Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 2

  • USA American Pie 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nemotorný Jim, sympatický Kevin, sportovec Oz, intelektuál Finch a frajírek Stifler mají za sebou rok půstu na univerzitě a před sebou prázdniny. Pronajatý dům na pláži dává každému z nich naději na skvělý sex. Jejich touha po alespoň jedné bouřlivé noci je tak velká, že přijmou i brigádu, aby si vydělali nějaký ten dolar. Jenže správný sex dělají minimálně dva a v tom je i tentokrát potíž. O holky, které by měly pochopení pro jejich hobby, je nouze, a kluci to s nimi (i sami se sebou) mají zkrátka těžké. Dlouho a pečlivě připravovaný mejdan se i tentokrát poněkud vymkne režii. Nikdo však zkrátka nepřijde. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (489)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Dvojka má trochu pozvolnější rozjezd a taky už trochu recykluje první díl, ale dobrých vtípků a situací je tu pořád dost. Co se mých dvou nejoblíbenějších postav týče, tak Jima pořád stíhají trapasy a jeho vystoupení na hudebním táboře je nezapomenutelný. No a Stifler perlí snad ještě víc než v jedničce a sex po telefonu v podání Oze a Heather taky stojí za to : hele chlape mám péro v ruce a chci si užít sex po telefonu se svou holkou! No tak to máš dobrý, Alláh Akbar! Takže o něco slabší než jednička, ale pořád ještě obstojná zábava.60% ()

Jiří K. 

všechny recenze uživatele

Tenhle typ komedie určitě není moje krevní skupina, ale: U akčního filmu očekávám akci, u hororu se chci bát, u romantického filmu chci bulet a když se dívám na komedii, chtěl bych se minimálně usmívat - nikoli naopak. To se mi v tomto případě splnilo a já dávám čtyři hvězdičky. Rozhodně lepší než jednička. Málem jsem si však nevěřícně ukroutil hlavu nad spektrem hodnocení většiny zdejších komentátorů, když jej srovnám s jejich hodnoceními u filmů stejného nebo podobného žánru. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ja som si ani nevšimol, že to bol druhý diel. Ten istý recept, tí istí herci a úplne odlišná cieľová skupina, akou som bol ja. A to ani nesúviselo s mojim vekom. Toto by som nezvládal ani na gymnáziu. Hlavne keď by som to porovnával s tým, ako vyzeral život na našich chodbách školy a na našich parties. Nikto mi nikdy žiaden moč na hlavu nevylial. Našťastie. ()

spikey1 

všechny recenze uživatele

Film přišel do kin přesně v době, kdy jsem ho potřeboval. Testosteron mi stříkal ušima a tak tahle sexem nabitá komedie měla u mě maximální úspěch. Po těch osmi letech už hladinka testosteronu klesla a já se mohu s trochu chladnějším mozkem zamyslet nad přínosem filmu. Co je tu nového? Nic... Vše jsme viděli již v předchozím díle, film sleduje jednoduchou linku, kterou si nastavil už předtím. Všechny ztrapnit a na konci samozřejmě vše musí dopadnout dobře, a Finch se musí vyspat se Stifllerovou matkou. jednoduché. Na teenegery fungující jako mucholapka na jazyk. Na diváka s osm let vyvíjejícím se vkusem, už to bohužel nezabírá. ()

movieband 

všechny recenze uživatele

Prcičky 2 aneb úlet amerických středoškoláků z 99. pokračuje. Tentokrát už, ale ve větším měřítku. Ze středoškoláků jsou vysokoškoláci a někteří se uvědomují, že ojíždění každé druhé holky asi není úplně pro ně (Kevin). Každopádně je to pořád vcelku sranda, i když se jedná o tak typický humor, tak jsem se vcelku bavil. Co mě, ale dostalo asi nejvíc z filmu bylo, když se Jim přehmátl a použil ten vteřiňák. Myslel jsem, že umřu smíchy. Ve dvojce prciček, taky dojde na víc Stiflera ("Byl jsem pochcán." Scott to perfektně zahrál.) Hlodů je to požehnaně, trapných scén taky, vtipu jakbysmet, takže o zábavu je postaráno, i když je to místy přes čáru. 70% "Nemáte týmového ducha!" ()

Galerie (119)

Zajímavosti (25)

Reklama

Reklama