Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hollywoodská režisérka filmových upoutávek Amanda touží po nepovedeném vztahu uniknout svým starostem a utéct někam hodně daleko. Stejně je na tom i londýnská novinářka Iris, která se právě dozvěděla, že se jediný muž jejího života zasnoubil s jinou. Amanda se rozhodne strávit vánoční prázdniny v pronajatém domku na anglickém venkově, Iris jí přenechá svůj dům pouze v případě, že jí Amanda na oplátku poskytne ten svůj. Plány na příjemně strávenou samotu a odpočinek se ovšem oběma opuštěným ženám jaksi zvrtnou... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (865)

Eddard 

všechny recenze uživatele

Přes opravdu hodně slibné obsazení pro mě trochu zklamání, možná pro to, že mi to kamarádi, po návštěvě kina přehnaně vychválili. Z ústřední čtveřice to bylo anglické (sourozenecké) duo, které se mi zdálo pevnější v kramflecích. Ani Cameron nebyla jako americky povrchní manažerka špatná, jen ten Jack mi tam přece jenom moc neseděl - a to mám obsazování herců proti jejich žánru moc rád. Problém snímku je jeho šablonovitost. Po půl hodině jsem si byl vcelku jistý, jak se bude příběh vyvíjet a bohužel musím říct, že jsem se nemýlil. Na to, abych nad tímhle faktem přivřel očko je tam dobrých vtipů a neotřelých situací málo. A srovnání s Love actually je opravdu až moc troufalé. 50% ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Celkem mile natočený romantický drama, kde jsou dva páry ve kterých je ale vždycky jedna brzda, mezi Diaz a Lawem to je bezesporu Diaz, protože Law je tady skvělej, nicméně i Diaz se tu dobře uplatňuje a netahá tuhle dvojici dolu, spíš doplňuje Lawa, ale druhá dvojice Black a Winslet, tam už je to horší ,tam bohužel totálně zaostává Black, a tuhle romantickou roli prostě vůbec nedavá a i když se snaží dělat vše přirozeně navážno a v pohodě, tak většinou vypadá jak idiot a člověk jen čeká, kdy tam vytasí kytaru a zahraje ten svuj rokec, vůbec se na to nehodil, oproti tomu Winslet je milá a hodí se sem skvěle, škoda, že její romantickej rozlet mohutně brzdí Black. Ale celkově se mi to líbilo a ty 2 a čvrt hodiny uběhly v pohodě a zábavně ()

Reklama

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Náhoda, osud, nebo snad Boží ruka spojila životy hlavních hrdinů?? Ne, byl to romanticko - nenáročně založený scénárista, který napsal těžko uvěřitelný příběh, ale přesto příjemný, koukatelný a naprosto odpočinkový! Jak já bych spojila ten útulný domeček s počasím z LA, s tou obří obrazovkou, plnou stěnou dvdček (postačí jeden dvd přehrávač), s komplet celým vybavením ložnice (hlavně tou písničkou v budíčku) a v té posteli by mi dělal společnost Jude Law… ach… Krásné prázdniny by to byly :o) Bohužel mi bude muset postačit film samotný a jelikož jsem skromné děvče, film stačí :o) ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Prázdniny jsou o mnoho víc milé než absurdní. Zvláštní výměna domů, aut, životů a odstupů od toho, co jedna z žen nevnímá nebo bere jako samozřejmost a druhou to oslní. Chaloupka v Surrey byla moc útulná, ale kdyby tak stála v LA - v sousedství dědouška z Hollywoodu a jeho scénářů a filmových i životních doporučení - to by byla moje soukromá volba. I instruktáž Jack Blacka byla fajn, moc fajn a já jsem si - jako už tolikrát proti rozkazu, že NE - musela jít pro kapesník. ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

1. NIkdy bych neměnil na blind s někým bejvák, byť je to vcelku lákavá představa. 2. Nikdy bych nevěřil tomu, že to tak může fungovat. 3. Mé komentáře v bodě 1. a 2. jsou nepodstatné.... A důvod? Film, který vezme za srdce nepotřebuje obhajobu... jen koukat a koukat a měnit u vybraných dváků (nadpoloviční většina) kapesníky... :-) Je to tak správné, je to tak špatné? Tsssssss...... koho to zajímá? Je to tak, jak je.... A jestli to někdo řeší? Asi někdo jo, tak ať vypne či přepne... Já se na to hodlám dívat znovu a znovu..... :-) Tak ma byť, tak je to spravne, dovolte mi odejit... Hned tak mě tenhle film neomrzí...... ()

Galerie (50)

Zajímavosti (28)

  • Když Amanda (Cameron Diaz) jede poprvé k domu Iris (Kate Winslet), její řidič ji vysadí kus před domem s tím, že by se na úzké cestě pak neotočil. Na konci filmu ji však přijede vyzvednout se stejným vozem přímo před dům, a dokonce se v následující scéně na její požádání vydá stejnou cestou zpět k domu. (imagoo)

Reklama

Reklama