Reklama

Reklama

Osudový dotek 2

  • USA The Butterfly Effect 2 (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Každý z nás zažil okamžik, kdy si přál změnit kousek minulosti. Napravit křivdu. Opravit omyl. Získat lásku... nebo moc. Co kdyby to opravdu šlo... Mladík Nick Larson (Eric Lively) objeví způsob, jak cestovat časem, a vrací se do minulosti, aby napravil chyby své i svých přátel. Nebezpečný experiment se mu však vymkne z rukou, což vede k fatálním důsledkům... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (238)

lesumir 

všechny recenze uživatele

Ma to stejny nazev jako jednicka, ma to podobnou strukturu jako jednicka, presto to jednicka vubec neni. Notebook nebyl jeste plne vychladlej z prvniho dilu a ja uz tam klikal po dvojce, takze to je asi ten nejvetsi problem, hledal jsem na film vsechny nedostatky. Jednoduse receno, tenhle film byl napsan bezhlave za cistou a vysokou komerci. 5/10 ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Herci sympatičtí. Minimálně dva z nich. No a tím bych skončil s klady. Kdo neviděl jedničku, tak možná bude tápat, co je to za blbost, že se koukne na obrázek a najednou mění osudy. Mě to bylo uplně jedno, protože jsem si řikal, že ať vymyslej cokoliv, stejně to bude blbost, protože už v prvním díle to byla docela kravina. Navíc filmy o cestování v čase nemusim a tohle je další z nich, i když to není uplně zrovna cestování v čase... Vidět tohle má cenu jenom v případě, že... no počkat, to vlastně ani nemá cenu... No nic, jdu smrkat sraženou krev, co se mi vytvořila při sledování... ()

Reklama

kinderman 

všechny recenze uživatele

Dvojka se snaží tvářit "dospěleji", a tak místo traumat z dětství, které zmítají vysokoškolákem, nastupují problémy v zaměstnání třicátníků. Nic ale nemůže skrýt fakt, že jde o předvídatelný odvar originálu (který ve své druhé polovině stejně trpěl logickou nedotažeností), přičemž film má pouhých 77 minut, o další desetiminutovku jej příšerně natahují závěrečné titulky. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Od dvojky se v dnešní době u takovýchto typů filmů nesmí nic dobrého očekávat. Kdo neviděl jedničku nezklame, kdo ji viděl tak zklame. Kdo s tím ale počítá a dívá se na to s tím, že ho to zklame, tak ho to nepobaví-neunudí. Prostě zařazenej neutrál - z kopce to na něj taky nějak jede i bez plynu. A s těma fotkama jako bránou do minulosti se mi to fakt moc nelíbilo. Osobně bych zůstal v jeho druhém životě - kdy byl ten zástupce. Nový fáro a .... :)). Jo a předvídatelnej konec. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud tedy muselo být nutně natočeno pokračování výborného Osudového doteku, tak mám pocit, že takové si ani nezasloužilo. Jiní herci, jiný režisér, jiný scenárista a tedy i jiný film. A tedy velmi špatný film. Bez invence, bez možnosti identifikovat se s postavami. A tedy tím pádem s minimem prožitku. Tohle pokračování je katastrofa. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Závěrečná scéna začíná totožně jako u prvního dílu Osudový dotek (2004), leteckým záběrem na Empire State Building. (Shakaar)
  • Natáčalo sa v Kanade a to najmä vo Vancouveri a v Britskej Kolumbii, ako tomu bolo aj v prvej časti. (Greenpeacak)
  • Keď Julie fotografuje, tak je jasne viditeľné, že šošovka je zavretá, teda nemohla fotiť. (Greenpeacak)

Související novinky

Další dotek osudu

Další dotek osudu

17.01.2006

Efekt motýlích křídel časové smyčky v nízkorozpočtovém (13 mil. dolarů) snímku Osudový dotek vzbudil před dvěma lety velmi kladné reakce publika a celosvětové tržby 96 mil. byly pro producenty více… (více)

Reklama

Reklama