Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nora (Jenna Dewan) je studentka elitní umělecké akademie a právě hledá partnera pro své taneční vystoupení. Když se do její školy dostane na veřejně prospěšné práce divoký Tyler (Channing Tatum), je rozhodnuto. Všichni v něm vidí pouze mladíka, jenž má problémy se zákonem, ale Nora odhalí jeho neobyčejné taneční nadání... (SPI Film)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (370)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Videl som to niekedy v noci v práci, iba tak na úvod pre ospravedlnenie, čo pri takomto filme hľadá komentár tridsiatnika. Námet je ťažko zúfalý, čo by až tak nevadilo, ak by bol scenár doplnený zaujímavými tanečnými číslami a charizmatickou ústrednou dvojicou. Lenže Channing Tatum je čisté drevo s vysokou hustotou všetkých látok, ktoré sa v dreve nachádzajú. On tu iba je, občas nudne zatancuje a niečo len tak mimochodom povie. Pre diváčky od 10 do 17 rokov. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Hodně kamarádek, které dělají tanec, mají tento film za jakousi modlu. Bohužel, v průběhu sledování jsem nepochopil proč. Jistě, tančí se tu, jsou tu celkem chytlavé písně, ale tím to pro mě, jakožto netančící část publika, končí. Na Jennu se sice dalo koukat a účast Deirdy Lovejoy ze seriálu The Wire mě potěšila, ale opravdu tady končí pozitiva. Zbytek je nuda. Protože o nějakém příběhu, logice nebo motivaci postav nemůže být v tomto případě řeč (viz. komentář uživatele Ivoshek). 40 % s tím, že tohle určitě není Hříšný tanec pro "naši" generaci. Protože tohle za 10 let upadne v zapomnění, kdežto "Hříšňák" je věčný… :-) ()

Reklama

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Příjemný taneční film se sympatickým Channingem Tatumem. Jako oddechovka dobré, ale pro vyšší hodnocení by to chtělo ještě aspoň o kapku chytlavější hudbu a taneční čísla. V tanečním ohledu si mě to stoprocentně nezískalo, ale určitě dám ještě šanci dalším dílům. PS: Vážně nechápu ten "český" překlad názvu, to už rovnou mohli nechat původní název, který zní aspoň originálněji než nicneříkající a trapné "Let's Dance." ~(3,2)~ ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

"SOUTĚŽ! Spočítejte, kolik bude následovat reklam a upoutávek." Tak přesně tahle věta se objevila na obrazovce hned vedle upoutávky na Cesty domů. Nebylo by na tom nic až tak zajímavého, kdyby ovšem zároveň na pozadí nejel film... Jasně, zrovna na Let´s Dance jsou nejlepší vážně ty reklamy, ale co až se budu chtít koukat na nějakou pecku? To mám krom mrtvol, co za sebou nechává John McClane, počítat ještě reklamy na krůtí plátky anebo si během milostné scény Brada s Claire dělat čárky, kolik pořadů bude následovat po filmu, abych se dostal do slosování o zlaté prase? Hej, no tak se na to vykašlete, vyházejte filmové cívky z oken a dělejte si dobře u celodenního sestřihu To nejlepší ze světa reklam, když vás živí. Ale neberte mi radost z filmu jen proto, že vy potřebujete prachy. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Doufal jsem v hodně tance a muziky a veřil v málo Channing Tatuma, dostal jsem Tatuma jak nasráno a tanec s muzikou se konaly ve výrazně úsporným režimu. Jako rozumím tomu, že tohle je spíš pro ženský a Tatum je z jejich pohled asi dobrej na pohled, ale jeho herecký talent je na úrovni mojí činky, to je za trest ho sledovat hrát. Jinak příběh stokrát ohranej, ale s tím jsem do toho šel, takže to by nevadilo, to výše zmíněný už ano. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (7)

  • Původně se měl film jmenovat "Music High". (HellFire)
  • Celosvětová premiéra proběhla 7. srpna 2006 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Severoamerické tržby byly 65,3 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 114,1 mil. (NIRO)

Související novinky

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

31.01.2008

Dnes toho pro vás máme víc, a tak začneme hezky od podlahy. Stephen Sommers, který už v únoru začne v Los Angeles natáčet akční velkofilm G.I. Joe (inspirovaný, stejně jako loňští Transformers, sérií… (více)

Reklama

Reklama