Reklama

Reklama

Alex Wright je velkým fanouškem filmu Grave Encounters a je doslova posedlý snahou získat důkaz o tom, že události, které se ve filmu staly nejsou smyšlené. Proto se rozhodne s přáteli vydat do psychiatrické léčebny, ve které se původní účastníci filmu setkali s nepřestavitelným zlem. Jenže jeho posedlost ho může stát život a také životy jeho přátel. Skupina bude muset využít všech svých znalostí Grave Encounters, aby se z toho dostali. (topr harley)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (186)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečné pokračování průměrnýho hororu.Prvních 40 minut je skoro nesledovatelných a i potom vám to vůbec nic nenabídne.Žádá invence, lekačky i situace přes kopírák ( něco je vyděsí, začnou utíkat, něco hledají, imbecilní návrh, že se rozdělíme...kam kurva spěcháš?, když se rozdělí, někdo umře, něco je vyděsí, jeden se odpojí...umře....bože...) klišoidní nuda která by neviděsila ani pětileté děcko a to sem hororovej posera.Démoni zase otevíraji držku dokořán div kameramana nespolknou.1* za dobrou scénu s nočním hlídačem, jinak opět stupidní konec a imbecilní nijaká pointa.Jeden z nejzbytečnějších a nejnudnějších foundfootage hororů, co jsem taky čekal když už jednička nebyla zázračná a trailer byl jasným důkazem nulové invence.20%. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Toto je také "typické" pokračovanie so všetkými kladmi a zápormi, ktoré väčšinou "dvojky" obnášajú. To znamená, že tvorcovia sa rozhodli pritvrdiť, ale aj to pritvrdenie malo svoje mínusy. V prvom rade treba povedať, že je to takmer identická kópia jednotky, akurát s tým rozdielom, že lovcov duchov nahradili teenageri. No ani v prvej časti som tie postavy veľmi neriešil, takže tu mi už bolo duplom ukradnuté, koho tam obsadia. Pre mňa bolo skôr dôležité, že prvá polovica bola ešte nudnejšia a neznesiteľnejšia ako v jednotke. Potom sa to samozrejme rozbehlo, duchovia sú stále pôsobiví, pekných efektov a akčných scén je omnoho viac, dokonca sa dočkáme aj gore, ale na druhej strane zatiaľ čo v prvej časti som sa ľakal každú chvíľu, tu sa to tvorcom darilo len sporadicky. Napriek tomu - pozerá sa na to dobre a svoje kvality si to udržuje, takže po dlhšej dobe opäť fajnový zástupca otravného a otrepaného hororového subžánru, ktorý ma aspoň trochu potešil. Pohodových 60%. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak tohle zklamalo. První díl byla parádní žánrovka od který jsem nic nečekal a nakonec jsem se i dost bál. A do teď to považuju za 3 nejlepší Found footage film. A že jich je plno. Na dvojku jsem se dost těšil. Ale od prvních pár minut jsem zjistil že čichám průser. Jde o to že tady se do 40 minut ani k blázinci nepřičichnem, vidíme jen pár scén kde mladí lidi kalí, a blbnou. Což mě teda vůbec nebavilo. No a pak se dostaneme do blázince a.... Nic. Od začátku tu jsou lekačky, žádné bouchání dveří, žádný náznaky prostě hned se tu snaží film vylekat. No a to vůbec nefunguje. Zatímco v prvním filmu tu duchové jsou spíše na konci tak tady jsou hned od začátku takže nuda. pro mě lehký podprůměr. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

"Překvapivě" kvalita druhého dílu klesla na minimální bod koukatelnosti. Nějakým způsobem mi uniklo, že se vůbec nějaká dvojka chystá a tak jsem k tomu přišla jako slepý k houslím. Laciné počítačové triky např.když jeden z herců "požíral" krysu či začerněné oči s rozevřená černá děsivá ústa dokořán - to vše už tu párkrát bylo. Ovšem zde jsem dokázala na minutu přesně předpovědět, kdy a jaká lekací scéna se objeví. Za mě je toto hodnocení dostačující už díky tomu celkem podivnému konci a také, že jsem to ještě dokoukala a nevypnula dříve. ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Pokud jste se těšili na nášup jako u prvního dílu, tak budete určitě zklamáni jako já. Druhý díl vykrádá a likviduje jedničku ve všech směrech. Naprostý scénáristický masochysmus mě po celou stopáž filmu neuvěřitelně deptal. Když se konečně dostali do blázince a v duchu jsem si říkal hurá je to zpět, tak se objeví údajně mrtvý z prvního dílu a tím se celý film dostává do dalších sraček. Nedávám úplný odpad, protože pár částí stálo zato, ale jelikož je to jen tak 10 minut z celého filmu, tak to opravdu nestačí. 15% ()

Galerie (64)

Zajímavosti (7)

  • První trailer k filmu byl vydán 4. září 2012. (ČSFD)
  • Na začátku filmu Alex (Roger Harmon) řekne, že vidí fotky z mládí Seana Rogersona. Správně ale měl říct fotky Lance Prestona, kterého Sean Rogerson ztvárnil. (J*A*M*A*L)

Reklama

Reklama