Reklama

Reklama

Trikově nabité akční sci-fi ukazuje apokalyptickou vizi světa, ve kterém si vědci zahrávali s časem tak dlouho, až se jim vše vymklo z ruky. Skupinka drsných amerických vojáků se vydává pomocí brány v čase do doby před sedmdesáti miliony let, aby zachránila několik vědců, kteří se zde ocitli vinou nezdařeného pokusu a nemohou zpět. Když se ale výprava vrátí domů, přiveze s sebou i jeden masožravý suvenýr... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (140)

feryk odpad!

všechny recenze uživatele

Po přečtení oficiálního textu distributora mám pocit, že nám někdo servíruje úplně jiný film. Naprosto nechápu, kdo a proč mohl natočit v dnešní době takový paskvil. Takhle špatný film se jen tak nevidí, dějově prázdné, hercům nevěříte vůbec nic, nuda a nuda a ty triky?? wtf? Možná před šedesáti lety by to uspělo, dnes to působí slušně řečeno trapně a komicky a o akčním scifi nabitém efekty si nechte zdát. Zdatný školák vám udělá lepší efekty na svém tabletu. :D Tohle je velká, ale hodně velká amatérská práce. Za skákajícího dinosaura požírajícího vrtulníky, auto jedoucí pozpátku a další komické prvky sem uvažoval o jedné hvězdičce, ale to fakt nedám... :D ()

L_O_U_S odpad!

všechny recenze uživatele

Déčkové filmy se stupidní zápletkou, mizernými herci a špatnými efekty si vychutnávám, protože se při nich můžu s chutí zasmát tvůrčí debilitě. Ne tak u Jurského komanda. Tenhle film je tak špatný, že se mu nedalo ani smát. Šíleným způsobem mě iritovaly postavy a ze všech nejvíc ten blonďák v bílém nátělníku, co vypadal jako Ingo Lenßen. Jak je možné, že postavy ze 40. let nosí současné oblečení? Věděl jsem, že studio Asylum jsou neskuteční lůzři, ale tady to už opravdu přehnali. A ten vyblitý digitální tyrannosaurus tomu nasadil korunu. (550.) ()

Reklama

Prochy38 odpad!

všechny recenze uživatele

Dobrej! Moc dobrej vtip! Na tomto filmu, teda pokusu o film, bylo asi jediná koukatelná obálka dvd-ka. Snad ještě ta slečna byla povedená. Ale prosím vás, kdo v dnešní době natočí takovou sračku, měl by se okamžitě oběsit. Tyhle efekty, to bych možná zvládl i doma v pokojíčku. Nechápu. Ani se nebudu rozplývat, jak moc to bylo nelogické a pitomé. Ach jo. Aspoň ten obal nemá vypadat tak jakože trochu lákavě na slušné b-čko, ale tohle se hodně rychle šine k druhému konci abecedy.... Fuj! ()

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Tolik zatracovaná společnost Asylum nedělá nic jiného, než její kolegové v 50. letech. Natáčí přesně ty stejně naivní a laciné pitomosti, na které se dnes díváme s úsměvem. Ano, má to špatné triky, ale na druhou stranu, jak dnes vypadají vysokorozpočtové snímky tehdejší doby? Taky žádná sláva. Debilní scénář, kdy druhohory vypadají jako naše současnost, „zajímavé“ herecké kreace, atd. Ale to je přesně to, proč se díváme na filmy typu Invasion of the Saucer Men, jejich nedokonalost je zábavná, no a naši vnuci se takto budou dívat na Jurské komando. ()

Crocuta odpad!

všechny recenze uživatele

Jako spousta ostatních jsem chtěl "Jurské komando" vidět jen proto abych se pobavil na účet tvůrců, jak činím často a rád s podobnými na první pohled béčkovými až céčkovými projekty. Ale ouha - šeredně jsem se spletl, to to bolelo! Tato záležitost, pro niž je označení "sračka" nezaslouženě vysokým hodnocením, je tak zoufale nudná a totálně blbá, že mít o rozměrech její stupidity reálnou představu, vyhnul bych se jí velkým obloukem... no, dobře mi tak. Nejvíc mne ničily (několikrát pro velký úspěch opakované) scény dojemných loučení před vstupem do brány v čase - už tak neúnosnou stopáž prodloužily o další nekonečné minuty, kdy si trpící divák uvědomí kam až mohou klesnout někteří herci a vůbec lidé označující sami sebe neoprávněně pojmem "filmaři". ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Ve scéně v první minutě, kdy Michelle (Michelle Dickson) začíná slaňovat do jeskyně, lze v odrazu její přilby vidět reflektor a několik členů filmového štábu. (Terva)
  • Přestože originální název filmu zní 100 milion BC, v samotném příběhu se mluví zhruba o 70 milionech let před Kristem. (Terva)
  • Natáčelo se v Kalifornii v USA a v Belize. (Cheeker)

Reklama

Reklama