Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

John Sníh a ostatní z Noční hlídky čelí doposud největšímu napadení. (HBO Europe)

Recenze (27)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizóda z doterajšieho priebehu, ktorá je venovaná jednej veľkej bitke. A ide ešte o lepší zážitok, než v predposlednej časti druhej série. Dobýjanie steny v krajine snehu a ľadu a navyše za tmy má neskutočnú atmosféru, i keď samozrejme ide o "seriálovú" bitku a nedočkáme sa žiadnych desiatok tisíc CGI bojovníkov, ide o ručnú prácičku s nejakým tým efektom. Na ukončenie alebo posun v ostatných dejových líniách si musíte počkať do finále série. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Devátou epizodu bych klidně ohodnotil pěti hvězdičkami, ale to bych musel boj pořádně vidět. Chápu, že by na Zeď za dne zaútočil jen sebevrah, ale někdy jsem se v té tmě trochu ztrácel. Navíc opět nemohla chybět srdceryvná scéna s umírající citovou investicí, boj náhle téměř utichá a divákovo oko uroní slzu. Hezky si to klišé tvůrci narýsovali. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další skvělý (a jak už to bývá, smutný) díl. Prozatím nejlepší bitva Západozemí. Celá epizoda se odehrává na zdi, přesněji na Černém hradě, který je napaden z obou stran. Necelá stovka Vran se snaží odrazit desetitisícové vojsko. Opravdu povedená bitva, skvěle zpracovaní obři a mamuti. ()

Sidonka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemám ráda filmy, kde se pouze nebo v převážné většině bojuje. Jeden dva silné momenty přišly, ale neberu ten fakt, že se náhle zapomnělo na všechny ostatní kraje, postavy a děje. Poprvé se seriál jednostranně zaměřil jen na jednu, byť velkou bitku odehrávající se na jednom místě a vše ostatní opomněl. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úha, ale, čo... Zatiaľ najlepší diel všetkých sérií. Možno aj preto, že sa príbeh odohrával iba pri severnej stene (také moje najobľúbenejšie miesto v tomto svete) a zachytával tvrdé boje medzi divochmi a vranami. Boje boli pekne znázornené, bez viditeľného sekania rozpočtu, boli tu aj obri.... No proste fantasy paráda na ktorú som čakal pééééééééééékne dlho. ()

LEATHERFAC 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Filmový režisér Neil Marshall nám natočil dvě z nejlepších epizod seriálu... Škoda, že jen tyhle dvě a pak už ho bohužel na další neanžažovali, těžko říct proč. A krom jiného jedno další důležité a smutné úmrtí...Ta malá držkatá drzá zrzka mi bude fakt chybět.  PS: Jinak pokud někdo tuhle epizodu hodnotí méně než za 5, tak  vážně moc nechápu, co víc a co lepšího by dotyční chtěli vidět aby mohli ohodnotit plným počtem... ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V 1. sérii se mi to nezdálo, ale od 2. série jsou 9. díly ty nejlepší z celé řady. Jeden ryze bojový už tu byl, ale tenhle je lepší. Na rozdíl od některých zdejších názorů si nemyslím, že je na škodu, jednou za čas se zaměřit jen na jednu událost na jednom místě zvlášť, když je to důležitá bitva. Pár logických kopanců by se našlo: proč bitva skončila a nepokračovala dále - Divocí měli lidí dost, nechali dlouho dobývat vnější bránu a pak jednoho obra ji nechají otevřít, navíc to evidentně zvládne sám a předtím potřebuje na pracné vytržení mamuty. Bitva ale jako celek super a podruhé dávám plný počet (první top byl díky Rudé svatbě). ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po prvých troch sezónach som neveril tomu, že niektorá ešte prekoná tú úvodnú. Tesne pred finišom však môžem povedať, že štvrtej sa to podarilo. Nehľadiac na to, aká bude posledná epizóda. Strážci na Zdi bola fantastická. ()

DarweyD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pravděpodobně nejlepší epizoda celého seriálu, komplexní neplochá bitva kde v každé scéně je jiný detail a obrovský kontrast soubojů, naprostá paráda po celou dobu 100% ()

GejmronCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úžasný díl. Teď je naprosto jasné proč díl nebo 2 předtím Zeď skoro vynechali, tady má pozornost jen a jen pro sebe. Upřímě, doufal jsem že Ygritte uvidím víc dílů, velká škoda, za tohle bych toho kluka vykostil za živa. Teď tam nebudu mít na koho koukat. Ta její krása byla.... jiná než ostatních. Prostě mám slabost pro divoký holky no ;D ()

Reklama

Reklama