Reklama

Reklama

A-Team sleduje odvážnou skupinku bývalých členů speciální vojenské jednotky. Hannibal Smith je protřelý plánovač vynalézavých misí, na jejichž realizaci je minimum času, vyžadují mimořádné schopnosti a velmi zdatné vojáky. Templeton 'Hezoun' Peck dokáže sehnat kdykoliv cokoliv. B.A. Baracus je řidič a největší svalovec v týmu. A H.M. 'Šílenec' Murdock je zdatný pilot a kvalifikovaný potápěč. Společně sloužili své vlasti celých osm let, načež byli posláni do vojenského vězení za zločin, který nespáchali. Poté, co se jim relativně snadno podaří z vězení utéct, se pouští do nebezpečného pátrání, aby dokázali svou nevinu a očistili svá jména. Během toho je napříč zeměkoulí pronásleduje vysoce postavená vojenská důstojnice Charisa Sosová (jedna z bývalých Hezounových milenek). A právě když už se zdá, že mají všechny potřebné důkazy k prokázání neviny, zjišťují, že jejich nejnovější mise právě začíná. (HBO GO)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (1 275)

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Carnahan dokázal potlačit veškerou moji skepsi (vzhledem k velmi rozporuplnému Smokin' Aces a vzhledem k poněkud podivně namachrovaně - digitálním trailerům). Potlačil ji a naservíroval mi A-Team PŘESNĚ TAK jak jsem si jej představoval ve svých nejvlhčích snech!! Neustálý přísun nadsázky, humoru, geniálních point a ještě geniálních nadstaveb ("Takže... Přijde takhle Satan do baru..."), který neztratí nadhled ani v momentech, kdy se zrovna nic moc neříká a děje se zábavná, byť občas poněkud "over the digital top" akce. Vlastně jsem docela urvaný a šel bych na pět, ale brání mi v tom místy přeci je poněkud nepřehledné kontaktní souboje a fakt, že to vyšumí možná až příliš rychle. Ale podruhé si to dám s chutí!! P.S: Podruhé proběhlo a jde se na pět, zcela nemilosrdně. I realy love when the plan comes together... ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

| Scenár: Joe Carnahan, Brian Bloom, Skip Woods | Hudba: Alan Silvestri | Produkcia: Stephen J. Cannell, Spike Seldin, Tony Scott, Jules Daly, Alex Young, Iain Smith, Ridley Scott | Distribúcia: 20th Century Fox | Štúdio: Dune Entertainment, Top Cow, Scott Free Productions | Rozpočet: 110 miliónov $ | Tržby: 176,933,591 $ | ()

Reklama

KarelR 

všechny recenze uživatele

Od půlky je to sice zbytečně vážné a těžce překombinované a "velké" finále jde mimo úplně, ale pod sedm se stejně jít nedá. Na to má A-Team moc hlášek, nápadů a skvěle přepálených akčních scén. Snad si to napodruhé sedne komplet, i když ty vedlejší osobní linky asi nebudou fungovat nikdy. [Black Box, Slovanský dům] ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Akcí nabitá pocta klasickému seriálu ze zlatých 80. bez špetky kompromisu, ale s dostatkem moderních technologií (na které občas nezbylo moc peněz). A-Team je v mých očích vtipnější než většina komedií a současně akčnější než většina současných akčních filmů. Přesto...kde je chyba? V očekávání a pohledu, jakým se na film díváte. tohle je zábava, kterou nenapsal aspirant na Nobelovu cenu za literaturu a natočil milovník bláznivé akce. Carnaham chtěl a dokázal udržet vzpomínku na slavný tým v moderním pojetí, s novými zbraněmi, možnostmi a fantastickým, ještě jednou, fantastickým castingem. Tomu se nedá nic vytknout, ani z "teamu" ani z druhé strany(od Wilsona bych takovou kvalitu nečekal). Stejně jako výcviku herců, kteří vypadají jako praví vojáci včetně drobností (třeba hannibalovo držení zbraně během rutinního běhu). Scénář je jednoduchý, i když se snaží občas zbytečně komplikovat, ale vždy zůstane čas i na drobné vtípky jako je nápis lodě v závěru (odplata?;-)). Jsou tu drobnosti, jako podlaha kontejneru, přehnaný konec a pár fyzikálních zákonů, prostě drobnosti, které tu pětihvězdičkovou nonstop jízdu srážejí o stupínek níže. Vloni famózně potěšil Star trek, letos, až na pár drobností, A-Team. PS: cameo za titulky je už jen malá drobnost pro fanoušky. PPS: úvodní titulky jsou krásné po mrknutí na televizní seriály...PPPS: fakt, že jsou všechny postavy trochu "přepálenější" než jejich předlohy naprosto odpovídá celému filmu. Více zde. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Na puvodni serial jsem vzdycky rad kouknul a na tenhle film taky rad kouknu znovu. Tohle je totiz dvouhodinova zabavna jizda, uvodni akcne seznamovaci ctvrthodinka mi totiz pekne utrhla koule a hledal jsem je az do zaverecnejch titulku. A to to pritom neni nejaka neprerusovana akcni jizda, nerikam, ze tu je akce malo, to urcite ne, ale proste neni furt a o to si ji clovek vic uzije. Navic to cely vypada radne cool, triky nikde nehaprujou, vsechno vybuchuje ve velkym, par skvelejch akcnich napadu, paradnich hlasek a ne uplne pitomej pribeh. No a do toho hlavni super sympaticka ctyrka, kde jedinej slabsi clanek je strejda Rampage, protoze proste Mr.T je Mr.T. Nicmene v puvodnim serialu byl muj oblibenec Murdock a to plati i tady, Copley je totiz naprosto genialni magor. Carnahan konecne natocil nejakou pecku a ukazal, ze precejen neni uplne neschopnej. Zkratka dvouhodinova ultra zabavna jizda. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (53)

  • Ačkoliv je Liam Neeson (Hannibal Smith) odnaučený kuřák, pro film musel opět sáhnout po tomto zlozvyku, tentokrát po značkovém doutníku. Během snímku jich jeho postava vykouří šest. (c.tucker)
  • Osobní zbraň plk. Smithe "Hannibala" (Neeson) je zbraň typu 1911 v provedení Kimber Custom II Hi-Capa. (c.tucker)

Související novinky

Jackie Chan vs. drogový kartel

Jackie Chan vs. drogový kartel

06.12.2016

Pokud jste viděli Sejmi eso, A-Team nebo Mezi vlky, dobře víte, že se Joe Carnahan vyžívá v dobré akci. Jeho filmy vždycky mají říz a většinou jsou napůl šílené, určitě vás tedy potěší, že by… (více)

Bradley Cooper opět v akci

Bradley Cooper opět v akci

19.08.2014

Každé hollywoodské studio by rádo mělo svého Jasona Bournea. A u Warner Bros. jej velmi pravděpodobně objevili v Macku Bolanovi. Původně vietnamský veterán, jenž se stal elitním protiteroristickým… (více)

Na Hromnice o pár projektilů více

Na Hromnice o pár projektilů více

03.06.2012

Joemu Carnahanovi se sice nepovedlo rozběhnout úspěšnou sérii s A-Teamem, ale letošním Mezi vlky dokázal, že jako filmař má co říct a ví, jak to říct. Naposledy jsme o něm psali v souvislosti s… (více)

Kdo bude střílet pobudy v ulicích?

Kdo bude střílet pobudy v ulicích?

02.02.2012

Akční klasiku Přání smrti se před několika lety pokoušel remakovat Sylvester Stallone. Má teď ale spoustu jiné práce a o projekt se začal živě zajímat Joe Carnahan (foto). Režisér A-Teamu a survival… (více)

Reklama

Reklama