Reklama

Reklama

Hra o trůny - Série 6 (2016) (série)


Vichry zimy (S06E10)

(epizoda)
  • USA The Winds of Winter
Z natáčení  - D.B. Weiss, David Benioff

VOD (1)

Obsahy(1)

Daenerys se chystá na cestu do Západozemí. Jon a Sansa sjednocují sever a Jaime se vrací domů. (KajusaK)

Videa (1)

Z natáčení  - D.B. Weiss, David Benioff

Recenze (73)

Kimkong 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další kvalitní díl, ale jeden z mála v této sérii. Likvidace spousty hlavních postav bravurně natočená, napínavá a obohacena o zajímavou hudbu vymykající se zbytku. Tommen, to slaboch a vždy byl. Alespoň mají různorodé krále. Citadela vypadá hezky, jen ti lidé tam jsou mimo realitu. Johnův pův poodhalen. Jeden z nejsilnějších momentů seriálu. Měla to být spíše závěrečná scéna. Lady Mormont opět výrazná postava a další pokud na krále severu. Závěr patřil Daenerys jen proto, aby nás bylo odhaleno, co bylo slíbeno snad již v první epizodě. ()

Samuel7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek v Králově přístavišti mě zničil. Tohle si opravdu nikdo nezasloužil. Ale jen ve Hře o trůny může zemřít najednou tolik postav a stále jich zbýt víc než dost. A to jsem doufal, že Cersei zatím neumře, protože sledovat Lenu Headey mě bavilo. Tímhle však rozdmýchala mou nenávist nanovo a Ramsey Bolton teď bledne ve srovnání s ní. Ozvaly se i staré rány ohledně Shireen. Naopak u Daenerys se schyluje k osudovému rozuzlení, Olenna pěkně usadila otravné Sand Snakes a Arya konečně začíná splácet dluhy. Gradace děje i napětí fungovaly výborně a konečně se v této sérii objevila i nová originální hudba. Epizoda s více zvraty tu zatím nebyla a to jsem si myslel, že jak se blížíme ke konci, postav už tolik ubývat nebude. Omyl. ()

Reklama

LukH 

všechny recenze uživatele

Game over by Cersei! Jediná epizoda, kterou hodnotím samostatně, a to zejména kvůli úvodním 22 minutám - zatímco rudá svatba (tři série zpátky) mě šokovala svým šíleným obsahem, "soudu se Cersei" se podařilo mě dostat nejen obsahem, ale i fantastickou formou podpořenou nejlepším hudebním podkresem od začátku seriálu. ()

FLVEKK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Husina po celém těle ! Tohle byla opravdu skvělá finální epizoda 6. série, která je možná o něco malinko lepší než Battle of the Bastards a to jsem si myslel, že lepší už to být nemůže. Fantastický díl doprovázený skvělou hudbou..Sakra, tak rychle to uteklo a teď zase rok čekat :( SPOILER : O původu Jona jsem si to opravdu myslel, protože všichni přece víme, kdo Lyannu Stark miloval a co se muselo přihodit, takže vítej, Targaryene ( King in the North !! ). Arya netřeba slov, Daenerys je konečně o dům dál a bude to hodně zajímavé ! A Cersei to s korunkou sluší, zase mám o důvod víc ji nenávidět ! ()

rhobos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdyby mi někdo po minulé epizodě řekl, že ta další bude ještě lepší asi bych se tomu zasmál. Jenomže pak přišla ta další epizoda.. a tolik emocí a všeho okolo jako bylo v tomto díle... Pro mě nejlepší epizoda NEJEN šesté řady. Tohle je prostě paráda. Co mě netěší je fakt, že na další epizodu si budem muset nějakech těch 10 měsíců počkat :(. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Epizóda bola dovtedy najdlhšia v histórii seriálu (68 minút). (Arsenal83)
  • Sept Baleora bol zastúpený reálnym natáčaním v meste Girona v Katalánsku a jej slávnej katedrály. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno