Reklama

Reklama

Star Wars: Underworld

(seriál)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Nový seriál ze světa Star Wars, jehož děj je zasazen do období mezi III. a IV. epizodou. Tedy v období, kdy byl řád rytířů Jedi zničen a Impérium pod vedením Imperátora a Dartha Vadera získává svou moc. Podíváme se také na Tatooine, kde se jeden z posledních rytířů Jedi Obi-Wan Kenobi ukrývá před zraky Impéria a dohlíží na malého Luka Skywalkera. (TwoFace)

(více)

Diskuze

Wulz

Wulz (hodnocení, recenze)

Shakaar: NN jen jsem koukal na animované klonové války, a viděl jsem že je tam Lucas producentem, a řekl jsem si "Aha, tak už chápu proč je to tak dobrý" tak asi tak :D

Shakaar

Shakaar (hodnocení, recenze)

Wulz: proč tak změna názoru...něco nového z jeho tvorby o čem nevím?

Wulz

Wulz (hodnocení, recenze)

Lidi všechno beru zpět, George Lucas je dokonalí a kéž by režíroval též tenghle seriál, a nebo mu aspoň dělal producenta coš ovšem bude :) 

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Eodeon

Eodeon (hodnocení, recenze)

Yoshitsune: ještěže tak. jen tedy škoda, že hodnocení na tvé přání nezamkli. takhle to vypadá, že z výmazu hodnocení se stane pravidelná tradice.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Eodeon

Eodeon (hodnocení, recenze)

Shakaar: hlavní je, že hodnocení bylo opět smazáno (tentokrát jsem o to nežádal já). i když hodnotitelé zůstali a mohou to kdykoliv bez zábran zopakovat. vůbec nechápu, proč v databázi tolerovat lidi, kteří jí pouze záměrně poškozují.

Shakaar

Shakaar (hodnocení, recenze)

nevím co jste si vy dva udělali, vlastně to ani nechci vědět, nicméně to není příklad pro ty co "hodnotí" předčasně...ti se běžně na diskuzí ani neukazují, přesto svou činností zasahují do hodnocení filmů a seriálů...osobně mi to přijde na hlavu, hlavně fakt že si dají tu práci a ten čas aby ho travili tím že budou dávat odpad kdejaké telenovele...jednomu takovému borcovi jsem napsal proč dal automaticky odpad Okouzlení, přiznal se že potřeboval nahrabat a vzhledem k hodnocení by se to nic jiného nezasloužilo. Paradox je ten, že až budem staří tak na nic jiného nebudeme čučet než na takové hovadiny :D

Eodeon

Eodeon (hodnocení, recenze)

Alpha-17: ono se to tak nedělalo jen za jakýchkoliv starých časů, ale princip oznámení se uplatňuje v každém demokratickém právním systému jako první a zcela nezbytný krok řešení problému. nevím, co bys udělal ty, kdyby se vůči tobě někdo dopustil zločinu, ale věřím, že i při tvém podivném uvažování by tě nakonec napadlo dojít to nahlásit a podat trestní oznámení. bez toho se zkrátka nedá podniknout vůbec nic. někdo se musí ujmout iniciativy a zjednat pořádek a kdo jiný, než dotčený. není to práskačství, pokud tomu předchází osobní varování, pokud takový uživatel dostane druhou šanci a pokud se vše řeší veřejně, namísto potají.



nepřekvapuje mě, že zrovna ty se děsíš stížností. nejen mně si k tomu dal svým povýšenectvým a sprostými urážkami dobré důvody. ono jsme spolu onehdy totiž nevedli žádný "dialog", zkrátka jsi začal bez vyprovokování napadat. a v reakci na tebe jsem ti nenaznačoval nic, ale zcela na rovinu ti takovou stížností pohrozil a hrozím i nyní. kdyby sis tohle zkusil na kohokoliv méně klidného a tolerantního, už dávno by tvé skromné "přispění" z databáze smazali spolu s ostatními škůdci, sabotéry a lacinými provokatéry. a bylo by to samozřejmě ke všeobecnému prospěchu. ber to tak, žes dostal šanci, a jak je vidno, nemáš v nejmenším úmyslu přestat trollovat místní uživatele a nevybíravě se do nich navážet. štěstí, že jsem to v téhle chvíli já, že je mi to jedno, a zkusím už asi potisící doufat, že do přístě dostaneš špetku rozumu, slušnosti a respektu. děláš si to sám.

Alpha-17

Alpha-17 (hodnocení, recenze)

Eodeon: ..a pak je naprášit, nabonzovat, hodit je na černou listinu, znepříjemnit jim život u admina, tak se to dělalo za "starých časů", že? Nebo snad ještě dělá? Běhá z toho mráz po zádech. Jó, moc dobře si pamatuju, jak jsi mi ty sráči onehdy naznačoval, když jsme se tu spolu kdysi vedli dialog/při, že zařídíš, aby mě z čsfd odstřihli! Na to se nezapomíná. Kolik lidí odsud máš asi tak v tom tvém, jak říkáš, přehledu?

Osobně na takové trotly hodnotící nepremiérované filmy/seriály házím bobek, oni se ztrapňují sami svým hodnocením. A na tebe samozejmě blabu taky. Have a bad day!

Eodeon

Eodeon (hodnocení, recenze)

Shakaar: hodnocení nových filmů, které ještě nejsou k vidění, se přeci běžně zamyká. netuším, proč to není případ SW:U, i přestože už musel být tento profil dvakrát promazán od hodnocení. ale osobně mě to netrápí, vlastně je to svým způsobem výhoda, jelikož jen podle toho se dají poznat uživatelé, kteří hodnotí filmy, co neviděli. a je užitečné mít přehled, kteří to jsou :)

Shakaar

Shakaar (hodnocení, recenze)

omezil bych to nějak...nevím jestli se v tomto ohledu už psalo adminovi, ale když existuje limit pro povolení komentářů tak určitě by to šlo udělat tak aby se zamezilo hodnocení ještě nevysílaného filmu nebo seriálu...sice by to potom bylo nahlavu, že by se muselo čekat až to admin uvoní, ale minimalizovali by to takové ulety...nadruhou stranu je to i uživateli...mrknu na nějakého uživatele který má 300 hodnocení a drtivá většina jsou to odpady telenovel nebo jiných hovadin...přitom by mohl hodnotit uplně stejně české filmy a seriály, se kterýma příjde víc do styku než s tím druhým, o tom že na nich vyrůstal ani nemluvím...

Eodeon

Eodeon (hodnocení, recenze)

nač taková zevrubná prohlídka jeho profilu. jako kdyby nestačilo jeho hodnocení tohoto neexistijícího seriálu jako doklad, že se jedná o neseriózního uživatele a adepta na výmaz z databáze. nebo někdo opravdu věříte, že seriál ohodnotil omylem, namísto jiného? :)

simon84

simon84 (hodnocení, recenze)

Camulator: to je druha vec no.. ale to uz psal nekdo prede mnou. :-) ale jeste ok, nemusi se mu tohle libit, ale zadny scifi neohodnotil dobre. snad jen SW tusim?

Camulator

Camulator (hodnocení, recenze)

simon84: Spíš mě udivuje, že fanoušek sci-fi většině sci-fi klasikám udělí nejvýš za 3.

simon84

simon84 (hodnocení, recenze)

Shakaar: fanouska scifi bych si taky predstavoval jinak nez ze ze 300 filmu a serialu ma ze scifi asi 15.. :-D

Shakaar

Shakaar (hodnocení, recenze)

a přitom má hodně v oblibě Pata a Mata a Columba...muzikály jsem neviděl žádné :D

Shakaar

Shakaar (hodnocení, recenze)

nejlepší je uživatel BranYul. V profilu má napsano že rad se podívá na sci-fi, ale přitom tomuhle dá *, Star Treku Odpad a Stargate ***...tak teda nevím :D

Související novinky

Star Wars v televizi?

Star Wars v televizi?

07.08.2016

Kdo by zapomněl na Star Wars: Underworld? Ještě než George Lucas prodal Lucasfilm, objednal si 50 scénářů k epickému seriálu, který měl navázat na Epizodu III. Projekt se nikdy nerozjel a nakonec se… (více)

Han, Leia a Luke jsou zpátky

Han, Leia a Luke jsou zpátky

08.03.2013

A s původními představiteli. Spekulovalo se o tom už od ohlášení Star Wars: Epizody VII, jejíž premiéra je stanovena na léto 2015. Mark Hamill a Harrison Ford přiznali, že mluvili s Georgem Lucasem o… (více)

Lucas jde do důchodu, končí se Star Wars

Lucas jde do důchodu, končí se Star Wars

21.01.2012

Možná je v tom jen snaha za každou cenu upozornit na válečný epos Red Tails, který tento víkend startuje v amerických kinech, ale George Lucas se v rozhovoru pro The New York Times tvářil vážně.… (více)

Reklama

Reklama