Reklama

Reklama

Scooby-Doo a Batman

  • USA Scooby-Doo Meets Batman

VOD (1)

Obsahy(1)

Akce začíná! Joker a Tučňák se pokusí vydělat na nekalém padělatelském podvodu, který ovšem zmaří dynamické trio Batman, Robin a Scooby—Doo! Joker s Tučňákem se nedají odradit a pokusí se ukrást létající oblek, ovšem Scooby-Doo a jeho parta, s drobnou pomocí, dokáží přivést tyhle nebetyčné darebáky zpátky na zem. (oficiální text distributora)

Recenze (31)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Milé děti, když budete pít batmléko, jíst batsušenky a fetovat battoluen, mistři zločinu Joker a Tučňák, kteří by mohli být nebezpeční, si na vás nepřijdou a vy vomůžete pšem dobrým občanům světa. To je ale dobrý nápad! Geniální nápad. Vyčetl jsem to ze svého batosciloskopu. Pokud ale ne, Batman vás pověsí na batlaně. U všech husích kůží, skřítků a mýdlových bublin, je to tak! SkúbyDůbyDůúůú! Poznámka pro nedovtipné: Komentář je sestaven z replik, které se v této dementní záležitosti vyskytují. ()

fiLLthe3DD 

všechny recenze uživatele

Jedná se o kompilaci dvou epizod seriálu "The New Scooby-Doo Movies" - tomu ostatně odpovídá nikterak zvlášť propracovaný scénář a poněkud "levnější" animace, nicméně... Pro Batmana mám slabost, pro Scoobyho zrovna tak a onen "horor" umocňující styl kresby těchto starých animaků je mi více než sympatický, slabší čtyři. ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Jasně nadhodnotil jsem, ale co mám dělat když se moji oblíbenci Scooby a Batman tak krásně sešli? Navíc při vší úctě ke Scoobymu, tohle si Batman ukradl celé pro sebe. Scéna, kdy kreslíři zapomněli dobarvit jeho outfit a Batman tak důležitě vysvětluje své dedukce jen ve spoďárech než mu zase naskočí kalhoty tak to nemělo chybu. Takhle vtipnou chybu ve filmu jsem nikdy neviděl :-D dále skvěle odhalí falešné peníze protože prezident Lincoln přece nikdy nenosil rolák, chytře upozorňuje na už vyřešené věci a jeho BATvšechno spolu s Robinem no prostě klasickej Batman z roku 1966 plus mínus :-D já se u toho jakej je Batman dokonalej pošuk suprově pobavil a i ostatní byli v cajku takže prostě plná palba. Batmléko to už bylo moc :-D ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Batman a Robin se chovají jako v klasickém seriálu z roku 1966, tedy ultravtipně, o dost horší je to ale ve všech scénách, kde nevystupují. Scooby Doo a jeho kámoši jsou podivná parta, nikdy jsem jim nepřišel na chuť a ani tímto filmem si mě nezískali. Takže z toho vychází průměr no. Ale ty hlášky Batmana a Robina, to byla síla:) Možná jen kvůli nim se na to zase někdy podívám. Ale spíš ne, radši si pustim jejich seriál. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Dva příběhy: V prvním Joker a Tučňák unesou profesora do úkrytu v jeskyních, a když je profesor zachráněn, musí Batman, Robin a Záhady, s.r.o. zachránit jeho úžasný vynález - létající oblek. Ve druhém objeví Záhady,s.r.o. a Batman s Robinem padělané bankovky v záhadném domě, přežijí bitku na autovrakovišti a honí pak Tučňáka s Jokerem v zábavním parku, aby přišli na to, že za paděláním peněz stojí někdo jiný. --- Animace 70. let, žádné velké myšlenkové kotrmelce, občas hapruje i logika, ale na odreagování to ujde, i když chvílemi je to už zdlouhavé a nudné. ()

Zajímavosti (3)

  • Jediný Scooby-Doo film, ve kterém Frank Welker nemluví Scoobyho. Mluví zde jen Freda. (t.mon)
  • Jedná se o první film, ve kterém se objevuje postava Scooby-Doo. (t.mon)
  • Jedná se o kompilaci dvou epizod seriálu The New Scooby-Doo Movies (od r. 1972). Konkrétně The Dynamic Scooby-Doo Affair (1972) a The Caped Crusader Caper (1972). (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama