Reklama

Reklama

Čivava Chloe žije se svou bohatou paničkou Vivian v Beverly Hills, ta ji zahrnuje luxusem a s láskou o ni pečuje. Pes zahradního architekta Sama, čivava Papi, je Chloiným pravým opakem. Pochází z útulku, rád se hrabe v hlíně, běhá v trávě a miluje vůni hnoje. Když Vivian svěří Samovi do péče svou zahradu, Papi se snaží na Chloe udělat dojem, zhýčkaná fenka ale o burana jako je Papi nestojí. Vivian musí odjet do Evropy, a tak požádá svou neteř Rachel, aby se o Chloe postarala. Rachel nemá rozmazleného a nevychovaného psa právě v lásce, důležitější je pro ni zábava. Rozhodne se, že vyrazí s kamarádkami na pár dní do slunného Mexika. Rozladěnou Chloe samozřejmě bere s sebou. Fence se přeplněné pláže ani laciný hotel nelíbí a rozhodne se utéct. Až nyní zhýčkaná čivava z Beverly Hills poznává, co je to skutečný psí život... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (97)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $94,514,402Tržby Celosvetovo $149,281,606Tržby za predaj DVD v USA $61,321,395 //počet predaných kusov 3,626,726║ Suchá planina, ktorá sa len pribúdajúcimi minútami stáva čoraz viac otravnou vývarovou zlátaninou, za celý čas sa tu nenájde lepšej momentky, rovnako tak nehrozí ani zábavnosť, zbytočná umelina. /25%/ ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Něco málo o zvířátkách a o lidech ... vlastně - abych byla přesnější: Něco víc o lidech a k tomu něco málo o zvířátkách - navzdory faktu, že zvířátka obsadila prakticky všechny hlavní úlohy. V každém případě se potkáte s neobyčejně vstřícným a laskavým vyprávěním, které se nebojí angažovat OPRAVDOVÉ čtyřnohé herecké hvězdy (alespoň co se pejsků dotýká) a digitální animací si vypomáhá jen v míře nezbytně nutné, což považuji za čin hodný obdivu - a především následování. Ovšem žádné velké iluze si nedělám: Skutečná zvířátka mají své nároky, potřeby - a především svou hlavu, což se o jejich digitálních dvojnících řict nedá. A tak se obávám, že nastává definitivní soumrak zvířátek opravdových a naopak nadějný úsvit zvířátek digitálních, která jsou absolutně poslušná a schopná pracovat každý den čtyřiadvacet hodin bez přestávky - a bez sebemenších známek hladu, žízně, únavy či nechuti. Nicméně příběh čivavy z Beverly Hills je ze staré školy, třebaže se neodříká nových technologických možností. Je vtipný, vynalézavý a hravý - a přitom si na nic nehraje, když bez obalu cílí na ty z vás, kteří mají rádi zvířátka ... a třeba i lidi. ()

Reklama

tom88 

všechny recenze uživatele

Ukážková, americká hovadinka, ktorá slúži na pobavenie hlavne mladšieho publika. Trápnučké, sem tam ľahko vtipnučké, uletené, vyčančané, bezduché rodinné dobrodružstvo s rozprávajúcimi zvieratami. Treba uznať, že to bolo milé v takej veľkej miere, ako aj stupídne. Za zlé to ale pokladať nemôžem. Bez ohľadu na to, aká je Čivava z Beverly Hills veľká hovadina som sa bavil. Navyše mám slabosť pre zvieratá a zvlášť tie rozprávajúce. 50% ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 6/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Efekty 7/10/// +Piper Perabo, slušná hudba, český i originální dabing, trošku děj, některé postavyčky vyloženě rozesmějou (krysa a leguán) -hlavně zpočátku mírně trapné, rozhodně ne film pro každého, přesněji je to film o psech se psy a pro psy/// Přiznám se, že jsem chtěl jít původně na film i do kina. Velice mě totiž zaujaly trailery a měl jsem za to, že to může být zábavný hudební snímek. Ve skutečnosti je to spíš dobrodružná podívaná ve stylu filmu Neuvěřitelná cesta. Jen s několika rozdíly. Tohle je víc infantilní, víc pro malí děti a možná pro majitelky čivav. Uznat ale musím samotné psy, kteří hrají výborně a věrně při tom vypadají. Na kolik pomohla počítačová animace si netroufám odhadnout. Jestli je to její zásluha, tak to není poznat./// Celkem 63%/// ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Tenhle film nejsem schopná ohodnotit objektivně, protože baštím všechno, co je roztomilé, a to film s čivavou v hlavní roli být musí, i kdyby na sobě měla třeba drsný rockerský obleček s hroty. Na luxus zvyklá čivava Chloe se dostane do Mexika, kde padne do rukou skupiny pořádající psí zápasy. Na útěku pak potká nové kamarády a hlavně německého ovčáka Delgada, který má svůj vlastní smutný osud. Banda čivav v divočině byla děsně srandovní a na druhé straně ti zhýčkaní "psi" v Beverly Hills taky. Není to nic moc hlubokého, je to na pobavení, takže účel to dle mě splnilo. Dialogy byly vtipné, akorát u akčních scén bylo poznat zásah počítačem, ale jinak vypadali mluvící hafani přirozeně. Byla to prostě prča a to mi v tomhle případě stačí. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (1)

  • Když Papi mluví s Manuelem o Chloeině ukradeném obojku, Manuel říká, že ji chtěli zachránit před tím „ďábelským psem, co ji honí“. Jméno Vasquezova dobrmana El Diablo znamená ve španělštině „ďábel“. (kesinaa)

Reklama

Reklama