Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Nahá míle

  • USA American Pie Presents: The Naked Mile (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Erik Stifler je možná jediným Stiflerem, který ukončí střední školu a bude stále panic. Sice má přes dva roky přítelkyni Tracy, ta se ale ještě na sex necítí připravená. Jednoho dne se Tracy rozhodne, že se s Erikem pomiluje, sejdou se v suterénu jejich domu, ale téměř v nejlepším je překvapí Tracyin otec. Eric zase o panictví nepřišel a Tracy se vrátí ke svému názoru o nepřipravenosti na sex. Eric usoudí, že už to takhle dál nejde, a proto se s kamarády Ryanem a Grahamen zúčastní nechvalně známého závodu Nahá míle, při kterém musí přeběhnout školní dvůr bez oblečení. Každý z kamarádů si najde přítelkyni a také Eric se začne bavit s půvabnou blondýnkou Brandy. Přesto ale stále myslí na Tracy, a dokonce jí zavolá. Ona mu však opakuje, že tenhle víkend si může dělat, co chce... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (300)

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Naked mile beru jako předfilm k Beta House. Seznámíme se s partou kolem mladého Erika Stifflera, která si jede udělat zkušenost na slavný závod nahých studentů na univerzitě. Ze starých veteránů zůstal pouze Eugene Levy, ale klube se z něj pěknej čípek. Závěrečná párty je satisfakcí pro ty, jež vydrželi nudný začátek. 60% ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Zrejme najslabší diel. Sílene, trápne a miestami nudné. Stačilo málo a mohlo to byť na úrovni dielov Spolek Beta a Hudebni tábor, ktoré považujem aj napriek nedostatkom za filmy lepšieho priemeru hodné troch hviezd. Som zvedavý čo za sračku bude Kniha lásky. Hodnotenie 42% ma už teraz neprekvapuje aj keď niečo nad 50% by bolo objektývne. Nepopieram, že najmä v prvej polovičke filmu boli zábavne scénky. Asi záleži, kedy ten film si divák pozre, v akej je nálade a či má chuť na tento druh humoru. Nahá míľa je film na pozeranie v kruhu kamarátov, rodiny, alebo niekde na chate, kde je atmosféra a chuť sa baviť na hoci čom. Škoda, ja som tak neučinil 2* ()

Reklama

ywo666 

všechny recenze uživatele

No po štvorke som si myslel, že už nič horšie byť nemôže a chvalabohu som mal pravdu. S pôvodnej zostavy ostáva iba Eugene Levy a Stifler na fotke. Takže sa všetko začína odznova. A vcelku to stojí za to. Dávam to na úroveň tretieho dielu, ale možno Naked mile o prsia (doslova:-)) vyhráva. Som rád, že séria nabrala stúpajúcu tendenciu. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Já si prostě nemůžu pomoci, ale tady ten díl mi přišel naprosto špičkovej. Okamžitej nájezd střídá jedna akce a fór za druhým, pořád se něco děje, nápady jsou docela neotřelý, myšlenka filmu docela v pohodě. Našel jsem v tom filmu jak sebe v "postpubertě", tak spoustu kámošů a kámošek z té doby mé minulosti ... Akorát konec byl nereálnej, ve skutečnosti by to dopadlo tradičně ("vyspala by se s nějakým otrapem ..."). Ale o reálnosti tady ty šílený "sexuálně-fekální" komedie nejsou ... prostě to byla paráda, řezal jsem se smíchy od začátku do konce ... ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Tohle že proboha nese název American Pie? To snad ne, takovýmhle způsobem totálně pohřbít dost povedenou ságu. Už čtyřka je slabá, ale tohle je naprostej vrchol demence. Hlavně John White, protože většího kokota snad obsadit fakt nemohli. A ty strašně debilní rádoby zvraty..... 1* je za Eugena Levyho (ten chlap je fakt kádr) a za ty trpaslíky. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (6)

  • Když je Stifler (John White) v nemocnici a vypráví klukům o Nahé míli, tak drží v jednotlivých záběrech puding střídavě v levé a pravé ruce. (SONY_)
  • Natáčení probíhalo v kanadských městech Toronto a Hamilton. (Sufferer)
  • Michiganská univerzita každý rok pořádá akci „Naked Mile Run“, tedy „Běh Nahé Míle“. Obvykle se koná poslední den jarního semestru. 21. dubna roku 1998 na ní přišel rekordní počet lidí. Místní policie odhaduje počet účastníků na 1 500. (Wade)

Reklama

Reklama