Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sydney Wells (Jessica Alba) je známou losangeleskou koncertní houslistkou, která v dětství přišla nešťastnou náhodou o zrak. Transplantace očí je její jedinou šancí. Konečně nastal její čas. Po operaci se zdá být vše v naprostém pořádku. Za pomoci lékaře Paula Faulknera (Alessandro Nivola) a své sestry Helen (Parker Posey) se začne Sydney znovu zapojovat do běžného života. Jenže její štěstí je krátkodobé. Začínají se jí zjevovat stínové postavy a děsivé představy. Jedná se o následky operace, nebo si jen její mozek zvyká na zrak a přízraky jsou pouhým produktem její fantazie? Ale co když je to vše skutečnost? Rodina a přátelé začnou pochybovat o její příčetnosti, ale Sydney brzy zjišťuje, že jí její anonymní oční doktor nějakým způsobem otevřel dveře do hrozivého světa, který kromě ní nikdo nevidí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (223)

teutates 

všechny recenze uživatele

Nebolo to až tak zlé..!Síce som nevidel originál,ale tieto oči ma dokázali"vystrašiť"!Všetko by bolo OK až na ten koniec!Scény majú dostatok napätia a atmosferický spad,ktorý dotvára výsledné zobrazenie.Vadil mi však konečný hrdinský patos a scénar Jessici Alby,ktorá sa natoľko snažila až to pokazila!Silné 2* ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Typický horor pre tupú americkú mládež. Remakovat Oko bol strašný krok pre doteraz skvelých režisérov(ich Ils je 100%-tná záležitost). Film len každou scénou kopíruje skvelý originál a nemá čo nové ponúknut. Totálne bez atmosféry s pár lakačkami, ktoré sú nehorázne predvídatelné. Jessica Alba je strašná koza a dostal som od nej to čo som čakal, nič. Ako som predvídal, zbytočný film. 30% ()

Reklama

Kreeki 

všechny recenze uživatele

Příčinou, proč tvoříme remaky starších filmů, je fakt, že dostaneme nápad, jak snímek nějakým způsobem inovovat, vylepšit či ho jen celkově vytříbit. Režisér by se měl nad tím nejdříve zamyslet, ani jedna možnost se totiž zde nekoná. Naopak se koná pouze laciná bafačka s opravdu "hlubokými" dialogy a trapnými hereckými výkony - čili kam Jessica Alba přijde, tam se musí okamžitě někdo chystat natáhnout bačkory s několika bubáky okolo sebe, o nic jiného zde nejde, hloubka původní, asijské verze se někam vytratila. Režie nezáživná, zajímavé momentky kamery pouze okopírované z původní verze - tu jsem měl možnost vidět, čili mám srovnání a můžu tedy s klidným srdcem prohlásit, že toto tedy opravdu NE-E! 1/10 a ani nevím za co. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

TRAPNÝ KONEC a horror to rozhodně nebyl. Pořád nějaké vidiny, já sám jsem měl psychopatických stavů hlavní postavy už plné zuby a osobně bych ji ty oči vypíchnul!!! Pro mne velké zklamání a tak jsem se na ten film těšil. A už vůbec nechápu, proč byl film nevhodný do 18 let??? V poslední době jsou v kinech : horrory : samé sračky !!!! :-( ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Není asi vždy úplně fér ohánět se při hodnocení remaku originálem a zaříkat se jeho kvalitami, ale cyp s tím. Život není fér. Hoši stojící za vynikajícím Ils se po vzoru kolegů jako Valette nebo Aja nechali sešrotovat americkou mašinerií, z pojmu originalita učinili tabu a vyblili předělávku, která se může pyšnit nejhůře zremakovanou postavou všech dob. Alba je možná hezká, ale jako herečka, která by měla předvést nějaké (jakékoli, proboha) emoce, naprosto selhává. Hodinu a půl dlouhá zrůdnost. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (7)

  • Jessica Alba po dobu šesti měsíců brala lekce hry na housle a naučila se základy Braillova písma. (ČSFD)
  • Zlatá malina: Nominace - Nejhorší herečka v hlavní roli (J. Alba). (Petr23)

Reklama

Reklama