Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sydney Wells (Jessica Alba) je známou losangeleskou koncertní houslistkou, která v dětství přišla nešťastnou náhodou o zrak. Transplantace očí je její jedinou šancí. Konečně nastal její čas. Po operaci se zdá být vše v naprostém pořádku. Za pomoci lékaře Paula Faulknera (Alessandro Nivola) a své sestry Helen (Parker Posey) se začne Sydney znovu zapojovat do běžného života. Jenže její štěstí je krátkodobé. Začínají se jí zjevovat stínové postavy a děsivé představy. Jedná se o následky operace, nebo si jen její mozek zvyká na zrak a přízraky jsou pouhým produktem její fantazie? Ale co když je to vše skutečnost? Rodina a přátelé začnou pochybovat o její příčetnosti, ale Sydney brzy zjišťuje, že jí její anonymní oční doktor nějakým způsobem otevřel dveře do hrozivého světa, který kromě ní nikdo nevidí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (223)

teutates 

všechny recenze uživatele

Nebolo to až tak zlé..!Síce som nevidel originál,ale tieto oči ma dokázali"vystrašiť"!Všetko by bolo OK až na ten koniec!Scény majú dostatok napätia a atmosferický spad,ktorý dotvára výsledné zobrazenie.Vadil mi však konečný hrdinský patos a scénar Jessici Alby,ktorá sa natoľko snažila až to pokazila!Silné 2* ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Jen velmi, velmi málo chybělo k pěti hvězdičkám. Ta rozhodující věc je konec, který byl převrácen v pravý opak toho, jak končilo původní Oko - nic v zásadě proti tomu, až na to, že tak smysl filmu vyznívá zbytečně prázdně. Jinak nemám moc co kritizovat, krom toho závěru stejně dobré, stejně působivé a zároveň přesto jiné Oko. ()

Reklama

CageDepp 

všechny recenze uživatele

Původní film jsem zatim neviděl, ale s tímto filmem jsem spokojen. Při každém objevení mrtvého mi běhal mráz po zádech a to je celkem základ u hororu. Těch 45% si to vůbec nezaslouží, spíš tak 75%. A tedka koukám do zajmavostí a tam píšou, že "Zlatá malina: Nominace - Nejhorší herečka v hlavní roli (J. Alba)" tak to mi teda vůbec nesedí mě přišlo, že to zahrála hodně dobře, úplně jsem jí roli věřil. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Ďalší veľmi nepodarený americký remake ne-úplne vydareného japonského originálu. Herecky chabé, atmosféra vlažná. Pár trápnych ľakačiek nerobí tento horor hororom. Kratšia stopáž je síce fajn, ale bohužiaľ sa stihla dostaviť ,,pani nuda,, Zopár lepších momentov sa síce vyskytlo, záver tiež nebol zlý, no nestačí to ani na priemer. 38% ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Už dlouho se mi nestalo, že bych měl husu až za krkem. Tady mi tam vlítla hned několikrát, mrcha. Pojmenoval jsem ji Husa Zježená a ta sviňa dotáhla celý hejno. Asi tak po půl hodince se z nich ale začly stávat housata a blány mezi prstama se pomalu přesouvaly před moje oči ve formě očních víček. Hodně brzo se okoukaly optické halucinace a když už to bylo asi po páté, co zmizela osoba, se kterou se zrovna bavila, tak mi to usmažilo centrum husení a oživilo to centrum nudy. Konec se rozpumpoval zajímavou koláží stínů a ohně, ale ani to mě neodkrvilo zdravou mysl a pochyby bezpochyby přetrvaly. No, ale horší by bylo, kdyby natočili horor Ucho nebo Pysk... ()

Galerie (47)

Zajímavosti (7)

  • Jessica Alba po dobu šesti měsíců brala lekce hry na housle a naučila se základy Braillova písma. (ČSFD)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 69. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama