Reklama

Reklama

Pobřežní hlídka

  • USA Baywatch (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Mitch (Dwayne Johnson) je chlap jako hora se silným morálním kompasem a stoprocentním zápalem pro práci vodního záchranáře. Je to prostě naprostý opak Matta Brodyho (Zac Efron), bývalého úspěšného olympionika, kterému sláva natolik stoupla do hlavy, že si po nekonečné sérii průšvihů musí pod Mitchovým velením jako plavčík odkroutit pár desítek hodin veřejně prospěšných prací. Matt má však ego stejně silné jako bicepsy a ani takové varování osudu nebere moc vážně. Místo bdění nad plážovými povaleči bez uzardění zírá do výstřihu dalšího nováčka v týmu, nádherné ale odtažité Summer (Alexandra Daddario). Za jiných okolností by si ho Mitch asi podal, jenže teď na to nemá čas, protože se mu na pláži začaly kupit problémy. Tu moře vyplaví pytlíček s drogami, tu mrtvolu... A protože místní policie vše bohorovně přehlíží, vydá se parta plavčíků na trestnou výpravu, která nemůže skončit dobře, pokud jeden z jejích členů nepřestane všechno sabotovat. (CinemArt)

(více)

Recenze (608)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Mělo to parádní soundtrack, Efron a jeho wataafaak mě rozsekávalo sem tam dobrá hláška a nárážky jako ,,hey highschool musica" ale je to taková penisoidní komedie, která baví jen první pulku a ke konci už vás to přestává bavit. Myslim že to skončilo včas. Stejně mi tam chyběl ten pořádnej náběh za doprovodu Baywatch theme. Hasselhoff a Anderson nic moc cameo čekal jsem to lepší. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Oproti ikonickému seriálů zklamání. Prostá zápletka, slabé herecké výkony, řídké akční scény. Tento odpočinkový snímek zalitý sluncem vhodný sledovat v zimě. Na své si přijdou fanoušci a fanynky svalů Dwayne Johnsona a Zaca Efrona. Na pár vteřin se dokonce objeví David Hasselhoff. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Plytké ako pred tridsiatimi rokmi, ale vtedy sa to dalo ešte pozerať a nemalo ten nádych humoru ako z Prci, prci... Hneď v prvých minútach je zjavné, že pôjde o úroveň hodnú masturbujúceho orangutana. Efronovi tam štyri krát za minútu povedia, že je hezoun, aby si to každý všimol, ale pre prípad, že by sa našiel takýto nevšímavec, ihneď dáva dole tričko a spolu s Johnsonom si merajú, kto má väčšieho pipíka. Kriminálna zápletka je veľmi trápna a jediné čo stojí za to, sú samozrejme ženské, tie vedeli vždy dobre vybrať. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Trailer sliboval nahuštěnou prdel ve stylu Jump Street, ale nic takového se absolutně nekoná. Ve scénáři naprosto absentuje jakýkoliv nápaditý vtip, zápletka nebo svižná dialogová přestřelka. Akce je fádní a díky mizernýmu rozpočtu i dost trapná. (u výbuchů lodi a vrtulníku jsem nevěřil vlastním očím) nehodná jména Dwayne Johnson, né že by byl nějaký herec, ale jako hláškují akční matcho v nabušených béčkách válí a pokud je film pod úrovní i v uvozovkách takového hereckého břídila, tak je něco špatně. Je mi jasný, že se tvůrci asi o něco snažili, ale na to prostě neměli scénáristu. Chvilku se to snaží bejt jako Jump Street, chvilku se to snaží kopírovat Mizery dvojku a vůbec se to nesnaží jakkoliv vzpomenout na původní Baywatch. Camea jsou naprosto na píču, úvodní fantastická znělka zazní na pět sekund. S tim běžte do prdele. Jediný co fungovalo bylo neustálý hláškování Rocka na Zaca Efrona, který byl nejhezčí dívkou na place, ano tak špatné a ošklivé herečky aby svět pohledal, i 49. letá Donna D'Errico je teď neskutečně sexy a strčí všechny ty vychrlý fuchtle do kapsy. Asi 3x sem se nahlas zasmál, jinak sem se nudou ošivál a u nespočetného množství trapných scén čuměl do mobilu. bída, zklamání...co říct a to sem se asi jako jeden z mála fakt docela těšil.35%. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Nové verze starých filmových a seriálových fláků mají Amíci v oblibě, ale přesto mi přišlo dost sebevražedný oživovat něco jako Pobřežní hlídka. Každopádně stalo se a díky Dwaynovi jsem tomu chtěl dát šanci. Bez dlouhého otálení rovnou napíšu, že to je absolutní ztráta času. Dvě hodiny sledujete rutinní zápletku, kde nechybí ponaučení, že tým je to nejdůležitější a snažící se zaujmout tím, že se zde hojně fuckuje a nechybí nějaká ta krev a nechutná scénka. Každopádně zde absolutně chybí humor, což vzhledem ke zmíněné délce je vyloženě ubíjející. Dwayne je sympaťák, ale zde mu scénář nepovolí nic, aby se mohl předvést a Efron je zde nesympatický a otravný, jak nikdy. Nejzbytečnější film ROKU!!! ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Bolo len otázkou času, kedy sa pri absencii originálnych nápadov pristúpi k recyklácii aj tohto kultového seriálu. Výsledok je rozpaćitý, tvorcovia vsadili na kriminálny motív, záchranných akcií je poskromne a aj tie len podporujú zmienený motív. Zato sme svedkami spomalených záberov, ktoré nie sú nutné, duchaplných dialógov snažiacich sa o vtip a potešujúcej scénke s Davidom Hasselhoffom ( Pamela Anderson mala naśťastie za úlohu len vstúpiť a potriasť hlavou ). Ale aby neprišlo k zásadnému omylu, videl som aj horšie sračky, film rýchlo ubieha a stále sa niečo deje. Ako zábava do telky na nedeľné popoludnie ideálne. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Je otázka, kolik toho má společného tento film s původním seriálem, každopádně mám z toho trošku rozporuplné pocity. Začnu zostra, film se nejdříve tváří jako fekální komedie, avšak pak už se to střídá s vážnějším tónem. To je asi jediné mínus filmu, že neví kterým směrem se má přesně ubírat a je to taková kombinace. Teď však k pozitivnějším postřehům. Herecké obsazení je vybráno skvěle, na ženy se skvěle dívá a The Rock a Efron jsou herecká esa. Ty komediální scény a hlášky se mi líbili, tolik jich sice nebylo, ale zasmál jsem se u nich. Ale bylo fajn mít i vážnější tón v tom filmu, což nakonec také byl. Ale příště bych se ubíral asi jenom jedním směrem. Film mě koneckonců bavil, jsem rád i za cameo Davida Hasselhoffa a i Pamely Anderson, která tam však byla asi 5 vteřin. Mitch a jeho parta ode mě dostávají slušné 3,5*. ()

AlfaNumerO 

všechny recenze uživatele

Proč se snaží jet tenhle typ filmu na vážné notě a udělat z toho kriminálku nebo co to je za kus hnačky. V podobě oddechové (hlavně prosím nefekální) čičoviny by člověk přizavřel očko a rád se zasmál. Kde však plavčík není, tam ani vorvaň nebere. Neskutečně nudná zhovadilost. 48% ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Další vzpomínka na devadesátá léta - každou sobotu na základce jsem začínal Kačeřími příběhy, následoval Skippy, Tarzan a Pobřežní hlídka. Nebyl jsem nijak zvlášť velkým fanouškem seriálu, ale nebylo možné jej nevidět anebo o něm aspoň neslyšet. O Pamele nemá cenu se ani zmiňovat. Sázka na nostalgii fanoušků se úplně nepovedla, co jsem alespoň vyčetl, jde o komerční propadák a kritici si smlsli. Já jsem neočekával žádné zázraky a jsem poměrně spokojený, dá se říct, že jsem se dobře bavil, jakmile se film začal brát trochu víc vážně, bavil jsem se už méně. Dwayne je podle mě vhodná volba pro Mitche, Kelly je až přesladká, u Alexandry jsem asi pět minut přemýšlel, kde jsem ji to jen viděl, až jsem si vybavil scénu z Temného případu, hm :-) ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ale fuj. Film, kde chlapi mají větší kozy než ženy. Kdyby všechny scény měly normální rychlost, film by snad netrval ani hodinu. I ten nejblbější díl seriálu je záživnější a lepší než tohle dvouhodinové utrpení. Honem rychle se musím podívat na nějaký osmdesátkový film, v němž hořící loď opravdu hoří, skutečným plamenem a není to jen sekvence vystřižená z nějaké videohry. Jako už jděte s tím digitálním morem fakt do prdele. Vysoké hodnocení dávám jen proto, že jsem se dvakrát zasmál, ne tomu filmu, ale s ním. 1.5* ()

Jenda 

všechny recenze uživatele

Podle mě jasně myšleno jako parodie původního seriálu, které po půl hoďce došly vtipy. Na komedii se značně přestřelenou délkou. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Dobře neskutečně jsem se bavil a po dlouhé době u filmu zase zasmál, trocha akčních scén paráda, The Rock jako vždy super, Efron nezklamal a Alexandra se mi čím dál tím víc zamlouvá zbytek herců zapadal dobře a samotný soundtrack parádní tohle se povedlo. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Slovy Joeyho a Chandlera... "Hlavně, že běhaj." Já se na novou Baywatch hodně těšil. U traileru jsem se smál, a věřil jsem, že to bude dobrá komedie. Jediné, co jsem měl obavu, tak to, že všechny kvalitní scény byly v traileru. Vzhledem k hodnocení, je asi jasný, že to tak naštěstí nebylo. Nemá cenu film chválit, pokud nemáte rádi Rocka. Tohle je prostě jeho styl a tahat ledničky na zádech je děsně cool. Zacka Efrona jsem jinde neviděl, ale musím říct, že do filmu sedí. Kolegialita mezi dvěma plavčíkama je skvělá a často jsem se smál jen díky přezdívkám, kterými Rock tituluje Zaca. Navíc mu to Zac umí skvěle vrátit. Z krásného pohlaví mi samozřejmě oči zůstávali na oblíbenkyni Daddario. Takže "Hlavně, že tam běhá..." Upřímně jsem se u filmu bavil od začátku do konce. Bylo mi jasný, že tvůrci z toho udělají akční a humorný výplach, dost podobný Bad Boys II. (2003). Což mi i scéna v márnici připomněla. Jasně, spousta lidí ohrne nad filmem nos. Možná nejste fanoušci Johnsona a nebo nejste okouzleni modrou barvou očí Alexandry. Fakt ale je, že tak drzá komedie plná amerického humoru, tady dlouho nebyla. Nebo aspoň ne taková, že bych se u ní královsky pobavil. Nedrží se zpátky a nenechá diváka dlouho v klidu. A to Pobřežní hlídka tohle má. Skvělé hlášky, skvělé situace a já se docela dost těším, až film uvidím znovu. Klidně mě kamenujte, ale myslím, že film je boží. (82 %) ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Naleštěný filmový podprůměr, který kromě onoho laciného pozlátka nenabízí téměř vůbec nic. Baywatch by se dal shrnout jako jednoduchá reklama na svaly, vyprsené modelky a krásné reálie, přičemž jakožto zástupce mužského pohlaví musím uznat, že právě ten druhý atribut funguje na celém filmu nejlépe. Avšak zbytek tohoto vcelku zbytečného projektu tvoří děravý scénář, nulová chemie mezi herci, nefungující gagy, přímočarý, téměř až stupidní příběh a velmi lacině vypadající digitální triky, kdy si nejste jisti, zdali koukáte na holywoodský film či na epizodu brakové TV show. Je vážně škoda, že novodobá Baywatch dopadla zrovna takto. Potenciál představit důstojného pokračovatele televizní legendy zde vážně byl. PS: Sledovat praštěná camea Davida Hasselhoffa a Pamely Anderson vážně fyzicky bolí. A to trvají jen pár sekund. „Ronnie, I need your help. Because as much as I know about laptops, I don't know shit about computers...“ ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Seriálová Pobřežní hlídka byla kokotina plná vypasovanejch frajírků a vyprsenejch buchet a tohle je, světe div se, kokotina plná vypasovanejch frajírků a vyprsenejch buchet. Nicméně je fakt, že za frajírky tu kope jen Efron, zatímco Dwayne baví, jak ho to baví a co se buchet týče, tak Alexandra Daddario je neskutečně sexy a Priyanka nehorázně roztomilá. Jinak se jedná o neškodnou letní veselohru, která je tak blbá, až je zábavná. Je to přesně ten typ filmu, u kterýho se stydíte říct, že se vám, byť jen docela, líbil. Stydím se. 60% ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Dekolty v pohode, rovnako aj osôbky čo ich nesú. Rock vtipný a Efron rovnako. Chopra prekvapivo bez akcentu, ale zato v nevďačnej úlohe zloducha. Celý film je postavený na šablóne, ktoré je tak hlúpa, že som prekvapený, že to ako film drží, ako tak pokope. Kvôli postavám a chémií medzi nimi to funguje. Plus sa mi páčili podvodné zábery. Ale príbeh a hlavná zápletka sú trestuhodne na zaplakanie. Do toho nerátam ani hlúpe finále. Veľmi zvláštne, čo sa týka pocitov. Je tam nehorázne množstvo chýb. Na druhú stranu, som si to užil, aj sa pri tom pár krát z chuti zasmial. Takže dávam kompromisné tri. Ale od takéhoto tímu, som čakal niečo pamätnejšie. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Ou ou ou, tak nečekal jsem tak nudnou záležitost, která má s pobřežní hlídkou společného jako má babička s Ligou mistrů. Když se nad tím zamyslím, je zde po hříchu málo vtipných scén a z celého filmu nejvíce baví laškování špekouna s krásnou blondýnou, což je prostě málo. Někdo ve studiu si očividně myslel, že stačí Exhibicionismus Rocka a Eforna, aby zaplnil sály kin, ale šeredně se přepočítal. Pobřežní hlídka je od začátku trapně přímočará, průhledná a představuje naprosté scénáristické dno. Po dvaceti minutách jsem se musel od všeho od prostit, hodit za hlavu demenci všech postav, nahodilost a náhodu ve všech situacích a přežít nuceně zasazované akční scény, které přehnaností předčily ledacos. Pořád se naštěstí něco děje, některé scény nechávají diváka ledově klidným, jiné vyloudí úsměv, bohužel těch je méně. Kdo se těšil na cameo z původního osazenstva nebo bikinových scén s Daddario, bude určitě zklamaný......4/10 ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

film, od kterého přirozeně nic moc nečekáte a taky od něj bohužel nic nedostanete.. nová Pobřežní hlídka není dostatečně vtipná, cool ani sexy a sama sebe bere zbytečně vážně.. bohužel to nezachraňuje ani alespoň malé naděje vzbuzující obsazení, zejména komediální potenciál Rocka zde zůstal trestuhodně nevyužit.. slaboučké 3* ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Dostanete přesně ten styl vtípků, které znáte v podání Dwayna z jeho jiných komedií. Škoda, že nezůstalo v naznačená cestě parodie. Podívat se na to však dá bez větší újmy. Pamela Anderson snad ani kratší roli mít nemohla. Lepší 2*. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Každý, kto pozná seriál, ktorý dokázal zaujať len playmatkami v červených plavkách, nemohol mať od filmu veľké očakávania. Príbeh je, podľa očakávania, úplne jednoduchá zlátanina, no ten tu je nepodstatný. Narozdiel od seriálu, tu sa hlavné postavy neberú príliš vážne a je jasné, že to tvorcovia pojali takmer ako paródiu. Síce sa na nej veľmi nenasmejete, ale pár vtipných momentov sa nájde a vyšla z toho celkom v pohode oddychovka, ktorá nenadchne, no ani neurazí. ()

Související novinky

Seriálové rebooty na cestě

Seriálové rebooty na cestě

16.04.2023

Milovali jste v dětství Pobřežní hlídku, Hvězdnou bránu, RoboCopa nebo snad Pravou blondýnku? Pak vás možná bude zajímat, že se všechny tyto značky a pár dalších dočkají v budoucnu seriálových… (více)

The Rock míří do džungle

The Rock míří do džungle

10.04.2017

Dwayne Johnson se nefláká. Letos ho uvidíme v Rychle a zběsile 8, Pobřežní hlídce a Jumanji, tedy ve třech docela velkých filmech, a do budoucna to s ním bude podobné. V roce 2018 nám naservíruje… (více)

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Rock Supermanovým vzorem

Rock Supermanovým vzorem

30.05.2016

Dwayne "The Rock" Johnson patří mezi herecké hvězdy, které přebíhají z jednoho velkého filmu do druhého. Statný Kaliforňan nedávno dotočil Pobřežní hlídku, právě maká na Rychle a zběsile 8 a na… (více)

Reklama

Reklama