Reklama

Reklama

The ABCs of Death 2

Trailer 2
Povídkový / Horor / Thriller / Komedie / Fantasy / Animovaný / Drama
USA / Nový Zéland / Kanada / Izrael / Japonsko, 2014, 122 min
(další profese)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (67)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Tak bohužel, pokračování písmenkové antologie je znatelně horší. Těch pár skvělých povídek se dá totiž spočítat na jedné ruce. Třeba úvodní Amateur, animovaná bizarnost Deloused, francouzská fatalita Xylophone a samozřejmě závěrečný gorefest Zygote. Ostatní segmenty jsou buď víceméně průměrné (Vacation, Macticate, Split), mnohdy vyloženě sračkoidní (Legacy, Head Games a P-P-P-P Scary). Samozřejmě nechybí černý humor (Equilibrium, Grandad) nebo nějaká ta asijská ujeťárna v podobě segmentu Youth. Za největší odvaz považuju povídku Wish, jejíž fantasy svět je vizuální "lahůdkou" :) ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Hororová abeceda je späť v druhom pokračovaní a s ňou 26 hororových kraťasov. No tam, kde si jednotka mohla pripísať plusové body aspoň za nápad a jeho slušnú realizáciu, tam už dvojke ostáva iba obsah a kvalita samotných príbehov. Bohužiaľ tu však ide skôr o kvantitu a celkovo je to ešte slabšie než priemerná jednotka, aj keď pozerať sa to dá a už len pre tých niekoľko lepších kúskov som rád, že tento projekt vznikol. Najviac sa mi páčilo "K is for Knell" a najmenej "P is for P-P-P-P Scary!". Pokiaľ bude aj tretie pokračovanie, tak by to už ale chcelo viac kvality a invencie. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Kdo neví, co čekat, tak se jedná prakticky o takové 5 minutové kraťase s vtipnou pointou na konci zpracovávajících různě téma smrti. Takže v každém mini snímečku někdo natáhne bačkůrky. Způsob a frekvence potenciálních úmrtí jsou zcela v roli jednotlivých režisérů. Já musím zejména ocenit, ve většině případů, velmi pěkně odvedenou uměleckou stránku snímečků. Dále se mi velmi líbil grafický kabát spojující jednotlivé povídky a především provedení úvodních titulků. Dlouho jsem neviděl v tomto ohledu, tak dobrou práci. Mohl bych tu rozebrat postupně všech 26 povídek, ale zřejmě by to bylo o ničem, takže jen v krátkosti. Jak by řekl pan prezident, kdyby se pokoušel být slušný, za hovno stály: F is for Falling, G is for Grandad, H is for Head Games(zřejmě nevětší sračka), P is for P-P-P-P SCARY!, S is for Split, T is for Torture Porn(tak nakonec ne...), U is for Utopia, V is for Vacation .Naopak, za extrémně vydařené kousky bych označil: D is for Deloused, I is for Invincible, K is for Knell, M is for Masticate, Q is for Questionnaire, W is for Wish, X is for Xylophone, Z is for Zygote. Zbytek bych viděl někde v oblasti průměru stejně jako mé finální hodnocení. Klidně bych snesl třetí pokračování. Doufám, že se v rámci tohoto projektu podaří nějakému nadějnému režisérovi prorazit, protože dostatečný talent jich tu mnoho z nich evidentně má. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Z mého pohledu je první díl nepokořený. Takto střižené filmy mají velkou nevýhodu v tom, že byť jsou některé příběhy velice povedené, výsledné (celkové) hodnocení filmu kazí takové ty odpadové snímky, které se v mých očích pohybují hluboce pod hranicí 50%. Nejlepší příběhy: B, D, E, F, K, M, S. Nejhorší příběhy: G, H, L, P, Q, J, W. | A 50%, B 65%, C 60%, D 70%, E 75%, F 65%, G 25%, H 20%, I 60%, J 60%, K 65%, L 20%, M 65%, N 40%, O 50%, P 25%, Q 25%, R 55%, S 75%, T 35%, U 25%, V 60%, W 15%, X 60%, Y 35%, Z 50% > Průměr: 48% (2*) | ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

I tady platí co u prvního dílu. Těžko se to hodnotí jako celek, protože i tady jsou k vidění kousky od odpadu až k 5ti hvězdám. Některý povídky už jsem viděl samostatně, některý pro mě byly nové. Každou povídku jsem si ohodnotil zvlášť a ve výsledku mi vzniklo stejný hodnocení jako u prvního dílu. Takže 3 hvězdy. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama