Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před deseti lety zavraždila skupina krvežíznivých mužů rodinu malé holčičky. Vivian se podařilo utéct do lesa a proměnit se tak, že jí lovci nebudou schopni nikdy najít. Stal se z ní vlk. Po těch letech je stále na útěku. Žije v relativně bezpečném Bukurešti. Kde přes den prodává v obchodě s čokoládou a noci tráví ve společnosti svých bližních – vlkodlaků. Jednoho večera se jí připlete do cesty Aiden, který se snaží zkoumat bukurešťské podsvětí. Oba se do sebe zamilují, ale v cestě jim stojí nejen Vivianiny zvířecí pudy, ale i Gabriel (Olivier Martinez), vůdce smečky vlkodlaků. Gabriel si vybral Vivian jako svou další nevěstu a Aiden se má stát další obětí vlkodlaků. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

st.verka 

všechny recenze uživatele

Drama a horor? Ani omylem. Opravdu jen romantický příběh, protože ani ty noční honičky nebyly děsivé. Co se ale tvůrcům opravdu povedlo, byly ty proměny v letu z lidí na vlky. Klobouk dolů, tak perfektní proměny jsem dosud neviděla. Ne snad z dokonalosti technické, ale spolu s atmosférou to na mě působilo absolutně dokonale. Proto ta hvězdička navíc. ()

Klay 

všechny recenze uživatele

Další z kategorie filmů pro čtenářky bravíčka. Neustále se tu mele cosi o nějakém proroctví, cool a sexy teenageři, které castingové oddělení ulovilo zřejmě v nějakém katalogu spodního prádla, vrhají tajemné pohledy do kamery a pomatrixovsku se ohánějí dlouhýma pláštěma. Nejhorší je že se tahle pégé-třináctková ukolébavka tváří smrtelně vážně a chce být gotickým hororem ve stylu Interview s Upírem. Marně. Proti tomuhle vypadá i Královna Prokletých jako dobrý film. ()

Reklama

Guzo 

všechny recenze uživatele

Blood and Chocolate. Minimálně zajímavý název, který ale má ve filmu své logické zdůvodnění.. Co se samotného zpracování týče, asi bych neřekl, že se jedná o americký film, nevím, zda to je zasazením do Rumunska (ale kolik procent filmu se tam opravdu točilo, netuším), neprotřelými herci nebo snad nižším rozpočtem, ale tak nebo tak, nakonec to k tomu docela sedlo. Zejména mě překvapila proměna ve vlka - nejprve sice trochu odpor vůči té záři kolem postavy, ale než aby byly použity nějaké nekvalitní efekty, je tohle přeci jen lepší volba. Ale jinak za jedno zkouknutí to sice stojí, ale vidět znovu, po tom moc netoužím.. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Slabučký odvar z vlkodlačích filmov. Najprv som bol rad, že tu nie sú nejaký hnusne spravený vlkodlaci, ale zas takýchto psíčkov si tiež mohli odpustiť. Je to slabé na všetkých frontoch. Akcie je tu máličko, príbehová stránka prvoplánová a nezaujímavá. Triky tu hádam ani neboli, keď nepočítam tie svietiace skoky, ktoré boli otrasne zo všetkých hľadísk. Film sa nejako ani nesnaží diváka niečím upútať, ide si len svojou trápnou linkou. Čakal som solídnejšiu jazdu. Takto len slabé 2*. ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

hezky to zde napsala Tythan - já bych jen k tomu dodal : když vím, že se natáčelo v Rumunsku a s jejich spolu koprodukcí .. nebudu logicky čekat zrovna nějaké výpravné veledílo .. peněz moc nebylo a je to místy dost vidět, ale také je vidět poctivá snaha většiny zúčastněných a to se počítá …. dobrá byla ta myšlenka odkoukaná z reálného světa šelem : podřízený člen musí vůdci smečky vždy demonstrovat svou podřízenost .... mě to nezklamalo ani neurazilo .. naopak (.. Vivian) … ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Snímek byl volně natočen na motivy stejnojmenného románu Annette Curtis Klauseové. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Bukurešti. (Terva)

Reklama

Reklama