Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejžhavější mladá hollywoodská hvězda dnešních dnů Jesse Metcalfe (TV seriál Zoufalé manželky) vyvolává salvy smíchu po celé škole jako hlavní hvězda tohoto neuvěřitelně legračního filmu! Když tři nádherné holky zjistí, že se staly obětí nenasytného lamače dívčích srdcí Johna Tuckera (Metcalfe), zosnují důmyslný plán odplaty. A tak se Tucker buď konečně změní…nebo bude brzy tenhle král školy všem jen pro smích! Dokáže svůdné dívčí trio proměnit “sériového milovníka” ve věrného muže? Přesvědčte se o tom v úspěšném filmu, který dokazuje, že pomsta nemusí být jen sladká, ale také hodně legrační. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

Tiiso 

všechny recenze uživatele

Jaký sáhodlouhý komentář vytvářet na běžný tuctový podprůměrný filmový výtvor jako je takováto komedie? Veskrze žádný. Snímek je určen pro americkou skupinu dospívající mládeže navštěvující školu. Splňuje čistě zábavnou rovinu a nemá v úmyslu předesílat žádné hluboké myšlenky. Jeho humor naštěstí nespadá do primitivní sféry, ale také nedosahuje nikde opačné strany přímky. Mě osobně snažení se několika dívek o potrestání jednoho universitního playboe, zanechalo chladným a bez zájmu. Už jsem takových filmů prostě viděl velké množství a John Tucker nepřinesl žádná oživení či nějaký inovativní prvek. Takže za hodinu a půl stopáže jsem neviděl a neslyšel nic za co bych se mohl chytit a něco hezkého o tom napsat. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

V poslední době bych řekl, že se po teenagerovských komediích slehla zem. Vždyť kromě, snad každoročně vycházejících, prciček není nic, co by stálo alespoň za jedno zhlédnutí. Až John Tucker. Čtyi holky se rozhodnou, že zlomí srdce největšímu děvkaři na škole, zápletka tedy opravdu nic moc. Co se ovšem týče vtipných scén, těmi je film docela nabitý, nabitý je i spoustou hezkých holek včetně půvabné A. Kebbel, proto záběry na toho ošklivého chlapce snad mužská část populace taky přežije :) ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Na tomto filme je dobré to poukázanie na niektorých ľudí, ktorí aj keď urobia hlúposť, tak sú stále rovnako obľúbení a druhí sa môže snažiť, ale uznanie si nezískava. Inak je film totálny des a ako romantická komédia sa mení na trápnu klišé frašku. Bol to ten typický desný film, aké ma vyvádzajú z miery. ()

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

Jediný ryze upřímný smích ve mně vyvolala scéna, při které se čtveřice hlavních dívek začne při volejbalu mlátit a s neuvěřitelnou dávkou nezájmu a odměřenosti je pozoruje emo-banda. Jinak totiž humoru je poskrovnu a romantika se zaplétá do svých vlastních zapeklitých plánů, až nakonec vůbec nikdo nevyjde příliš šťasten. ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Jelikož mám rád komedie(ale i jiné žánry -->) ze středních nebo vysokých škol, tak musím podotknout, že to bylo vtipné, občas chytré a herecké obsazení sympatické. Především hlavní herečka mi vykouzlila úsměv na tváři. Také do toho skvěle zapadala hudba Mr.Gibbse. Sice je to hodně komerční, ale i tak jsem se docela dobře pobavil a těmto komediím podobného typu se nebráním. Akorát ten konec nemuseli tak odfláknout. 65% ()

Galerie (56)

Zajímavosti (7)

  • V jedné ze scén Kate (Brittany Snow) schválně cituje Johnovu (Jesse Metcalfe) hlášku ze šatny o "Bordó, které otevřeš a vyžahneš." Tu však Kate slyšet nemohla, protože byla schválně vystřížena, aby si myslela, že to s ní John (Jesse Metcalfe) nemyslí vážně. (necisty)
  • Psi režisérky Betty Thomas, Jackie a Rico, pobíhali kolem během natáčení a z několika scén museli být vystřihnuti. (D3VIL)
  • Ashanti stihla během natáčení zpívat na pěti koncertech. (D3VIL)

Reklama

Reklama