Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sydney Wells (Jessica Alba) je známou losangeleskou koncertní houslistkou, která v dětství přišla nešťastnou náhodou o zrak. Transplantace očí je její jedinou šancí. Konečně nastal její čas. Po operaci se zdá být vše v naprostém pořádku. Za pomoci lékaře Paula Faulknera (Alessandro Nivola) a své sestry Helen (Parker Posey) se začne Sydney znovu zapojovat do běžného života. Jenže její štěstí je krátkodobé. Začínají se jí zjevovat stínové postavy a děsivé představy. Jedná se o následky operace, nebo si jen její mozek zvyká na zrak a přízraky jsou pouhým produktem její fantazie? Ale co když je to vše skutečnost? Rodina a přátelé začnou pochybovat o její příčetnosti, ale Sydney brzy zjišťuje, že jí její anonymní oční doktor nějakým způsobem otevřel dveře do hrozivého světa, který kromě ní nikdo nevidí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (222)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Přece jen je "Americká" verze Oka lepší než předělávky Zmeškaný hovor a Clona. Může za to poděkovat přece jen kvalitnějšími herci. Jessica Alba patří do první ligy mladých hereček a navíc se na ni příjemně dá koukat. Hlavním nedostatkem tohoto hororu je pak již pouze fakt, že to vlastně horor není a není se ani čeho bát a před čím se schovávat pod peřinou. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

No nic moc, originál je o něco lepší a hlavně o dost atmosféričtější, tam kde se pokaždé několikrát leknu(scéna kde hrdinka sedí na nesprávném místě) mě tady nevyděsí ani trochu, a scéna ve výtahu je dost chabá, takže jediná lepší scéna je s hned prvním kontaktem, ale prostě se ví co se bude dít. Celkem mě překvapilo že Posey je v tomhle filmu příjemná zato Alba je šílená a její hraní je příšernost nadevše. Prostě slabý odvar další podprůměrný remake. A ukázka toho že Ils bylo nejspíše jenom náhoda. ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Nebylo to úplně ono. Myšlenka byla sice celkem dobrá, ale provedení a vyústění jaksi bylo horší. Nemůžu srovnávat s původním filmem, ani nechci. Opravdu to všechno kvůli záchraně nějaké skupinky lidí, když všude jinde na planetě umírají také nevinní lidé? Že si s tím ta okatá mexičanka dala práci... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Oko“ je klasickou ukázkou toho, co to znamená americký remake. Je to vzít něco zajímavého, udělat z toho něco amerického a vlastně se tak postarat o to, aby to zajímavé přestalo být. Film je jen propojením „Šestého smyslu“ a „Nezvratného osudu“, kde se závěr strašně moc snaží o to, abyste s postavami soucítili, ale vy spíš doufáte, že všichni vyletí do vzduhu. ()

Isherwood odpad!

všechny recenze uživatele

Režisérské duo s talentem od pánaboha vs. podprůměrná asijská duchařina. Výsledek? Pekelná nuda, kterou vytváří hlavně nulová tvůrčí invence, která se důsledně drží stylu tradičních hollywoodských omalovánek, kdy se používají sexy barvy křiklavých odstínů, namísto důsledné práce s detailem a jemného stínování. Definice zbytečnosti. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (7)

  • Zlatá malina: Nominace - Nejhorší herečka v hlavní roli (J. Alba). (Petr23)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 69. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama