Reklama

Reklama

Epizody(3)

Obsahy(1)

Detektiv Joe Miller se dílem podivné náhody dostane ke klíči, který dokáže otevřít dveře do zvláštního motelového pokoje. Pokoje, který v naší časové rovině neexistuje a ani nikdy neexistoval. Z toho pokoje bylo, kdysi vyneseno asi sto předmětů. Zvláštních předmětů. Nebo přesněji řečeno obyčejných předmětů, ale se zvláštními schopnostmi. Jako třeba právě ten klíč, který Joeovi otevře každé dveře, nebo hřeben, který zastavuje čas, anebo propiska, která vás dokáže usmažit. Ty věci v pokoji nefungují, ale na druhou stranu, alespoň z něj nezmizí, když je do pokoje přinesete. Najdete je vždy na původním místě. Ale věci co tam nepatří, ty zmizí v nenávratnu. Miller má v plánu se klíče zbavit a žít si dál svůj poměrně spokojený život. Jenže se něco stalo a v tom pokoji, něco pro Joea velice důležitého zůstalo. Nebo spíš někdo... V pokoji číslo deset totiž zmizela malá Anna Millerová. Joeova dcera... (3DD!3)

(více)

Recenze (217)

A. Murray 

všechny recenze uživatele

Tento seriál jsem zhlédnul jedním dechem. Byl napínavý a úžasný. Chybělo mi vysvětlení kde se vzal 10. pokoj a proč se vymazala minulost nájemníka. Je spousta otázek které čekají na objasnění a doufám že tvůrci nás nenechají příliš dlouho čekat. Dabing: Jsn Šťastný, Otakar Brousek ml., Regina Řandová, Lumír Olšovský, Jiří Prager, Kateřina Petrová, Luděk Čtvrtlík, Pavel Šrom, Libor Bouček, Kateřina Petrová, Zdenička Petrová, Tomáš Juřička, René Slováčková, Jiří Knot, Daniela Bartáková, Ivana Milbachová, Jan Maxián, Bohdan Tůma, Roman Hajlich Překlad: Vladimír Fuxa Dialogy: Václav Knop Zvuk: Martin Václavík Režie: Václav Knop vyrobilo: SDI Sun Studio 2007 ()

Francik 

všechny recenze uživatele

Zajímavé, nápadité, napínavé, hltací. Bohužel ale i nedopracované, občas nepřesvědčivé, rozvleklé. Celkem ale velmi dobrá záležitost, která mě místy až Lynchovsky příjemně mrazila (a nejsem úchyl, alespoň to o sobě nevím :) ). Série ale doplatila na televizní produkci. Hlavní herec je sice očividně sympaťák, ale herecky není příliš přesvědčivý. Ostatní herci nevyčnívali příliš a hráli kvalitně (co si pamatuji). Kamera průměrná (nehledě na to, že jsem měl možnost shlédnout nesmyslně ořezanou verzi pro pocit filmovosti, který pouze rušil kompozici). Hudba byla velice šablonovitá a bez nějakých nápadů. Do situací se tedy hodila, ale že by si jí člověk zapamatoval není moc šance. Poslední (tedy třetí) díl se mi zdál již méně povedený, než první a druhý. Prostřední bych osobně označil za nejlepší. Jinak celkově zážitek potěšující a pro odlehčenější "psycho" záležitost mohu jen doporučit. ()

Reklama

sulimo 

všechny recenze uživatele

Tak trochu nevyužitý potenciál námětu, ale rozhodně se nejedná o nic nekoukatelného, jenom by se to prostě dalo napsat lépe. První dvě tři epizody, to bylo na 4 hvězdy, jenže pak přišel zbytek, a s tím i ohraná nuda. Zvraty tu sice jsou, ale na můj vkus dosti unylé, a nijak mě do křesla nezabořily, což je prostě špatně. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Takřka typická kingovina, která paradoxně nemá se Stephenem Kingem zhola nic společného. Úžasně nosný nápad s motelovým pokojem kde se cosi stalo a obyčejné věci denní potřeby v něm získaly "divné" schopnosti. Od zcela nevyužitelných, po humorné až po vysoce užitečné... Tato třídílná minisérie má pouze tři body, které jí ubírají kredit. Ani jedna z nich však není nijak zásadní pro konečné kvality. Za prvé je děj hlavně v první polovině poněkud roztahaný. Za druhé, přestože je to plné originálních nápadů, tak přeci jen z tohoto námětu se dalo vytěžit mnohem, ale opravdu mnohem, více. A do třetice, že to výpravou vypadá hodně chudě, což v době dnešních filmově vypadajících seriálů poněkud zarazí. Tyto mušky na kráse však vyrovnávají dobří herci, perfektní scénář, celková nesporná zajímavost tématu a v neposlední řadě i velmi zdařilá hudební složka. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Tak tomuto sa hovorí 2300 hodnotenie. Neviem, si predstaviť nič lepšie, čo by som v tejto chvíli hodnotila. Tento seriál, je taký zaujímavý, že za deň, na pokraji síl a skoro vyliatej Nitry som dokázala za sebou pozrieť tri časti a teším sa na tie ďalšie. Tento film má okrem úžasného nápadu, neuveriteľných hercov a pre mňa soundtrack ako má byť. Neviem sa dočkať tých posledných častí. Tento seriál treba vidieť. Úžasné, veľké, dokonalé, zaujímavé, nekonvenčné, zábavné. Po anglicky sa to dá povedať iba takto Entertaining and delicious feeling with this! 100%100% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • V první epizodě, kdy Miller opouští svou dceru na psychologické klinice, zazní rozhlasem volání po dr. Sonny Guptovi. Tato postava byla použita i v Kingdom Hospital Stephena Kinga. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama