Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sú zelené a dostali sa do kontaktu s rádioaktívnym odpadom, ale je s nimi sranda, ako s máloktorými živočíchmi. O kom je reč? No predsa o Ninja Korytnačkách. Máloktorý animák Vás sprevádzal detstvom, ako tento. Už prvé zábery z teaseru hovoria, že pôjde naozaj o veľký projekt, ktorý má pod palcom trikový mág Kevin Munroe. Film je vyrábaný CGI technológiou, ktorá zaručuje naozajstnú kvalitu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (369)

duklak2 

všechny recenze uživatele

Želvy, které nejde neznat. Leonardo, Donatello, Michaelangelo, Rafaelo. A nesmím zapomenout na mistra Tříska a krásnou slečnu April. Nedávno jsem přemýšlel jaký animák považuji za kultovní. A první, který mě napadl, byli 4 ninjové a jejich mistr Tříska. Mám 4 příběhy na VHS a úvodní znělku http://www.youtube.com/watch?v=-ji3zH9oebs jsem si několikrát přehrával a mám ji dnes uloženou v mobilním telefonu. Napadlo mě tedy, že vyzkouším želvíky jak dospěli a jak vypadají v "nové" animaci. 4 želvy-4 bratři, geneticky zmutovaní v kanalizaci New Yorku. Pojmenovaní po slavných renesančních mistrech a vycvičení jako ninjové. Bojovali s mnoha zrůdami a příšerami, než porazili hlavního nepřítele Trhače. Nyní má však ještě mnohem větší zlo v úmyslu zničit jejich bratrstvo. Zlo, které se zrodilo před 3000 lety. Tehdy velký válečník a král jménem Joatl vedl bratrstvo, které bojovalo bok po boku za jediným cílem, dobýt všechna království světa. Nic se jim nemohlo postavit do cesty a tak za sebou nechávali jen zkázu a zmar... Korytnačky v novém hávu se mi nelíbily jako původní, ale neříkám, že je to špatný animák. Jen tomu chybí to kouzlo původního seriálu, na který vzpomínám se slzou v oku dodnes. Škoda že zde není Trhač s Krangem. Jinak je tento film čistým průstřelem do průměru. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Kdyby to nebyly Želvy Ninja, ale cokoliv jiného, dal bych hvězdičky dvě. Jenže když si vzpomenu, jak jsem čekal na každý nový díl tohoto seriálu, musím utřít nostalgickou slzu a dát tři. Scénář v porovnání s jinými počiny (tím nemám na mysli věci od Pixaru či DreamWorks) obstojný, ale ta grafika..mně se prostě nelíbila. Ale želvičky jsou želvičky.. "Four turtles. Four brothers. Genetically reborn in the sewers of New York. Named after the renaissance masters and trained as ninjas." ()

Reklama

Jamal 

všechny recenze uživatele

Bylo to příjemné zas po těch letech vidět zelenou partičku, ale nebylo to ono... Chyběl mi tam trhač, chyběla mi tam více aprilovská April. Michalangelo a jeho pizza, .... Na druhou stránku mi tam vadil Raphael jako svalnatý Noční jezdec, pak skákající April se svým přítelem, nějací divní mutanti... prostě to nemělo správnou želví šťávu, a není to tím, že jsem o pár let zestárl. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Kevin Munroe .. Hned v úvodu na mne mocně dýchla nostalgie. Ani ne tak na animovaný seriál nebo hrané filmy (které jsem svého času v kině také absolvoval), ale spíše na samotné comics časopisy, které jsem léta kupoval a mocně hltal. Po pár minutách se ovšem plně ukázala největší slabina nynějšího snímku a to je scénář, který preparuje a následně integruje do provařeného příběhu množství střípku známých z kdejaké fantasy počítačové hry či filmu. Vizuálně naštěstí povedené, zápletka uvnitř želvího bratrstva slušná, prostředí nočního NY impozantní a občasné humorné momentky také nechybí a vůbec, děj svižně běží k jasnému konci, který nepřímo mluví i o dalším pokračování. Když se příště tvůrce zaměří více na humor, vyváží se to temnotou příběhu s pořádným záporákem a ubere se ve vykrádání, mohl by to být víc než jen slušný průměr. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Vydarený návrat Ninja korytnačiek na filmové plátno a fanúšik pôvodného seriálu vo mne plesá. Infantilná komixová animácia trochu pripomína Disneyho posledné prepadáky, dá sa však na ňu rýchlo zvyknúť a je to našťastie prvá a posledná vec, ktorú má s nimi spoločnú. Predvídateľný príbeh by mohol byť aj inovatívnejší, naštastie má však dostatočný spád a dá sa mu dá tak čo-to prepáčiť. Bonbónikom je výborná Badeltova hudba, ktorá stoji aj za samostatné vypočutie a Sarah Michelle Gellar ako April. Úprimne verím v dvojku, ale vráťte nám v nej prosím Shreddera. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (8)

  • Ačkoliv se film z převážné části odehrává v New Yorku, za jediný prokazatelně společný bod se skutečným New Yorkem lze označit Brooklynský most. Zbytek města je smyšlený. (Džejkop)
  • V roce 2003 dostali zelenáči znovu šanci, když je jako producent dostalo do ruky Mirage Studios, tedy vydavatel první komiksové série z roku 1984. (Rodriguez)
  • Keď vchádza Splinter (Mako) do kuchyne, pospevuje si akúsi pesničku. Je to starobylá japonská uspávanka. (riso677)

Související novinky

Die Teenage Mutant Ninja Smith

Die Teenage Mutant Ninja Smith

19.01.2007

Dovolím si navázat na svou vůbec první novinku a doplnit informace z ní. Opětovně půjde o nějakou tu drobnou informaci o novém projektu Tarantina a Rodrigueze s názvem Grind House a o Kevina Smithe,… (více)

Reklama

Reklama