Reklama

Reklama

Epizody(12)

Recenze (10)

andy60 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád o jednom a tom samém, což mě po určitém čase začalo i nudit. Neříkám, že bych se nezasmál, některé momenty jsou vtipné, ale to nekonečné omílání stejných sexuálních narážek posté slyšet nemusím. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

...a tak nás začal bavit jeden sprostý spisovatel. Sarkastické hovado, které neustále něco napravuje, je nicméně upřímné, přímé a pravdivé, kromě něj se nám představily i další zajímavé postavy (i třeba Charlieho rodinka se v nadcházejících sériích stává plnohodnotnější), které se přeci jenom chovají dospěleji, než Hank. Některé hlášky by si každopádně zasloužily vytesat, mnohé momenty jsou trefně opsané ze života. Propadl jsem a jsem za to rád. Možná zamrzí mírná bezdějovost, ovšem v dalších sériích přijdou zajímavé dějové nitky. Palec nahoru. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Ex agent FBI, nyní promiskuitní spisovatel a hovado. Životní Duchovnyho role a prozatím velice zajímavý seriál plný skvělých postav, sarkasmu a sexu. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pred rokmi som videl prvé dve série a vtedy mi Hank, ktorý šuká všetko čo má vagínu, imponoval. Dnes už som trošku usadlejší a Hank už nie je môj vzor, ale stále je to vtipná postavička, ktorej neustále bláznivé príhody točiace sa často okolo sexu s nádhernými polonahými babami, ma dokážu dobre pobaviť. Plus je tu aj nekonečná romantická línia s mojou obľúbenkyňou Nataschou McElhoneovou, ktorá sa evidentne bude tiahnuť celým seriálom. V dobe vzniku bol tento nekompromisný štýl seriálu plný sexu a sprostých slov niečim novým a v dnešnej čím ďalej tým viac politicky korektnej dobe je zase pre zmenu osviežujúce vidieť niečo také. Dupľom mi to sadlo po dopozeraní gay seriálov Halston a Pose. Po všetkých tých čurákoch som potreboval znovu nabudiť nejakou číčou. A tu ich je neúrekom. Z postáv okrem ústrednej dvojky a ich roztomilej dcéry zaujme aj ostatné hlavné postavy. Nezbedná šestnástka Madeline Zima alebo najlepší Hankov kamarát s jeho bláznivou ženuškou. Záver série v posledných sekundách dokonale funguje aj ako koniec seriálu ak by sa ďalej nepokračovalo. Čo ale vzhľadom na úspech seriálu tak skoro nehrozilo. Snáď Hankov a Karenin vzťah nebude neznesiteľne naťahovaný a nebudú sa neustále rozchádzať a dávať dokopy ako to v seriáloch býva zvykom. 8/10. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Californication sem kdysi rozkoukal, nedokoukal a taky sem úspěšně zapomněl kde jsem skončil (počítám tak u čtvrté série), takže když vyskočilo na Skyshowtime nastal čas si to dát od začátku a i po letech je to pořád stejně dobrý. V něčem možná ještě lepší když to člověk vidí s odstupem a v pokročilejším věku...90% ()

KM Phoenix 

všechny recenze uživatele

Solidní první série, s několika výbornými díly (např. ten druhý) a celkem nepřekvapivým zakončením. Výběr ženských postav mi příjde slabinou celého seriálu, nejen této série, kde se jejich nesympatičnost ještě dá překousnout. Mluvím hlavně o postavách Karen, Becca a Mia. ()

Reklama

Reklama