Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Spolek Beta

  • Česko Prci, prci, prcičky: Akce století (více)
Trailer

Erik Stifler se chystá na vysokou. Tracy se s ním rozešla a on společně s kamarády odjíždí na Michiganskou univerzitu. Tam studuje jeho bratranec Dwight, který vede tradiční spolek Beta. Zve ho i s kamarády, aby přišli na seznamovací mejdan. Tam jsou svědky výhry Dwighta v soutěži spiťarů a příchodu nádherných děvčat, které však brzy odcházejí, když je odláká spolek Šprtů. Ti jsou velkými konkurenty Bety, protože mají stipendia a mnoho a mnoho peněz. A to dívkám imponuje. Také je Dwight seznámí s podmínkami, za kterých budou moci být přijati do spolku Beta. Je to 50 úkolů, které musí provést. Chlapci v rekordně krátké době mají splněno, a to včetně posledního úkolu, ukrást něco z domu Šprtů. Když jsou pasováni na právoplatné členy spolku Beta, objevuje se šéf šprtů a vyzývá Dwighta na souboj v Řecké olympiádě. To je soutěž, která byla před lety univerzitou zakázána, protože obsahovala sexuální soutěže. Dwight výzvu přijímá, i když vítěz bude brát všechno - včetně domu poraženého. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (338)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

A Beta House opět pokračuje v sestupné tendenci. Tentokrát míra nechutností přerostla únosnou mez. Tento díl byl vážně místy dost nechutný a tak celkově o ničem. Pár vtípku sice bylo vydařených, Eugene Levy byl jako vždy dokonalej, ale jinak jde o hodně podprůměrnou komedii. Meghan Heffern je ale kočka, to se musí nechat. Nicméně, pokud je ve Státech opravdu takovéhle školství, tak balim kufry. Slabší 2*. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Bavil jsem se nad přehršlí vtipů, anebo snad mám u komedie filozofovat?! Na to mě neužije a komedie od toho nejsou. Horší je, když se film pyšní nálepkou "komedie", a já to sleduji s "busterkeatonovskou" tváří. To se mně stává skoro pořád. Má to jen vtipné klady a je jich ve velkém měřítku, než v posledním kino pokračování série. Klady: Je to "teen" komedie, nic víc se zatím hledat nedá a ani se nenajde. Zápory: 0. 100% ()

Reklama

teutates 

všechny recenze uživatele

Ďalšie trápne pokračovanie American Pie, ktoré len kazí dobre meno tejto značke. Pre mňa sa American Pie skončilo tretím pokračovaním (svatbou). Nie, že by som na to zanevrel, ale ďalšie pokračovania tejto série sú úplne out. Beta House predstavuje trápne americké spolky a ich zvyky. Dejovo je o ničom. Pretože tento film žiaden dej nemá. Scény, ktoré by asi mali vyvolať smiech ma skôr poriadne znechutili... herecké výkony "famózne" :) ale nie teraz vážne hrozné. Tento snímok je doslova odpad. Jedinú hviezdičku dávam pobehujúcim slečnám, ktoré ako jediné to ako tak zatancovali... 2/10 ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Má-li lev malý penis, musí to vyrovnat velkým řevem." Někde v minulosti jsem udělal chybu. Nevím, čím to je, ale když jsem zabloudil na vysokou školu, tak mé spolužačky rozhodně nepřipomínaly sexy modelky, nezúčastnil jsem se žádné striptýzové rvačky a nehrál jsem ani řeckou ruletu. Tu vlastně ani hrát nechci. Jinak musím konstatovat, že tohle je docela nemravné, průměrně zábavné a nabízí to zajímavý zpomalený pokus o zachránění plyšového medvídka zachycením letícího spermatu rukou. Jinak se tam kromě sexu bohužel i vydatně zvrací, ale já se umím slušně krýt. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jedná se tak o klasické gagy, které jsou na sebe vršené, a čím víc se u nich chlastá a řve, tím lépe. Jediné, v čem snímek vyniká, to je počet obnažených ňader a jejich různých tvarů. Chlap si to užije. A to je vše. Nápaditost nulová, hraje se na debilitu. Ale od "American Pie Presents" nemůžete čekat nic jiného. Vezou se na úspěšné značce a míří rovnou na video. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/07/prci-prci-prcicky-spolek-beta-2007-40.html ()

Galerie (20)

Zajímavosti (12)

  • Po závěrečných titulcích čeká na diváka bonusová scéna. (Skarface)
  • Eugene Levy (Noah Levenstein) je jediný herec, který se objevil ve všech dosavadních dílech této filmové série. (TheSantiago)

Reklama

Reklama