Reklama

Reklama

Každý řeší problém s dluhy jinak. Hlavní hrdina se je rozhodne vyřešit tím, že vykrade dům svého zaměstnavatele. Jenže nepočítal s tím, že v domě je další člověk, který si potrpí na násilí a mučení. Takže zloděj, který šel původně pro peníze, musí bojovat o vlastní život a to, co ho bude čekat při útěku by nikdo nikomu nepřál. (LEGACY)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (460)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Počáteční hon na myš v domě byl skoro geniální,film měl hutnou atmosféru,sběratel se vytáhl se skvělými pastičkami Madeline Zima ukázala kozy a já si docela liboval.Ovšem s ubíhajícím dějem se začínají vynořovat logické kyksy,hlavní hrdina je trubec,jelikož mu pod rukama chcípá jeden člen rodiny za druhym,přitom má asi 20 příležitostí to s tim úchylnym retardem skoncovat.To už jsem se pak kolikrát jen plácnul do čela.Otravná hudba tomu taky nijak nepřidala a konec?Opět snůžka podělaných nesmyslů,američani prostě konce neuměj a vůbec už mě ty hororový konce poslední dobou pěkně vytáčej.Filmu se musí ale nechat,že i přesto jak je laciný,lacině nevypadá a místy opravdu hodně překvapil,ovšem jako celek ho nijak extra obdivovat nemůžu,na to je tam moc chyb a Sběratel je kašpárek,kterýho bych zlomil vejpůl jenom pohledem.Každý díl Saw je lepší než tohle,ale na jedno podívání film zabavil a doufám že v pokračování Kolekce ( vánoční těžko ) se ovrahovi dozvíme něco víc.60% ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

Opravdu napínavý film od začátku do konce. Po celou dobu filmu jsem nedýchal :) Samozřejmě se nesmíte hrabat v logice, to bychom tu našli "pár" chyb. Prostě vypnout mozek, zabořit ruku do hromádky popcornu a jen se dívat. Film mi utekl strašně rychle. Se Saw bych to neporovnával, ale pokud bych musel, tak musím říci, že tohle mě bavilo o mnoho více. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Líbilo určitě více než poslední díly Saw. Tam té brutalitě po těch dílech se už nedá nikterak věřit, kdežto tady máme postavu Collectora, která je prostě záhadná až z toho mrazí. Jen tak si týrá lidi a semtam někoho vybere a strčí do své bedýnky. Je zajímavé že ačkoli tyhle brutální prasárny nejlépe umí Francouzi, tak jsem zase tolik neocenil snímky Inside a Martyrs. Na můj vkus už totiž byly opravdu až moc drtící. Tady v Collectorovi ač jsem hlavnímu hrdinovi fandil sebevíc, tak mi přece jen bylo jasné že tentokráte se žádného happyendu nedočkám. Ano bylo to nespravedlivé, ale co s tím naděláme. Jenom se modlím aby si Collector nevybral právě náš dům, proto raději žádné hubitele zvát nebudu. 55% ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Povedená a napínavá podívaná, kde mě opět lezlo krkem (jak bývá u těchto filmů zvykem) scénáristické klišé a místy nelogické a otravné chování postav. Když logiku necháte stranou tak máte o zábavu postaráno… mnoho krve, vnitřností, mučení a také to napětí dělá z tohoto mysteriózního filmu slušnou podívanou, jen konec mě připadal jak vtipný, tak i těžce předvídatelný. Mé hodnocení 3 hvězdičky… ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Něco mezi 3 a 4 hvězdama.Uznávám,že to má i dobré nápady,ale pobíhání po báráku sem a tam mi přišlo trošku na hlavu.Gore efekty by mohly být taky lepší a hlavně by jich tam mohlo být víc.Prostě jsem to čekal krvavější.Ale největším mínusem je zběsilý střih.To mě fakt sralo.Ale i tak můžu doporučit,neboť vím že tenhle film potěší nejednoho hororového fanouška. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (17)

  • Pôvodne mal byť film prequelom k Saw (2004). Producenti však nakoniec od tejto myšlienky upustili. (beso74)
  • Filmovanie snímky prebiehalo v americkom štáte Louisiana a tiež v štáte Alabama. (MikaelSVK)
  • V červenom Forde Mustang hrá skladba "Bela Lugosi's Dead" od Bauhaus, ktorá prvý raz zaznela v horore Hlad (1983). (BlackTom)

Reklama

Reklama