Reklama

Reklama

The ABCs of Death 2

Trailer 1
Povídkový / Horor / Thriller / Komedie / Fantasy / Animovaný / Drama
USA / Nový Zéland / Kanada / Izrael / Japonsko, 2014, 122 min
(další profese)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (67)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Hororová abeceda je späť v druhom pokračovaní a s ňou 26 hororových kraťasov. No tam, kde si jednotka mohla pripísať plusové body aspoň za nápad a jeho slušnú realizáciu, tam už dvojke ostáva iba obsah a kvalita samotných príbehov. Bohužiaľ tu však ide skôr o kvantitu a celkovo je to ešte slabšie než priemerná jednotka, aj keď pozerať sa to dá a už len pre tých niekoľko lepších kúskov som rád, že tento projekt vznikol. Najviac sa mi páčilo "K is for Knell" a najmenej "P is for P-P-P-P Scary!". Pokiaľ bude aj tretie pokračovanie, tak by to už ale chcelo viac kvality a invencie. ()

petero 

všechny recenze uživatele

O dosť slabšie ako prvá zbierka kde som váhal dať len 3 hviezdy a tu sú aj tie 2 dosť. Málo rôznorodé, so slabou pointou a o nejakom napätí sa nedá ani hovoriť. Príspevky sa držia v ťažkom podpriemere, kdežto jednotka obsahovala hrozné, slabé, priemerné, zaujímavé a aj výborné šteky, pritom každý bol rozoznateľný autorskou rôznorodosťou, tu to všetko splýva na jedno kopyto napriek dosť veľkej porcii neanglicky hovorených kraťasov. Najviac to vidno na favoritoch Bustillo/Maury - spravme niečo aby bol zárez. A ten nadhľad tiež nefungoval. Už keď sa zdalo, že všetko je v háji zachránil to záverečný príspevok od Chrisa Nasha a to tak, že som začal skúmať jeho filmografiu. Bravo. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Kdo neví, co čekat, tak se jedná prakticky o takové 5 minutové kraťase s vtipnou pointou na konci zpracovávajících různě téma smrti. Takže v každém mini snímečku někdo natáhne bačkůrky. Způsob a frekvence potenciálních úmrtí jsou zcela v roli jednotlivých režisérů. Já musím zejména ocenit, ve většině případů, velmi pěkně odvedenou uměleckou stránku snímečků. Dále se mi velmi líbil grafický kabát spojující jednotlivé povídky a především provedení úvodních titulků. Dlouho jsem neviděl v tomto ohledu, tak dobrou práci. Mohl bych tu rozebrat postupně všech 26 povídek, ale zřejmě by to bylo o ničem, takže jen v krátkosti. Jak by řekl pan prezident, kdyby se pokoušel být slušný, za hovno stály: F is for Falling, G is for Grandad, H is for Head Games(zřejmě nevětší sračka), P is for P-P-P-P SCARY!, S is for Split, T is for Torture Porn(tak nakonec ne...), U is for Utopia, V is for Vacation .Naopak, za extrémně vydařené kousky bych označil: D is for Deloused, I is for Invincible, K is for Knell, M is for Masticate, Q is for Questionnaire, W is for Wish, X is for Xylophone, Z is for Zygote. Zbytek bych viděl někde v oblasti průměru stejně jako mé finální hodnocení. Klidně bych snesl třetí pokračování. Doufám, že se v rámci tohoto projektu podaří nějakému nadějnému režisérovi prorazit, protože dostatečný talent jich tu mnoho z nich evidentně má. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

I když nemám výraznější problémy s pamětí a klidně vám spolehlivě popíšu svůj včerejší oběd, neměl-li jsem tedy i polévku a dezert, tak po mně nechtějte srovnání s jedničkou ABC. Jednak jsem to viděl téměř před třemi lety, napsal jsem k tomu totální pičovinu (ale zase je originální!) a několikaminutové záblesky mnohdy jen vzdáleně připomínající film si prostě nejsem schopen vybavit. Po pravdě s tím mám problém i teď, tedy 24 hodin po zhlédnutí dvojky. V hlavě mi utkvěl chlap rozpůlený jezevcem, japonská holka s šílenýma představama o smrti svých rodičů (byl tam i penis!) a pak už jen nějaká ta střeva a další v hororech obligátně obnažené orgány. Špatná však tahle projížďka se smrtí v různých podobách rozhodně nebyla, a pokud vezmu v potaz, že má jinak vynikající paměť nezaznamenala ani většinu z toho dobrého, tak to špatné (nějací nosatí idioti ve tmě v pokusu o jakousi grotesku?) tam jakoby vůbec nebylo. Po pravdě dlouho jsem teď nic neviděl, tak mi i tahle jinak trojková ptákovina přišla skvělá. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

"A" - Amateur. "Dokonalý" plán (60%), "B" - Badger. Premúdrelý reportér (55%), "C" - Capital Punishment. "Slepá Spravodlivosť" (90%), "D" - Deloused. Bábková pomsta (45%), "E" - Equilibrium. Za všetkým "zlým" hľadaj ... (40%), "F" - Falling. Osud (50%), "G" - Grandad. Milujúci deduško (30%), "H" - Head Games. (30%), "I" - Invincible. Nesmrteľná "teta" (45%), "J" - Jesus. Láska k ... (50%), "K" - Knell. Nezastaviteľné zlo (40%), "L" - Legacy. Monštrum (40%), "M" - Masticate. "Halušky" (55%), "N" - Nexus. "Halloweensky" deñ (20%), "O" - Ochlocracy. Zombie zákony (60%), "P" - P, P, P scary. Kokotina na mraky! (Odpad), "Q" - Questionnaire. Test zmeny identity (45%), "R" - Roulette. Nemecká ruleta (50%), "S" - Split. Komplikované vzťahy (80%), "T" - Torture porn. Rychlý prachy (45%), "U" - Utopia. Nový svetový rád (50%), "V" - Vacation. Pánska jazda (55%), "W" - Wish. Detský svet (10%), "X" - Xylophone. Nervy na "dranc" (55%), "Y" - Youth. Ilúzia mladosti (40%), "Z" - Zygote. Pôrod novoredenca (80%). O niečo lepšie ako prvá časť, no o zázrak sa rozhodne nejedná. Pár "písmenok" zaujalo, inak väčšina trápna a zbytočná. Celkovo mi to príde ako zbytočný počin pri ktorom sa divák trápi kedy konečne narazí na niečo hororovo zaujímavé 40 - 50%. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama