Reklama

Reklama

Calovi Weaverovi se zhroutil život, po pětadvaceti letech klidného manželství mu jeho žena Emily oznámí, že mu byla nevěrná s kolegou a že se chce rozvést. Dolehla na ni krize středního věku a má pocit, že její vztah s Calem uvízl na mrtvém bodě. Sedmnáctiletá Jessica, která příležitostně hlídá Weaverovým dcerku, miluje Cala a naivně doufá, že by ho mohla získat pro sebe. Jessicu zase zbožňuje třináctiletý syn Weaverových, Robbie. Cal je zklamaný, má pocit, že ve svém životě udělal všechno správně. Oženil se s láskou ze střední, založil rodinu, postavil dům, byl věrný a zodpovědný, a přesto mu jeho žena nasadila parohy. Sbalí si věci a odstěhuje se. Musí se vyrovnat s drastickou změnou svého života, ovšem ve světě svobodných si neví rady. Večery tráví v baru, kde se utápí v sebelítosti. Jednoho večera upoutá Cal pozornost Jacoba Palmera, mladého sebevědomého muže, který je přímo přeborníkem v balení žen. Jacob Calovi slíbí, že mu pomůže najít jeho ztracenou hrdost a pod jeho vedením se z něj stane muž, po kterém zatouží každá žena. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (1 240)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Film tak dobrý, že by som si ho hneď najradšej šupol do Topky. Výborná romantická komédia. Už dlho ma tak príjemne nič nepobavilo. Jednoduchý príbeh, ale veľmi šikovne zamotaný. Nemusím zdôrazňovať kvalitné herecké výkony hlavných hrdinov, ktoré predstavujú herecké esá súčasnosti, ale aj mladí herci, ktorí to všetko skvele dopĺňajú. Ozaj veľmi kvalitná romantická komédia s decentným humorom bez zbytočných nechutností, aké máme možno často vidieť a čím sa v poslednej dobe riadia všetky komédie. Steve Carell zase výborný a je to pravdepodobne jeho úplne najlepší film. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Charismatický Ryan Gosling učí smolaře Stevea Carella, jak ve středních letech a po rozchodu s manželkou chytit "druhej dech." A Emma Stone? Ta holka je fakt divná:) Je v posteli s bohémem současného "mladého" Hollywoodu, nad ní se sklání dokonalé tělo a tvář a ona začne vykládat o tom, jak jí ten polštář výborně pasuje pod hlavu:) Každopádně závěrečné rodinné setkání je skutečným vrcholem filmu. Jeden gag stíhá druhý a záchvat smíchu je tak docela na místě:) Když se ukáže, kdo je vlastně postava Emmy, už jen čekáte, co se ještě může stát. A semele se toho vskutku hodně. Americká romantika v precizním balení, které pobaví, potěší oko a rozhodně neurazí. ()

Reklama

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Ale ale, z pana 40. letého panice se nám stal pořádnej divoch. Stačilo hodit se do gala a pár lekcí, jak ženskou správně šimrat tam kde to má ráda (ehm.., řečičky, myslím tím sladký řečičky). Báječné je, že to funguje jak v reálu (ajaj, hlavně aby to nečetla ta moje : )), tak v téhle romanci. K dokonalosti už mi chybí jen ty fajn hadry a figura, jakou má Ryan Gosling. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Vtipná a možná i trochu poučná komedie s velmi sympatickým obsazením v čele se Stevem Carellem a Ryanem Goslingem. Scénář se velmi povedl, což Bláznivou zatracenou lásku trochu vyzdvihuje nad rámec dnešních "láskyplných" komedií. Dvouhodinová stopáž mi nevadila, bavil jsem se vcelku pěkně. Mírně mi místy vadilo to nepřehlédnutelné klišé, ale dá se to prominout. Příjemná podívaná. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Crazy stupid love koketuje se vztahy, manželstvím, stereotypem a samozřejmě samotnou láskou. To je samo o sobě lákavé téma, i když se přiznám, že mě nenadchla dvojice Carell+Moore, ale on byl vtipný a ona nakonec vcelku nevýrazná, takže to nevadilo. Naopak jsem si zamilovala Ryana Goslinga( "Sakra,ty jsi jako z photoshopu!":D), ten prostě v roli sukničkáře, který nakonec také objeví lásku,válel. Celkově se nejedná o žádné žánrové klišé, což je rozhodně plus, od srdce jsme se s přítelem smáli tak, že jsme občas museli film stopnout, než nás to přejde. Skvělá atmosféra, scéna v sauně a samozřejmě rvačka na zahradě s celkem překvapivým rozuzlením. Určitě se na to podívám ještě jednou. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (33)

  • Spálňová scéna, počas ktorej vedú Jacob (Ryan Gosling) a Hannah (Emma Stone) celovečerný dialóg, nemala pevný scenár. Herci si pomohli pár alkoholickými nápojmi a improvizovali. (Trip)
  • Použiť "zdvíhačku" z filmu Hriešny tanec (1987) bol nápad Ryana Goslinga (Jacob), ktorý sa v mladosti venoval baletu. Emma Stone (Hannah) už takým sebavedomým neoplývala a bála sa, že spadne. (Trip)
  • Steve Carell (Cal Weaver) povedal, že nenávidí názov filmu, pričom uviedol, že si nevie predstaviť, že by skupina študentov z vysokej školy povedala: „Päť lístkov na Crazy, Stupid, Love." Jedným z pracovných názvov, ktoré Carell preferoval, bol „The Wingman“, ktorý považoval za nudný názov, no presnejšie popisoval dej filmu. (Pat.Ko)

Související novinky

Will Smith vás obere o všechny prachy

Will Smith vás obere o všechny prachy

21.04.2013

Loni se mu dařilo s Muži v černém 3, letos jeho sci-fi v Shyamalanově režii Po zániku Země nutí spíš k opatrnosti. Na jaký další projekt se soustředí? Inu, na Focus. Lehkonohou krimi s prvky… (více)

Al Pacino je starý rocker

Al Pacino je starý rocker

27.10.2012

Velmi solidní obsazení napříč různými generacemi nabírá „dramedie“ Imagine, kterou režijně debutuje Dan Fogelman, autor scénáře Bláznivé, zatracené lásky. Název související s Lennonovou písní není… (více)

ČSFD.cz - 30 nejlepších filmů roku 2011

ČSFD.cz - 30 nejlepších filmů roku 2011

01.01.2012

Žebříček nejlepších celovečerních filmů roku 2011 dle ČSFD.cz se v budoucnu bude měnit - obsahuje totiž filmy, které se teprve chystají do naší distribuce a budou časem hodnoceny více diváky, což… (více)

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

31.12.2011

Další filmový rok je za námi, a tak vám přinášíme přehled nejlepších filmů roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Jako vítězný snímek z tohoto… (více)

Reklama

Reklama