Reklama

Reklama

VOD (1)

Adam je obyčejný kluk žijící v neobyčejné realitě. Vede skromný život a stále myslí na dívku, kterou kdysi potkal. Eva však pochází ze zcela jiného světa, ze světa naruby, který je přímo nad tím Adamovým, ale mimo jeho dosah. Jednoho dne zahlédne Adam dospělou Evu v televizi a už ho nic nezastaví, aby ji získal zpět. Zákon ani věda! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (19)

Trailer 2

Recenze (759)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Láska vzdoruje zákonům... tentokrát gravitačním. Vizuální stránka je úchvatná, příběh zase pohádka o bohatých a chudých vsazená do originálního prostředí. Zákony tu nepracují podle našich měřítek, takže kdo chce strávit skoro dvě hodiny tím, že bude plkat o tom, že by se hlavnímu hrdinovy nahrnula do hlavy krev (nebo, že hoří nějak pomalu) a skápl by hned při prvním přelezu do Horního světa, může. Solanas to obětoval, aby mohl vyprávět příběh, který až na trochu uspěchané finále, neselhává. Kirsten Dunst i Jim Sturgess jsou dobře vybraní a dobře ví co se od nich čeká. Celkově je to prostě povedená pohádka, která se odehrává v okulahodícím světě. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Nepříjemné rozdělení společnosti z Vyměřeného času je tu dotaženo do černobílého absurdna dvou gravitačně obrácených světů. Vizuální stránka je v ulicích světa Nahoře a la Shadow Warrior, komplexní náhled pak CGI, ale ve 3D bude vypadat dobře. Rozpočet (60 mil dolarů?) se zdá být přemrštěný, romantika zcela kazí zážitek. ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Fyzika a zemská príťažlivosť mi tu často vŕtala hlavou viac ako love story na pozadí zvláštnych paralelných svetov. Myšlienka iste zaujímavá a možno tvorcovia skutočne verili, že sú súčasťou niečoho veľkého a že vytvárajú niečo prelomové a pokoria i napr. Matrix. Mňa to však nejako nebralo. Chvíľu trvá kým, človek na takéto svety pristane a vlastne celý čas som mal taký pocit, že filmu niečo chýba, alebo skôr že si ukrojil príliš veľké sústo. Film na chvíľu oživil iba T. Spall. Na jedno pozretie fajn, ale nedokázal ma vtiahnuť do deja natoľko, aby som si ho lepšie užil. 60%. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Na mě to bylo až moc přeromantizované. Jako, ne že bych neměla ráda romantiku, to né ... ale místy už to bylo fakt moc sladké. Na druhou stranu musím uznat, že je to opravdu sympatický, originální fantasy film, vynikající vizuální stránka, fantasticky zpracované prostředí vysokých hor, mraků a hvězd. Líbil se mi nápad, jakým způsobem to bylo natočeno, takže jsem celkem spokojená. Každopádně bych v takovém světě asi žít nechtěla, to hraniční s klaustrofobií, se strachem, že to jednou všechno na vás spadne. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Romantická pohádka, kterých známe mraky, která se ovšem odlišuje od ostatních hlavně zajímavou sci-fi myšlenkou a také krásnou vizuální stránkou. Ústřední herecké duo nenadchne, ale také neurazí. Film je vyvážený dobrými nápady, stejně jako omšelými klišé. Trošku škoda, že tvůrce nepřitlačil trošku na dramatickou pilu. Několik scén si o tohle jednoznačně říkalo. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (9)

  • Lanovka ve filmu, která vede do klubu, byla inspirována systémem lanovek v Gruzii. (fcapab)
  • Natáčanie filmu začalo v Montreale v roku 2010. Tvorcovia mali v pláne natáčať vo Francúzsku, lenže výška daní rýchlo zmenila ich rozhodnutie. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama