Reklama

Reklama

Lovec kořist

(festivalový název)
  • USA Hunter Prey
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Vesmírná loď Prometheus spadla z oběžné dráhy. Komunikační systémy a systémy na podporu života jsou zničeny. Kritická situace: Stav posádky a vězně je neznámý. S rozkazem chytit mimozemského vězně a zanechat jej naživu, se musí posádka přeživších vydat na opuštěné a pusté planetě do nebezpečné hry na kočku a myš s uprchlým vězněm. Kdo je lovec a kdo je jeho kořist? (mrqe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (123)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Tenhle fanouškovský nízkorozpočťák vzbuzoval obavy a naplnil je, Collorovi krátkometráže sou ubohé a kdyby nebyl idiot, mohl natočit svůj nejlepší, jenže roztáhl stopáž na nesnesitelných 90 minut, se scénářem vykutáleným jak od 15. letýho comixovýho honibrka co viděl všechny díly Strartreku. Jeden zajímavý zvrat a na rozpočet povedené kostýmy nezachraní tu rozbředlou nudu s nulovým scénářem, dokud Poitier prudí šéfa šlo to, ale ve 35tý minutě jsem měl pocit že film trvá už 2 a půl hodiny. Po nádherných záběrech na poušť v arizoně a pochodování dvou maníků se to dopracovalo k finiši filmu Enemy Mine a nejhorší je, že to mělo přijít po 20 minutách. 40%. Začátek vypadal slibně, škoda. ()

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

Opravdu úžasný scénář.Tři honí jednoho (nudné záběry na poušt'),pak už jen jeden honí druhého (NZNP),pak druhý prvního(NZNP),pak zase první druhého(NZNP) a pak ještě příjde na chvilku další a ten honí oba dva (NZNP).Na konci sem měl asi být překvapený,ale to bych nesměl být totálně znuděný,aby mi to nebylo úplně jedno (ani tak by mi zrovna čelist nepadala).Masky a rekvizity to ani nemluvím. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Som nadšený takmer rovnako ako svojho času pri Bessonovom POSLEDNOM SÚBOJI (Le Dernier combat). Možno je to len kvalitnejšia epizóda BABYLONU 5 (o +/- dvoch postavách), ale tak jednoduchými prostriedkami rozprávaný príbeh je neskutočne funkčný a svojim spôsobom i dynamický. Postavy sú veľmi dobre napísané, dávkovanie informácii je ukážkové a dokáže navodiť napätie. Sandy Collora má skrátka talent... ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Zase jsem jednou dal na místní tlučhuby! Slibovali zvraty a dostal jsem zvratky! Tři modroxichtí ufoni s vizáží Teletubbies a oháklí jako Gays Angels (tolik k perfektním maskám), pronásledují po ztroskotání na opuštěné planetě (patrně kamenolom někde u LA) tajemného vězně. A to mě poser, zvrat jako svině, on je to po sundání masky fousatý chlap!! Postupně dva z ufounů klepnou bačkorama a zůstane to jeden na jednoho.... Honí se chlapci, honí, zažívají na těch pár hektarech všeliká dobrodružství (sem tam někam spadnou, sem tam se vzájemně zraní), až se mezi nimi vyvine krásné, intergaylaktické přátelství. Bezskrupulózní vykrádačka klasiky "Enemy mine" s totálně sedativním scénářem, revolučně natočená ve 4D. (čtyřech Dnech) ()

Venous666 

všechny recenze uživatele

Já to říkám furt, jak je to 5km a dále od povrchu Země, tak film má u mě už jasné plus. A to se týká i o Hunter Prey. Poušť, pár lovců a jedna kořist. Ze začátku jsem si myslel, že ta kořist je nějaký emzák ze vzdálené galaxie, ale ono je to úplně jinak. Dialogy jsou v plusu. Lovci mají vojenskou mluvu a snaží se podle toho chovat. Velmi odpočinkový Sci-fi filmek ... 60% ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Pracovným označením filmu bol názov Untitled Sandy Collora Project. (MikaelSVK)
  • Filmovalo sa vo federálnom štáte Mexika s názvom Baja California, nachádzajúcom sa na severe Kalifornského polostrova. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama