to pro změnu není jen o Ashovi... Výběr pokemonů potěší - kromě souboje titánů (Rayquaza a titulní Deoxys) získali hodně prostoru i plusle a minun spolu s nenazranym munchlaxem (aka baby snorlax), příjemné je taky vidět vedle pokemonů třetí generace i staré známé z regionu Kanto jako Blastoise. No a na závěr zmíním úvod filmu, ve kterém je pokemoní svět představen mimo jiné ukázkami z předchozích pokésnímků. Srdce fanouška plesá, názory nefanoušků nikoho nezajímají. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Celkem zajímavý prvek sci-fi se dostává do pokémonních příběhů. Není to nic objevného, ale celý vesmír se tím ještě o něco více rozšiřuje, navíc je film místy pojat jako animované kaiju. Pravda, souboje mohly být ještě o něco promakanější, ale tak pořád to má být pro děti a pořád si jsem jistý, že tohle může zafungovat, jak má. Sentimentálně přeslazeně. ()

Asmodin 

všechny recenze uživatele

Docela mě nadchla 3D animace v úvodu filmu a představení světa Pokémonů divákům, kteří neznají seriál. Určitě by se mi to líbilo vidět i v kině, ale potom bych byla zklamaná celým filmem, jež patří mezi ty slabší. ()

Všelicos 

všechny recenze uživatele

Teď se až bojím podívat na 8. film. Jestli to bude tak hloupé a opět s Pokémonem z vesmíru, tak už s filmy asi skončím. Deoxys je prostě filmový trapas. ()

Mikino00 

všechny recenze uživatele

Konečně trochu schopnější a zajímavější příběh, tentokrát z vesmíru, i když se ke konci už dost vleče, patří v sérii těchto filmu k silnému nadprůměru. Bohužel opět mimo hlavní linku je příběh příliš dětinský. ()

rainman93 

všechny recenze uživatele

Zapnul jsem to jen kvůli vzpomínce na mládí a zjistil jsem, že pokud nejste opravdový fanda, nemá tato sága pro vás vůbec žádný přesah. ()

Reklama

Reklama