Reklama

Reklama

Kluci v akci

(pořad)
všechny plakáty
TV spot

Obsahy(1)

Kluci v akci jsou pořadem, který chce divákům zábavnou formou ukázat kouzlo vaření a přípravy jídel v podání skutečných profesionálů. Nejde však pouze o suchý výčet zpracovaných ingrediencí a popis správného postupu. Rádi bychom, aby celý pořad byl pro diváky atraktivní – vaří totiž mladí kluci, kteří jsou nejen zručnými kuchaři s mnoha nápady a osobitým přístupem, ale mají navíc i dar zprostředkovat divákům potěšení ze skutečného kulinářství, a tak trochu i nespoutanost, která je vlastní jejich věku. Divák si může být jistý, že se dozví spoustu zajímavých kuchařských fíglů, triků a tipů. Proto v žádném případě neočekávejte složité receptury a nudu v kuchyni. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (213)

tom88 

všechny recenze uživatele

Stále nové a nové relácie o varení, ktoré neprinášajú nič nové, len zase zbytočné sledovanie. Keby to malo šmrnc ako varenie s Jamie Oliverom alebo keby to bolo aspoň mierne zábavné a varenie popri tom, ale len trápni kuchári melú trápne veci a varia. No to je mi zábava. Títo dvaja típci nemaju na obrazovke čo robiť. Chcem speť Ainsleyho. 10% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Teď už vím, že se citrón mačká přes prsty a vejce lze utřít i bez utěrky na nádobí.. Jakožto český pořad o vaření pro mě naprosto dostačující a nevím, jaký přídavek by si představovali ti nespokojení. Frky z kuchyňského prostředí? Čaču jen v zástěře a s půlkou manga v ústech? Házení vykosťovacím nožem na nafukovací balónek mezi stehny? ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak na tyhle dva mám z osobních důvodů docela averzi. Jako kuchaři určitě nemusí být vůbec špatní a některé jejich díly nejen inspirují, ale i pobaví (zvláště ty ze zahraničí – Tyrolsko…), ovšem ještě z dob, kdy jsem dělal v mé bývalé práci pro zaměstnavatele natočili několik reklamních spotů, které nám neustále dokola pouštěli a jejich hláška na grilování „jsem nadržený jako sáňky v létě“ mi ještě dnes hne žlučí. Ale zpět k pořadu. Ničím extra nepřekvapí, podobně jako tucet jim podobných se drží v průměrném duchu, ale ani nějak výrazně neurazí. Ovšem z některých receptů mi bylo dost nevolno a to jsem je jen viděl na televizní obrazovce, natož abych je jedl. Ale tak každý má jiné chutě… ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Pořady o vaření mně začínají lézt krkem a tahle dvojka dílo zkázy dovršila dokonale, ale co taky napsat o pořadu, ve kterém se vaří a nabízejí se recepty na jídla, která ani neznám. Jde o to, že zvolená dvojka kuchařů je nechutně podbízivá, nesympatická a jejich gesta mě až iritují. Je to pořad, který opravdu nemusím. 0% ()

subic 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad je v podstatě druhým pořadem o vaření na českých televizích po Prima vařečce (2001), která ovšem utrpěla častým střídáním kuchařů-moderátorů. Tady to jedou od začátku Filip Sajler a mě sympatičtější Ondřej Slanina. Kluci jsou rychlí, vtipní, má to hlavu a patu, občas podle jejich receptů něco dělám, třeba dnes vánočku. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Po 15 letech se v roce 2020 Filip Sajler rozhodl opustit pořad, aby se mohl například více věnovat rodině. (SONY_)

Reklama

Reklama