Reklama

Reklama

V hloubi amazonské džungle se snaží vědecká výprava rozluštit záhadu dlouhověkosti indiánského náčelníka. Jenže netuší, že za vším je studna s vodou věčného mládí. Tu střeží nejen domorodý kmen, ale také obrovský pětihlavý had, který likviduje vše živé... (oficiální text distributora)

Recenze (33)

==T=P=M== 

všechny recenze uživatele

Unikátní film srovnatelný snad jen s Krokodýlem (2000, ...ne ta australská mrdka, kterou tomuhle skvostu nějaký ignorant nacpal do podtitulu a ještě ktomu do plakátů:D:D). Scény, ve kterých "král hadů" opakovaně vyhodí svou oběť do vzduchu a každá z jeho mnoha hlav si snaží urvat co největší kus, jsou opravdu brilantní:D:D:D ...stejně jako ty s Daharem, vůdcem hadích lidí, jehož dialogy obsahovaly cca 4 slova:„hadí lid, had, smrt” :D:D:D ... a v neposlední řadě ty s "komandem", ve kterém působí snad nejlepší akční tvrďák všech dob xDDD (ano, mám namysli toho dvoumetrovýho vyžranýho černýho idiota, co nejdřív vymetá při přesunu větve okolo cesty a posléze je potupně zabit hadím lidem :D:D) ... + řada skvělých dialogů a hereckých exhibicí (zejména naprosto nepochopitelné "zmagoření" jednoho z členů výpravy xDDD)... Tohle je prostě must-see/must-love záležitost :D:D ()

Godhaj odpad!

všechny recenze uživatele

,,Musíme zmizet, než si ta mrcha přijde pro přídavek." ,,Má rozhodně pravdu." Další dobrodružství v exotické krajině proti přerostlému exempláři plaza dopadlo velmi špatně, alespoň co se zpracování týče. Samotný had se neobjevuje příliš často, ale zase když už je na scéně, tak je o zábavu postaráno. Postavy sem tam zešílí, scénář má sem tam nějakou tu díru a kamera někomu může způsobit migrénu. Mě se do paměti nejvýrazněji vryla postava náčelníka ,,pupkáče" kmene hadích lidí. Jeho rachitická postava tvořící obrovský kontrast k jeho ,,těhotnému" břichu se jen tak ve filmu nevidí. Dabing je zcela na úrovni celého filmu, takže hrůza a děs. Suma sumárum je tento céčkový film hodně nudný bez scénáristických perel jako jsou např. v Megapiraně. ()

Reklama

Kokutek odpad!

všechny recenze uživatele

Hahaha, tak jsem na hranici jestli dát odpad nebo pět hvězdiček. Film, který je nechtěně k smíchu. Dostal mě třeba had, kterej nemá zuby (pokud nepočítám 2 zuby nahoře a 2 dole) a ta potvora kouše jak sviňa, kdeco ukousne a hlavně neuvěřitelně rychle tráví a hadí trus nikde :-). Jo a rada na závěr : Pokud chcete ukrást nějakýho vzácnýho a nebezpečnýho hada, normálně běžte na návštěvu domů k tomu, kdo toho hada má, nechte si ho ukázat, všechno o něm říct, pak počkejte, až majitel odejde telefonovat do vedlejší místnosti a nechá Vás tam samotný. Pak normálně můžete vzít hada i s nádobkou, zamotat do hadru a nepozorovaně se zdejchnout kolem telefonujícího majitele. Nikdo si ničeho nevšimne, to vám garantuju. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Jsem ani neměl tušení, že těchto monster-animal horrorů je tolik. Tohle byla neskutečná kravina, ostatně jako všechny ostatní. Ale ve srovnání s Boa a Python a toto vs. tamto.... 2* v rámci žánru celkem s klidným svědomím. Co tu dělal S. Baldwin nechápu a J. Heitmeyer je v profilu tady mnohem hezčí než v reálu... ()

Phobia

všechny recenze uživatele

Neztrácela jsem u toho moc času, akorát jsem si potvrdila, jestli jde o přesně takovou sračku, jak se dalo předpokládat už z názvu a upoutávek. A ne, není to taková sračka, je to TAKOVÁ SRAČKA. Nejenže Stephena Baldwina po džungli nahání gumový/digitální pětihlavý monstrhad, navíc ho dostihly geny a zpuchnul po vzoru starších bratrů Daniela a Aleca na konfekční velikost XXXXXL. Stupidní céčková herpetologická komedie - bát se u toho v žádném případě nelze, ovšem pokud máte zvrhlý smysl pro humor, zasmějete se zprdla hrdla... úměrně tomu, kolik máte právě vypito či nahuleno. Hodnocení si vzhledem k délce spatřeného úseku odpustím, no komentář je snad všeříkající ;-). ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Pták, který se ozve a v zápětí ukáže na začátku filmu, je největší dravý pták Jižní Ameriky. Jedná se jeden ze dvou druhů harpyje, nejspíše běžnější druh harpyje pralesní (Harpia harpyja). Dravec má rozpětí až 2m a živí se hlavně opicemi a lenochody. Chybou ve filmu je, že se ozývá dosti hlasitě, ale zároveň nese v zobáku větev. (Prochy38)
  • Had, který Matta (S. Baldwin) kousne, je anakonda velká (Eunectes murinus). Obývá pralesy v okolí Amazonky a dorůstá neskutečných rozměrů až k 10m. Tento had ovšem patří mezi škrtiče, tedy i když jeho kousnutí může být velmi bolestivé, jed se do těla žádný nedostane. (Prochy38)

Reklama

Reklama