Reklama

Reklama

Jedná se o českou verzi britské televizní pěvecké soutěže Pop Idol. Z neznámých amatérských zpěváků se díky televizi stávaly známé tváře, které lidi prosili o podpisy. První řada v roce 2004 u nás byla oblíbená. Diváci posílali hlasy pomocí SMS a telefonátů a dva s největším počtem hlasů postoupili do finálových kol. V první řadě postoupilo do finálových kol 10 účastníků, ve druhé 12 a ve třetí, která byla vysílaná v roce 2006 10 účinkujících. V každém finálovém kole opět hlasovali diváci a účastník s nejmenším počtem hlasů byl vyřazen. Vítězem se stal ten, který zůstal jako poslední nevyřazen; od producentů, kteří jsou partnery soutěže, dostane smlouvu na vydání alba. (duklak2)

(více)

Recenze (219)

Rangifer odpad!

všechny recenze uživatele

Když to dávali poprvé, tak jsem to sledoval, a některým účinkujícím jsem i fandil. Ale s přibývajícím opakováním už to bylo trapné. Prostě přijde před porotu nějaký blbeček před porotou, řekne jim že se chce stát zpěvákem, udělá ÁÁÁÁ, porotci ho pošlou do prdele. Přijde tam nějaká frnda s výstřihem, udělá ÁÁÁÁ, porota je nadšená postupuje, frnda začne radostí skákat, div ji prsa nevyrazí zuby. Pak tam přijde o trochu ošklivější frnda, řekne že měla těžký život, protože ji rodiče odmítly koupit ajfoun, zazpívá ÁÁÁ, porota je ohromena dojemným příběhem a andělským hlasem, začnou brečet a frnda to vyhraje. Až když je frnda slavná, pustí se do ní bulvár a všichni z toho budou PAF. ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

První řadu sledovali snad všichni (no jo, jen se přiznejte), protože šlo o něco nového, zajímavého. V porotě seděli, tak jo, řekněme odborníci, kteří měli decentní smysl pro humor a názory, které měly hlavu a patu. A šlo tam o zpěv, to se taky musí nechat. Druhou řadu jsem taky zvládla, ale bavilo mě to o poznání méně, a dál už jsem se nedostala. Protože přestalo jít v první řadě o zpěv a do popředí se dostal hlavně bulvár. Á to už mě neba... ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Dobrá většina zdejších uživatelů to drsně hází do odpadu nebo dává velkorysou jednu hvězdu a vsadím svého papouška, že to přitom poctivě sledovali a řechtali se u těch podivínů z hvězdný pěchoty, dodnes sjíždějí videa s těmi nejlepšími exoty a ve finále měli svého favorita, kterému mačkali palce do modra. Jo, jo, dělat drsňáka na ČSFD, to chce pořádně scvrklý kuličky. Jistě, je to zrůdná komerční show, ale ruku na srdce, kdo se netěšil na další nášup (ne)talentů? Kdo se nebavil? Odpad? Ale no ták… ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Jediný talentový zpěvácký pořad, který jsem kdy viděl. Všichni účastníci si vydali cédečko, měli koncerty, někteří se hudbou živili déle než tři měsíce po skončení pořadu a někteří se drží i pod deseti letech. Dneska vítězové podobných soutěží nikoho po skončení pořadu a během první reklamy nezajímají. Poprvé tento formát byl zjevení a z neznámých udělal na 15 minut opravdu megahvězdy. ()

AdamRaphael 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdička za první sérii, která byla originální a tehdy něco, co v ČR nebylo. A opomenout nesmím vítězku Langerovou, která se jako jediná zvládla na hudební scéně udržet. PS: Největším problémem soutěže dle mého názoru je, že je pouze pro zpěváky. Kdyby udělali série, kde by mohli být hudební skupiny a to všech žánrů (od popu přes rock, punk-rock a metal až po mnou neoblíbený hip-hop), upřímně říkám, že bych se na to díval. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (20)

  • V roce 2004, kdy se pořad vysílal, se na každý díl dívalo více než 2 900 000 diváků u televizorů. (TheSlezy)

Reklama

Reklama