Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 2

  • USA American Pie 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nemotorný Jim, sympatický Kevin, sportovec Oz, intelektuál Finch a frajírek Stifler mají za sebou rok půstu na univerzitě a před sebou prázdniny. Pronajatý dům na pláži dává každému z nich naději na skvělý sex. Jejich touha po alespoň jedné bouřlivé noci je tak velká, že přijmou i brigádu, aby si vydělali nějaký ten dolar. Jenže správný sex dělají minimálně dva a v tom je i tentokrát potíž. O holky, které by měly pochopení pro jejich hobby, je nouze, a kluci to s nimi (i sami se sebou) mají zkrátka těžké. Dlouho a pečlivě připravovaný mejdan se i tentokrát poněkud vymkne režii. Nikdo však zkrátka nepřijde. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (489)

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Sága pokračuje v plnej sile hneď v úvode, kedy repráky a basy požehná zvuk skladby 'Everytime I Look For You' z (pre mňa) najlepšieho, štvrtého štúdiového albumu Take Off Your Pants and Jacket kapely blink-182, ktorá je silne spätá s celou sériou AP, obdobím aj atmosférou rokov. A tiež Eugene Levy, pre ktorého platí detto. S potešením uší sa nekončí, dvojka, podobne ako jej starší brat, totiž v srdci hrdo nosí alternatívny a punk rock, čo tu znamená Sum 41, Lit, The Offspring, Green Day, Oleander či Alien Ant Farm – tomu sa hovorí kombo! Problém v tejto pochvale je ale samozrejmý – nejedná sa o žiadny "connoisseur" výber skladieb, táto hudba proste vtedy najviac fičala a vybralo sa z toho najlepšie. Povedať tiež treba, že druhý diel sa mi zdá o dosť lepší, čo všeobecne neplatí, a dlho som rozmýšľal o dôvodoch. Herz možno písal scenár iným spôsobom, voľnejším, postavy už boli u divákov etablované, mohol sa teda viac venovať zjednoteniu samostatných príbehov do jedného celku, pretože presne taký pocit som z toho mal, akoby sme v jednotke dostali viacero príbehov, ktoré sa križovali, zatiaľ čo tu sme mali jeden celistvý "príbeh," ktorý sa vetvil na hŕstku menších. Samozrejme, ide len o môj výstup, ktorý som po premyslení dostal. A možno to tak vôbec nie je a možno len fetujem... ♪♫ (x) (xx / x / x / x / x / x / x) (x) (8.9.2017) (6.2.2021) (10.9.2021) (15.5.2022) (10.10.2022, sk dab) (10.12.2023, sk dab) ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Vždy som sníval prenajať alebo požičať alebo kúpiť si dom pri mori na zábavu, neskôr som však už začal rozmýšľať, že by som v takom aj býval, ten by však vyzeral a bol určite inde, ako ten na zábavu, ale zatiaľ nemám ani jedno. Dosť som sa na tomto filme bavil, možno aj preto, čo som spomínal mi to prišlo zábavné, slnko, more, pláž, dom zábavy, pekné ženy, jednoducho užívanie života tu a teraz. Tu to samozrejme Američania pokazili tým sexom, ale bola to taká tancovačka, konverzačka, hlášky, hefty, pre mňa osobne asi aj lepšie ako prvý diel. ()

Reklama

Trainspotter 

všechny recenze uživatele

Will you have the second american pie? For the living god, no!!!Nuda k posrání. Kdyby obsah tohoto 'filmu' alespoň naplňoval nějakou podstatu tzv. týnejdžerské taškařice, ale vždyť to byla nudná podívaná a ani ne plná otřepaných hlášek a jiných blbostí. Hvězdičku dávám proto, že jsou ještě větší hovadiny. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Byť je pro mnoho lidí tento druhý díl již kvalitativně horší jak ten předchozí, pro mě osobně je American Pie 2 na stejné kvalitativní úrovni. I zde totiž dostaneme pořádnou nálož bláznivých gagů a důvěrně známých charakterů, kterým jde jen o jedno. Tyto ingredience společně s výtečně odsýpajícím příběhem tedy vytváří další kultovní žánrový zářez, ke kterému se vždy velmi rád vracím. Skvělá práce! „Oh, yeah. The Stifmeister's coming back to Grand Harbor. Deck the halls. Bye-bye, Great Falls. Wipe my ass and lick my balls. It's Stifler time, baby. Whoo-hoo-hoo. Whoo-hoo-hoo.“ ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 10/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Efekty 8/10/// +pořád je tu ta bezvadná a původní sestava, najdete tu mnoho úderných, vtipných a kultovních fórků, hlášek a scének -dvojka má trošičku jednoduší příběh a některé postavy mají méně prostoru (např. Mena Suvari)/// Přestože to pro mě není tak kultovní jako jednička a tak perverzní (zábavné) jako trojka, pořád je to velice slušná zábava. I po letech a několikátém zhlédnutí jsem se u každé scény příjemně bavil. Tenhle film prostě nestárne a pořád baví. Scény v nichž je Seann William Scott jsou nezapomenutelné. Jen škoda, že se děj začal více točit kolem Jima a méně kolem jiných postav./// Celkem 83%/// ()

Galerie (119)

Zajímavosti (25)

  • Kapela 3 Doors Down nahrála speciálně pro soundtrack k filmu alternativní verzi skladby "Be Like That". První dvě věty v textu jsou rozdílné od verze na jejich albu "The Better Life". Skladba se liší i délkou. Zatímco verze "American Pie Edit" je dlouhá 3:57, délka skladby na albu je 4:25. (Stocki)

Reklama

Reklama