Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hollywoodská režisérka filmových upoutávek Amanda touží po nepovedeném vztahu uniknout svým starostem a utéct někam hodně daleko. Stejně je na tom i londýnská novinářka Iris, která se právě dozvěděla, že se jediný muž jejího života zasnoubil s jinou. Amanda se rozhodne strávit vánoční prázdniny v pronajatém domku na anglickém venkově, Iris jí přenechá svůj dům pouze v případě, že jí Amanda na oplátku poskytne ten svůj. Plány na příjemně strávenou samotu a odpočinek se ovšem oběma opuštěným ženám jaksi zvrtnou... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (864)

nunka 

všechny recenze uživatele

No čo...Komentovať vzťahové peripetie a ľudské osudy a vôbec scenár ako taký v romantických komédiách veľmi nemá zmysel. Paušálne nám ponúknu to, čoho sa chceme nabažiť - čo naplnili aj Meyersovej Prázdniny. Príjemne to odsýpalo a mierna americká naivita sa dala odfiltrovať. V podstate celkom dobrý priemer vo svojom žánri. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Jen zřídka se povede USA takhle dobrá romantická komedie. Celý film mi přišel šíleně upřímný. A na to, že má přes 2 hodiny, jsem se ani chvíli nenudila. Úžasná čtyřka doplněna o kouzelné momenty a situace. Mě tu nechybělo opravdu nic. Žádná scéna, kde bych si řekla "Nooo, tak tohle mělo být jinak". Jedním slovem (a to nepřeháním) - DOKONALÉ. ()

Reklama

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Krásný, velký dům v LA vs. malý, útulný domek na Anglickém venkově, který bych si vybrala já? I přestože miluju Anglii a Anglický venkov je úžasný, šla bych do toho super velkýho domu v LA. Teď něco k filmu, velice příjemný, odpočinkový, Kate Winslet působila mile. Ale teda ten konec, ten byl příšernej. Od chvíle, kdy Cameron Diaz došlo, že právě odjíždí od muže svých snů, to šlo s filmem jenom z kopce. Někdy mi klasický americký happy end nevadí, ale tohle bylo moc. Uvažovala jsem kvůli tomu nad 3*, ale nakonec jsem se rozhodla jednu přidat. Ale film si radši vypněte 5 minut před koncem ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

"Prázdniny" jsou obyčejný, milý film s pěknými vedlejšími linkami (scénárista, vdovec), který rozhodně nezapře, že se jedná o vánoční komedii, protože možné je zde opravdu všechno. Dokonce i *spoiler* vztah na dálku po dvoutýdenní známosti, jež odstartoval sex s opilým chlápkem dobývajícím se vám do baráku * konec spoileru*. Omlouvám se, ale na podobné příběhy jsem asi moc velký cynik.;-) ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Náhoda, osud, nebo snad Boží ruka spojila životy hlavních hrdinů?? Ne, byl to romanticko - nenáročně založený scénárista, který napsal těžko uvěřitelný příběh, ale přesto příjemný, koukatelný a naprosto odpočinkový! Jak já bych spojila ten útulný domeček s počasím z LA, s tou obří obrazovkou, plnou stěnou dvdček (postačí jeden dvd přehrávač), s komplet celým vybavením ložnice (hlavně tou písničkou v budíčku) a v té posteli by mi dělal společnost Jude Law… ach… Krásné prázdniny by to byly :o) Bohužel mi bude muset postačit film samotný a jelikož jsem skromné děvče, film stačí :o) ()

Galerie (50)

Zajímavosti (28)

  • Cameron Diaz (Amanda) prohlásila, že to byl její fyzicky nejnáročnější film, protože v něm musela běhat. (HellFire)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno