Reklama

Reklama

Trikově nabité akční sci-fi ukazuje apokalyptickou vizi světa, ve kterém si vědci zahrávali s časem tak dlouho, až se jim vše vymklo z ruky. Skupinka drsných amerických vojáků se vydává pomocí brány v čase do doby před sedmdesáti miliony let, aby zachránila několik vědců, kteří se zde ocitli vinou nezdařeného pokusu a nemohou zpět. Když se ale výprava vrátí domů, přiveze s sebou i jeden masožravý suvenýr... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (140)

Wenca888 odpad!

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že jsem se chtěl na tenhle film podívat jenom kvůli zdejší "reklamě". Chtěl jsem vidět, jak vypadá jedenáctiprocentní akčně-dobrodružný film. Takže jsem si myslel, že vím, do čehu jdu. Ale že to bude až takový extrém, to jsem opravdu nečekal. Herecké výkony maximálně amatérské, scénář ještě amatérštější, velké množství různých nelogičností a efektům by se zasmáli i v 50.letech minulého století. Teď už vím, že nejhorší způsob, jak zabít 80 minut života je ten, když se člověk dívá na 100 Milion BC! Tenhle pseudofilm se každopádně zařadil na samotný vrchol mého žebříčku nejhorších filmů a myslím, že tam vydrží hodně dlouho... ()

Mr.Nigga odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostý odpad ve srovnání s čímkoliv, co bylo doposud natočeno. Tato nebetyčná zhovadilost plná špatných herců a ještě horších efektů, s příšerným střihem a režisérem, co nejspíše na natáčení čichal toluen, není vhodná ani pro televizi, natož filmová plátna. Takovéto hovadiny by se měly povinně vysílat v nápravných zařízeních jako forma nejtěžšího trestu ()

Reklama

Zazie 

všechny recenze uživatele

Největší problém byl film tady na databázi vůbec najít, protože Prima Cool ho uváděla pod názvem 100 mil. let př.n.l. Další problém byl vůbec ho dokoukat. Námět by to byl docela zajímavý, ale zpracování neuvěřitelně nudné. Takže největší zábavou bylo sledovat, jaké nelogičnosti tvůrci ještě vymyslí. Třeba: příroda před miliónem let vypadala úplně stejně jako nyní, navíc tam sem tam rostly podivně barevné plastové rostliny. Nebo: ti vědci, kteří se v roce 1949 vydali na neúspěšnou výpravu do pravěku, si nejspíš předtím zalétli do 21. století nakoupit nějaké oblečení, protože to, co měli na sobě, v roce 1949 nikde sehnat nemohli. No a ty strašlivé triky - filmová technika od cesty do pravěku někam pokročila - nebo ne? Odpad přesto nedávám, protože ten nápad, co se stane, když se přesun úplně nezdaří, mi za tu hvězdičku stál. ()

L_O_U_S odpad!

všechny recenze uživatele

Déčkové filmy se stupidní zápletkou, mizernými herci a špatnými efekty si vychutnávám, protože se při nich můžu s chutí zasmát tvůrčí debilitě. Ne tak u Jurského komanda. Tenhle film je tak špatný, že se mu nedalo ani smát. Šíleným způsobem mě iritovaly postavy a ze všech nejvíc ten blonďák v bílém nátělníku, co vypadal jako Ingo Lenßen. Jak je možné, že postavy ze 40. let nosí současné oblečení? Věděl jsem, že studio Asylum jsou neskuteční lůzři, ale tady to už opravdu přehnali. A ten vyblitý digitální tyrannosaurus tomu nasadil korunu. (550.) ()

Smerfetka88 odpad!

všechny recenze uživatele

Uvažovala jsem o 4* hvězdách, protože mi to přišlo super. Už dlouho jsem si říkala, že když se točí parodie na westerny, zamilované filmy a tak podobně, tak by se měla natočit i parodie na Jurský park a jemu podobné filmy. Tohle mi pak přišlo fakt dobré, dokud jsem tady nezjistila, že to není parodie, ale že to je "akční fantasy film". Úplně zdrcená jsem to pak musela trošku přehodnotit... ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Vojenská jednotka, která je poslána do minulosti, používá samopaly MP5A4 s ACOG kolimátory a laserovými zaměřovači. (JackBurda)
  • Přestože originální název filmu zní 100 milion BC, v samotném příběhu se mluví zhruba o 70 milionech let před Kristem. (Terva)
  • Ve scéně v první minutě, kdy Michelle (Michelle Dickson) začíná slaňovat do jeskyně, lze v odrazu její přilby vidět reflektor a několik členů filmového štábu. (Terva)

Reklama

Reklama