Reklama

Reklama

Lovec kořist

(festivalový název)
  • USA Hunter Prey
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Vesmírná loď Prometheus spadla z oběžné dráhy. Komunikační systémy a systémy na podporu života jsou zničeny. Kritická situace: Stav posádky a vězně je neznámý. S rozkazem chytit mimozemského vězně a zanechat jej naživu, se musí posádka přeživších vydat na opuštěné a pusté planetě do nebezpečné hry na kočku a myš s uprchlým vězněm. Kdo je lovec a kdo je jeho kořist? (mrqe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (123)

argenson 

všechny recenze uživatele

Tváří se to hodně futuristicky, ale výstroj/výzbroj připomíná spíš komiks Příhody Malého boha, co vycházel v ábíčku tak před padesáti lety. Ale je super mít neobydlenou planetu, kde normálně svítí slunce, lítaj ptáci a den trvá 33 hodin, to se to pak hraje na vojáky. Trochu to brnká o zneklidňující otázky ohledně existence lidstva, ale v tomhle dost směšném pojetí mě to zas až tak nezneklidnilo. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Kupodivu záživnější než lecjaké vysokorozpočtové sci-fi. Stačí dobrý nápad, pár ochotníků, kteří hrají, světe div se, lépe než někteří přeplácení hollywoodští herci/čky, trochu píle a inovace a ejhle. Dejte Collorovi pořádný prachy na nějaký sci-fi, třeba AvP 3 a nechme se překvapit. Ten chlápek má evidentně za ušima, ten chlápek ví, co dělá. Byl jsem velmi mile překvapen. Jak je to levné, tak je to chytré a je tam dost dobrých nápadů a vychytávek - CLEO - nejlepší laptop, co jsem viděl. Taky chci takovou hračku. ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Poměrně netradiční sci-fíčko, ve kterém se na jakési pouštní planetě nahánějí future vojáci při jakési komorní partyzánské válce světů. Mrknite do galerie, hodně vám napoví a o moc víc toho ani neuvidíte. Ke konci se trochu míchá kartama, ale na mdlém výsledku to nic moc už nezmění. Snaživý nízkorozpočťák, který může scifi fanouška pobavit, ale taky ne příliš zainteresovaného diváka slušně unudit. 66% je více než adekvátní. ()

slovan1 

všechny recenze uživatele

Díky své docela originální zápletce a zvratům tenhle film přežívá v docela vysokých patrech hodnocení. S tím nelze než souhlasit. Obracený gard - člověk na útěku se taky neobjevuje velmi často. I přesto si myslím, že zkrácení by nebylo na škodu. Jinak ale docela průměrné scifi, s nic moc efekty a poušti všude, kde se člověk podívá... ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

No páni... Takové komorní, minimalistické, a víc konverzační než akční scífko, a přece jsem po jeho zhlédnutí ve stavu mírné euforie a blaženosti. Hunter Prey je zářným příkladem toho, že k natočení zajímavého a napínavého filmu stačí jen pár herců, kus pouště, jednoduchá výprava a levné triky. Podstatný je totiž poutavý příběh. A bonusy navíc jsou nádherný obraz a působivý zvuk (tím zvukem myslím samozřejmě hudbu). A doufám v pokračování. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Pracovným označením filmu bol názov Untitled Sandy Collora Project. (MikaelSVK)
  • Filmovalo sa vo federálnom štáte Mexika s názvom Baja California, nachádzajúcom sa na severe Kalifornského polostrova. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama