Reklama

Reklama

Dokaž to!

všechny plakáty
Trailer

Mladá Lauryn (Mary Elizabeth Winstead) pomáhá po předčasné smrti svých rodičů bratrovi Joelovi (John Reardon) s provozem autoservisu, který jejich rodina provozovala. Současně ale trénuje na zkoušky do taneční školy v Chicagu. Když je ale na zkoušce odmítnuta, nedokáže se vrátit zpátky domů. Dana (Tessa Thompson), se kterou se seznámí, jí nabídne možnost ubytování a sežene jí práci účetní v místním tanečním klubu.
Jednoho dne po zavření klubu, nedokáže Lauryn odolat pokušení a zkusí si zatančit na prázdném podiu. Místní DJ Russ (Riley Smith) ji při tanci uvidí a zjistí, že je dost dobrá. Zanedlouho se mu podaří prosadit, aby Lauryn dostala šanci naostro, ta po krátkém zaváhání souhlasí. Cesta za sny ale obvykle nebývá tak jednoduchá... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (104)

O_riginals 

všechny recenze uživatele

Od tohoto tanecniho filmu jsme cekali vsichni, jak jsme sedeli u DVD vice a bohuzel vsechny to zklamalo. Malo tanecnich scen a spatne vybrani herci. Bratr si byl az moc podobny s pritelem od hlavni hrdinky a nekdy byl problem je rozeznat:)). A na to ze snazila dostat na tanecni skolu tak jsme z ni videli jen prijimacky s panem reditelem. Dominika Cubanova z Ostrava City rekla ze to bylo trapne ()

Nikol10 

všechny recenze uživatele

Opět , ale opět jsem dala něčemu takovému šanci . Proč ne? Z pohledu diváka tancem nepolibeneho, očekávajíc naivní romantiku to muže mít i úspěch . Ostatně 50 procent to je až moc na film tohoto tipů . Taneční kreace velice chabe , proti Let s dance úplný propadák . A ty vykradene prvky z Varieté s lehkými holkami místo Aguíery a Cher to snad ani nebudu komentovat !! Tam je sice taky příběh na bodu mrazu , no hlavní protagonisté aspoň uměji tančit a zpívat . Jedna hvězda za holku z Nezvratneho osudu,co se snaží , no stejne na piruety měla beztak dublerku. ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Tanečné filmy sa delia na dva druhy. Buď tam hrá Julia Stiles a má to scenár, alebo je hlavná postava megasexi modelka (čím by bol Flashdance bez Jennifer Beals, že?), má to na chlp rovnaký príbeh a postavy, a mužské party hrajú nejakí neznámi hezouni. A v tomto prípade ešte strašnú hudbu a podpriemernú choreografiu. Takže jednou vetou: Mary Elizabeth v elasťákoch. ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Kterak vesnická pipka v Chicagu ke štěstí přišla... Musela jsem držet v pohotovosti všechen svůj nadhled, který mně pomáhal překonat ohleděná popelkovská klišé, abych stejně skončila u prdelnakopávajících hlášek, ale dovedu si představit, že určitá věková skupina děvčat z toho všeho, rozuměj - velkoměsto, tanec, kluby, hadry, svoboda a romantika - musí chrochtat blahem, na mě ale nefungoval ani odfláknutý casting, to unylé děvče bez jiskry v oku a sexappealem v mínusu se krom nesporné taneční dovednosti ocitlo ve své roli omylem (a bohužel ne sama) a z Popelčiných tří oříšků otevřela maximálně jeden - šperhákem... takže si lze cenit pouze několika tanečních výstupů, jenže k tomu mně nebylo potřeba prokousávat se hromadou cukrové vaty, u které mě nepřekvapí, že bude jen sladká a lepivá... ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Další "romantická komedie" o tom, jak dívka ze zapadákova, sní svůj sen a jednoho dne se rozhodne si ho splnit, ale bohužel to nedopadne tak, jak si to představovala. Snímek má téma, kterým se zabýval už nespočet jiných filmů, ale tento je samozřejmě opět něčím výjimečným. Nějaký smysl v tomto filmu hledat nemůžete, zde si můžete pouze pobrukovat do rytmu hudby a mít hodně otevřené oči, abyste se mohli pokochat výběrem ostatních tanečnic :) Tento film je pro mě jen dalším z mnoha, u kterého si vždy pustím znovu jen ty taneční scény. Zbytek ne :) ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu si zahrála jednu z hlavních tanečnic Ashley Roberts, dřívější členka skupiny Pussycat dolls, která byla známa právě svou choreografií. (Aknah)

Reklama

Reklama