Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeden z nejuznávanějších raperů na světě, Curtis "50 Cent" Jackson, je hlavním hrdinou filmu. Marcus je zhrzený chlápek, se kterým se život nemazlil. Poté, co byla zavražděna jeho matka, se vrhne na dráhu drogového dealera a začne si užívat života. Příběh natočený na motivy skutečného života 50 Cent Jacksona. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (158)

vince 

všechny recenze uživatele

Dosť dobréé. Som veľmi milo prekvapený a na rozdiel od niektorých uživateľov myslím že v tom chlapíkovi akože 50 centovi tkvie celkom slušný herecký potencial a vôbec nesklamal. Neviem nakoľko je to pravdivé lebo o 50 Centa som sa nikdy nezaujímal ale ak je z toho aspoň časť pravda tak mu patrí respect. 70% ()

divak84 

všechny recenze uživatele

nene fifty.. jo, s tímto albem si domrdal veškeré hiphopové mýty a hranice, negře, ovšem filmový průmysl na tebe nikdy nebude zvědavej. chtěls to, negře, po shadym taky zkusit, ale ty nejsi herec a rozhodně nejsi dobře artikulující herec. Get the fuck back to the studio or IN DA CLUB. 8 Mile byl film i pro nefanoušky hip hopu, todle se může líbit pouze 50ho fandům. ja jsem fanda hiphopu ale todle mě nebralo. ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Nigga gangsta rapper. Slyšíte tohle a je vám jasný, o čem je celej film. Kupodivu to ale není úplná snůška sraček a jak nemám americkej hip-hop rád, tak sem se náramně hodí a líbí se mi. Ani chvilku sem se nenudil, akorát jsem měl mezi těma černejma trochu zmatek. Nigga kultura není tak zřetelná a protlačovaná jak v jinejch filmech (všude jen r'n'b) a to se mi líbí. Myslím, že námět není jen pro lidi, co chcou být v ghettu. ()

Smileface 

všechny recenze uživatele

Film nic moc, ale dalo se to čekat. to sepp: Vliv médií na společnost je veliký, ale kdo chce poslouchat alternativní hiphop své si najde.Těžko ale nutit lidi nekupovat si alba co se jim líbí jen proto, že jsou "masová". U nás taky většina lidí čučí na superstár a kupojí to samé pořád dokola, takže naprosto nechápu proč se nad tím pozastavuješ. Ostatně u filmu to funguje podobně. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem žádný jiný Sheridanuv film, takže tohle je moje premiéra. Nevím čeho je schopen, ale vidím, že mnozí čekali mnohem nebo o malinko více. Příběh o Jacksonovi 50 Cent mě docela vzal ( ne až tak hodně, ale přeci ). Neumím si ani trošku představit být v jeho kůži, v jeho teritoriu, jeho čtvrti, jeho autě s jeho holkou a jeho nápady a schopnostmi. Tím mě bohužel příběh nevtáhnul, ale vtáhnul mě tím, co se v jeho čtvrti, teritoriu a jeho holkou děje. Držel jsem mu palce, ale předem si dokázal představit, že to dopadne docela dobře, což je škoda, protože mám rád překvapení, i když tady se překvapení nekonalo, jinak by to asi nebyl motivovaný skutečností. Každopádně je to docela drsné a důvěryhodné, alespoň tedy pro mě. Lepší než jiné příběhy inspirované třeba Eminemem, Britney nebo Space Girls, takže jedině s tím to můžu srovnávat. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (11)

  • Náklady na výrobu - přibližně 40 milionů dolarů; tržby v USA za první víkend - $12 020 807 (1652 kinosálů). (Steew)
  • Marcusovo vězeňské číslo (91595) se shoduje s opravdovým Curtisovým číslem, jen v první číslici, je jí devítka - 94R6378. (Candice)
  • 50 Centa prehovoril Terrence Howard, aby urobil jeho nahú scénu. (Flipper)

Reklama

Reklama