Reklama

Reklama

VOD (1)

Před dvaceti lety bubnoval v rockové kapele, teď konečně dostal druhou šanci. Robert “Fish” Fishman ji hodlá beze zbytku využít a konečně usednout na rockový trůn. Hlavní roli v americké hudební komedii hraje Rainn Wilson, známý ze seriálu Kancl.
Robert “Fish” Fishman byl před dvaceti lety bubeníkem ve známé rockové kapele, odkud ho ale vykopli. Teď však má úžasnou druhou šanci, aby se znovu ocitl na výsluní slávy. Když Fish dostane nabídku, aby se stal členem středoškolské garážové skupiny svého synovce, přijme ji bez váhání. Slavnostně si přísahá, že konečně dosedne na rockový trůn, na který má podle vlastního mínění jasný nárok. Pro jeho mladší spoluhráče tím ale začíná ta nejdivočejší životní jízda! Hlavní roli v bláznivě neuctivé hudební komedii o plnění životních snů a o nesnázích, které lze způsobit vlastní rodině, hraje Rainn Wilson, známý z televizního seriálu Kancl, režii má Peter Cattaneo. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (131)

Terva 

všechny recenze uživatele

Vesuvius a parádní hudební začátek. Někdo má kočičí pracku, já mám kapsu zvratků ( Možná se tam ta scéna nehodila, vypadalo to jako výsměch rockerům ). První technický problém, první oprava ...A. D. D. jste suprový!!..první fanynky. Film je hodně předvídatelný a v některých částech i nechutný. Jinak průměrná sranda. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Jack Black ve Škole rocku a nebo Tenacious D je daleko víc nářezovej, to je jasný, ale Rainn Wilson je taky naprosto ultra speciální dobytkář, kdy obzvlášť jeho kapelová zkouška po webkamerách je něco na co se nedá zapomenout a že by se dál nějak krotil, to teda taky nemůžu říct a jeho skrz na skrz potem promočenej kostým se stal takovým symbolem každýho jeho vystoupení.Jinak film je bezvadně svižnej, v rytmu rocku, zábavnej a v lecčems to připomíná právě živelný hudební filmy Jacka Blacka, navíc Christina Applegate je stále kočka. Perfektní oddychovka ()

Reklama

pugs 

všechny recenze uživatele

"Budeš mít víc koček, než v městském útulku. Sežeň si dva ptáky." Robert Fishman, prezývaný Fish, mohol mať kariéru, o ktorej sníval, no sen sa nesplnil. O 20 rokov si to mlže zopakovať. Rocková komédia, ktorá ničím nenadchne a príbeh je 100krát opakovaný, že už vás nič neprekvapí (románik na konci, všetko sa skončí dobre; toto nie je spoiler, to tušíte od začiatku). No od rockových komédíí, ktoré nám napríklad dodal Jack Black nesiaha Rocker ani po päty. A úprimne? Radšej by som si vypočul Vesuvius na playback ako ešte raz A.D.D. Pop nemám rád a podstivý rocker ako bol Fish? To už v žiadnom prípade:-) 6/10 ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Tohle si někdy rád zopakuju, Wilson to zahrál parádně. Jen hvězda dolů za to, za co ovšem nemůže tak úplně film jako spíš dnešní doba, a to za pokles kvality muziky od cca 10. minuty filmu. Ano nejdřív to vypadalo že film bude nacpanej hair metalem a glam rockem ale oooouha sotva se tam objevil ten depresivní zmrd muzika se stočila do takovýho toho gay rocku ála Jonas Brothers. Škoda. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Snaha kopírovať úspešného komika Jacka Blacka je zjavná od prvej sekundy. Viac menej mi to bolo jasné už od zhliadnutia plagátu na csfd, že sa do hlavnej úlohy vyberal herec typovo podobný Mr. Blackovi. Originál je však len jeden. Všetky vtipy vyznievajú tak akosi do prázdna a aj keď som veľkým fanúšikom komédií School of Rock, alebo Tenacious D..., pri sledovaní tohto filmu som sa cítil viac ako rozpačito. Rainn Wilson nemá takú charizmu ako JB, tam neni čo riešiť. Rockové pesničky si človek tiež moc neužije, kapelka mladých je taká zvláštna zmeska emo speváka, punkerky(?), a nejakého tlustého šprta, takže celkom nuda a rocková veličina Vesuvius vyzerá ako klon Petra Nagya a kapely WASP. Ortodoxní rockeri radšej ruky preč. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Paličky, ktoré používa "Fish" (Rainn Wilson) sú značky Vic Firth, Matt (Josh Gad) hrá na klávesy Roland Juno-D a Curtis (Teddy Geiger) používa gitary Fender Stratocaster a Fender Telecaster. (Amityville)
  • Založené na príbehu Petea Besta, bývalého bubeníka skupiny The Beatles. Vo filme sa objaví v scéne pri zastávke. Je to chlapík, ktorý číta časopis s Vesuvius na obálke. (Flipper)
  • V zábere, keď Amelia (Emma Stone) vychádza zo šatne natáčať videoklip, prichádza bez basgitary. V ďalšom zábere ale už basgitaru má. (Amityville)

Reklama

Reklama