Reklama

Reklama

The ABCs of Death 2

Trailer 1
Povídkový / Horor / Thriller / Komedie / Fantasy / Animovaný / Drama
USA / Nový Zéland / Kanada / Izrael / Japonsko, 2014, 122 min
(další profese)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (67)

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Jediná výhoda téhle antologie tkví v tom, že jednotlivé povídky jsou natolik krátké, že než začnou nudit, skončí. 2 z 26 (!) povídek jsou velice dobré (ti největší borci nezklamali: Bustillo a Maury se svým řádně sick X a hodně se mi i líbilo Z, ty si určitě dejte), zbytek až na občasné výjimky laciný/amaterský/předvídatelný a častokrát nevypointovaný a nesrozumitelný shit. Takhle to holt občas dopadá, když tvůrci dostanou absolutně volnou ruku. P.S.: počkejte si na potitulkovou scénu. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nejdříve sepíšeme ty nejlepší a tentokrát jich opravdu nebylo málo. Jasný vítěz je Z:Zygote: absolutní vrchol a orgasmus! Vynikající gore, perfektní nápad, no hnus, extrém a šílenost a za mě velký palec nahoru pro absolutně neznámého režiséra. Druhé místo nejspíš V: Vacancy: Perfektně krvavý, depresivní a násilný found footage, kupodivu skvěle natočen. Třetí místo S: Split: Nervydrásající Home Invasion, skvěle natočen, úžasně vygradován, solidní hudba a slušné gore! Dále C: Capital Punishment: Perfektní nápad, nepříjemné ticho před bouří, velmi kvalitně odvedená exekuce a dech beroucí atmosféra. Q: Questionnaire: Neuvěřitelně chytré a chytlavé dialogy + parádně natočená operace (vyjmutí mozku yummy).X:Xylophone: od Bustilla a Mauryho jsem čekal více, ale svou zvrhlost a gore předvedli i zde. K:Knell : Podivnost, ale vizuálně zajímavá, atmosféricky silná, sedlo mi to . J:Jesus: Skvělé gore, slušný look. R:Roullete. Skvělá atmosféra, slušně natočené, srdce bije jak o život. N:Nexus:Slušné masky, napínavé, atmosférické a tragické.E: Equilibirum: Neuvěřitelně vtipná a zábavná povídka, sedlo mi to. T: Torture porn: Sleazy, uchylné a zvrhlé ke konci však bohužel amatérské a nekvalitní gore, ale něco to do sebe mělo. a U: Utopia zajímavý námět. A: Amateur : Celkem sranda, slušně krvavé i hezky natočené. Nekoukatelné povídky=odpady : Vítěz je Y: Youth typická asijská podivnost, blbá, hloupá, špatně natočená se šílenými nápady, hrůza. Dále D:Deloused: Téměř nesledovatelné, postavy z plastelíny či,co to bylo za sračku, hrůza. L:Legacy: Slibní kanibalové ale otřesné digitální zpracování. W:Wish naivní, amatérská a nezajímavá povídka, kroutil jsem hlavou. H:Head Games: Špatný vtip, blbost. P: is for P-P-P-P Scary! Nepobral jsem. Po druhé projekci trochu zklamání, těch vyloženě špatných je sice méně, ale 4kových jsem našel taky méně než kdysi. Dnes se mi líbilo už Deloused a Wish. Vrcholem je stále Zygote, Toilet! a Xylophone. 60%. ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Vzhledm k tomu, že jsem se bavil více než u jedničky, bylo to více pestré a vyložených propadáků bylo jen pár, musím dát o bod lepší hodnocení než posledně... Bezkonkurenčně nejlepší bylo v mých očích písmenko D, to byl fákt námrd který mi přesně kápnul do noty. Dál bych vyzdvihnul asi Y, Z, H, K, snad i R, T a zajímavé byly dále třeba C, J, S, W (a pro mě osobně kvůli Howardu Moonovi i B :D ).. Nekoukatelné pro mě byly jen L a P ...zbytek co jsem nezmínil je spíš neutrální vata. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Minimálně čtyři hvězdy povídkám K, M, S, X a Z, skoro čtyři A, C, E, Q, R, V, Y. Dobře to odsýpá, není tam myslím tolik shitů jako v jedničce, hezké úvodní titulky i hudba, povedený (a nechutný) posttitulkový vtípek a jako bonus moje oblíbená francouzská kanibalka v "X". Vítězem v nechutnosti a bizáru tentokrát myslím není Asie, ale závěrečný "Z". ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Abecedne som totálne dezorientovaná. Keď padne S-for Sračka, tak proste nechá škvrny aj na kvalite. To je prípad aj tejto B-for Blbizmus malovánky, L-for Lebo nebola vôbec potrebná. S-ako Shorty vyčkávajú na S- for Share, aby sa náležite zdokumentovali či už v karaváne, alebo jednotlivo. Tento prípad je síce M-for Márny, ale súhlasím s koncom abecedy. Ak ABC of DEF neplánuje rozšíriť abecedu a ostať pri inej prezentácii, tak príjmem rovno 4ku aby nastal pokoj. T-for Tadiaľ cesta nevedie aj keď tú D-for Dvojku pre zúčastnených rejžov rada zverejním, lebo som sa miestami ňaľakala.. D-for Dvojnásobné hodnotenie kraťasov ani nespomínam. ( I što takoje D-for - https://www.youtube.com/watch?v=rgv6u-Qm4fQ) - fight for... ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama