Reklama

Reklama

Ozbrojení a nebezpeční

Trailer 1

VOD (1)

Matt Dillon, Jean Reno a Laurence Fishburne vévodí hvězdnému obsazení tohoto napínavého akčního thrilleru. Ozbrojený doprovod mimořádně cenné zásilky riskuje vlastní život, když se pouští do nebezpečné akce ... proti vlastnímu zaměstnavateli. Muži, vyzbrojeni zdánlivě dokonalým plánem, se chystají vydělat pořádný balík, aniž by komukoliv zkřivili jediný vlas. V sázce je čtyřicet milionů dolarů, když se však do akce připlete nečekaný svědek, jejich plán se sesype jako domeček z karet. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (282)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Hlavní efekt, který film má, je, že se po něm ještě mnohem více těším na Predators! Napětí umí Antal budovat znamenitě, což ostatně dokázal již v minulém snímku - podceňovaném hororu s parádní atmosférou - Vacancy. Hodina a půl uteče jako voda, bavil jsem se královsky. Na akci se tu moc nehraje, spíše na napínavé okamžiky korunované krásným moderním střihem a říznuté líbivým soundtrackem. Pesimisticky jsem čekal, že to bude mnohem horší, no a kromě občasných neinteligentních zápletek a dialogů je vlastně Armored solidním thrillerem. Takže velké překvapení, a rozhodně bych na to šel do kina: díky české distibuci, zase jste to pos*ali! ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Hlavní otázka zní : Jak se mohl zadlužený Hackett, který byl i obviněn z krádeží aut, dostat do firmy, která převáží peníze. A vůbec, proč se tolik zaměstnanců rozhodla takhle degradovat na obyčejné zloděje. A ještě jedna poznámka, ukrást státní rezervu je horší než někoho zabít, zde už hrdinství nepomůže. Nebylo komu fandit a tak jsem čekal zda náhodou všichni nezemřou. ()

Reklama

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Ve stylu let osmdesátých natočený chlapácký akčňák osmdesátkové mety nedosahuje ani náhodou. Chybou není režisér ani herecký ansábl, ale scénář, který je tak nějak nalinkovaný a místy plný nelogičností. Správná parta převážející velké prachy se poté, co plán loupeže totálně selže, mění v magory neznající slitování. Vizuál spolu s hudbou dělají svoje a nakonec i nepřepísklá stopáž jsou plusy tohoto jinak veskrze průměrného snímku. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Levná akční jednohubka, natočená přesně v duchu drsných dobrodružství Johna Carpentera či Waltera Hilla. Parta ostrých chlapů v časovém i prostorovém vakuu nemá čas řešit logiku děje, ale je skrz vypjaté momenty hnána filmem v neskutečném tempu, které Antal ždíme z šikovné Sekulovy kamery a Murphyho originálních hudebních tónů. V necelých devadesáti minutách to nezakopne ani jednou a je radost sledovat práci snaživého tvůrce, který dokazuje, že tradiční chlapácké filmy si ještě najdou své místo pod sluncem. PS: Predators hned vypadají mnohem zajímavěji. ()

WoWoW 

všechny recenze uživatele

Některé věci v tomhle filmu mi nepřišly úplně dobře vymyšlené a hrozně mě štvalo plýtvání talentem takového herce, jako je Jean Reno, který v tomhle filmu snad byl jen proto, že se jmenuje Reno a tak to naláká lidi. Protože prostor, který dostal pro svoje herectví, mohl dostat i daleko horší herec. Na druhou stranu jsem se docela dobře bavil, protože jsem nečekal žádné velké zapeklitosti, ale jednoduchou zápletku a trochu akce. A to se mi vyplatilo. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (4)

  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v Los Angeles. (Real Tom Hardy)
  • Film bol omylom zadarmo dostupný na PlayStation Network ešte stále počas toho, ako sa premietal v kinách. Chyba bola rýchlo opravená, no film si stihlo stiahnuť niekoľko tisíc ľudí. (Real Tom Hardy)

Související novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (více)

Reklama

Reklama