Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Každým rokem se o jarních prázdninách populace ospalého jezera Victoria rozroste z 5 tisíc na padesát. Ve výhni slunce vypukne hlučná zábava se spoustou alkoholu. Tento rok ale existuje další důvod, proč se obávat a nepůjde jen o těžká rána po večírku nebo stížnosti od sousedů. U jezera se objevil nový druh strachu a ohrožení. Po nenadálém zemětřesení pod vodou začnou místní obyvatelstvo ohrožovat prehistorické lidožroutské ryby. Skupiny návštěvníků, kteří se navzájem ani trochu neznají, se musí spojit a společnými silami zabránit novým ostrozubým obyvatelům resortu, aby si z lidí udělali potravu. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (804)

Botič 

všechny recenze uživatele

Playboy Magazín uvádí: Piraňa 3D. Vnady ve vzduchu, na souší, ve vodě i pod vodou! Zkrátka všude, kam se podíváš. Alexandre Aja je ďábel, který musí zákonitě skončit v pekle. Prakticky si vystačí s třemi lokacemi, kde rozpoutává efektivní peklo na zemi (pod vodou). Nejprve neodmyslitelný RAP, prsa v pozor a podmořské soft porno za zvuků operní árie. Pak do ruda zbarvená, vesele bublající, vodní hladina, lidské makety zmítající se v elektrických křečích, maso se odlupující od kostí za doprovodu ocelového cvakání malých zubů. Zuby! Zuby! Zuby! Lidé křičí, co jim síly stačí. 3D dráty létají vzduchem a pronikají do měkkých/silikonových tkání jako nůž máslem. A když dojde na citování Čelistí – welcome home dear watcher. Elisabeth Shue nakopala všem Piraňám prdel! A ještě ke všemu ve 3D. Nejzábavnější film roku? Absof*ckingloutly! ()

choze 

všechny recenze uživatele

Chci se tam vrátit! Ne na nudnou kýčovitou Pandoru, vy pitomci, ale na to jezero se surreálným permanentním megamejdanem slečen v bikinách! Celá POBŘEŽNÍ HLÍDKA najednou působí jen jako trajler na první půlku tohohle bijáku, po které se rozjedou památná, nečekaně masivní, nápaditá a nepříjemná jatka, kde jedna chuťovka střídá druhou (mým favoritem jsou vlasy namotané do lodního šroubu). A která mi kazila jen hrozná černobílost postav, navíc odcházejících ze scény podle na vteřinu přesně odhadnutelného harmonogramu. Tolik jsem si přál, aby v tom člunu, co zmasakruje asi 50 lidí neseděl nějaký anonymní hajzl, ale Elizabeth Shue (gratuluju k působivému comebacku) spěchající přes mrtvoly zachránit své děti. Snad příště, protože Aja, jehož filmy mě přes zajímavé momenty do teď vždy smrtelně nudily, má od včerejška mou plnou důvěru. ()

Reklama

Zeck 

všechny recenze uživatele

Tenhle film udělaly dvě věci. Nahé kozy a nekončící masakr. Zatímco první faktor prokládal celý film a suploval tak nulový scénář, druhý přišel až po půlce filmu a dokonale změnil mé hodnocení této "perly". Vidět deset minut tuny krve, masa a totální chaos bylo zkrátka zábavné. Vrcholem celé show byl jednoznačně "výlet" mladého bukanýra, který svým motorovým člunem rozsekal to, co ryby nezvládly. Tenhle film je především komedie a doba, kdy Čelisti děsily masy lidí jsou pryč. Film, který ukazuje sežrání penisu a následné vyblítí ho s odkrknutím na kameru, se ani vážně brát nedá. :-)) Puberťáci jistě stanovali celou stopáž filmu, všude se třásly zadky, mohutné prsy se plácaly o vodní hladinu, z mokrých ženských těl se lízal alkohol o sto šest, prostě rodinný filmeček na Vánoce po rozbalení dárků. 68% 10.10. 2010, 301. komentář. ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

film si alespon na nic nehraje a dává přesně to, co se od něho očekávalo, okořeněné Ajovym smyslem pro režii. Závěrečný masakr znechutil pořádně, předchozí polovina byla mnohdy pastva pro oči (mořské panny), ale více jako 3 hvězdy to nejsou a nikdy nebudou. Tenhle typ hororu asi pro mne nebude, ačkoliv se při sledování tupých až nervydrásajících výkonů některých představitelů ve mne touha po brutálním násilí párkrát projevila. PS: Ta Jessica Szohr (WTF?) je ovšem opravdu fajn ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Fajnové béčko, které není ani tak o piraňách jako o pěkných holkách (které ty piraně nakonec sežerou) a hektolitrech krve. Aja dokazuje, že režisér si může plnit sny, ať už se pohybuje v jakémkoliv žánru. Navíc ten film funguje. Finální jatka nemají obdoby. Nebýt okatě digitálních rybiček v podstatě by nebylo co vytknout. Dokonce mě u jedné scény mrzelo, že jsem neviděl 3Dčko. No a Kelly Brook. Guilty pleasure jak vyšité. ()

Galerie (131)

Zajímavosti (19)

  • Snímek startoval ve 2 470 amerických kinech s obratem $10,1 milionů. Celosvětově snímek pak nasbíral $81,5 milionů. Rozpočet přitom činil $24 milionů. (pavlikv)
  • Natáčení probíhalo 42 dní. (KucC)
  • Hned po komerčně úspěšném otevíracím víkendu v USA se začalo mluvit o možném pokračování, které se již po pár týdnech potvrdilo. (pavlikv)

Reklama

Reklama